ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Geçtiğimiz gün mail yoluyla haberdar olduğum açıkçası hakkında çok da fazla bir bilgim olmadığı bir site ama bir kedi forumu olarak keşfetmemiz gereken bir site olduğunu düşünüyorum kediler hakkında bilgiler, kedilere isim önerileri(Arwen ve Anakin vardı :) ayrıca ücret talep edilmeden kedi sahiplerinden kedi verilmesi de mümkün bence bir inceleyin Linki www.kedilerimiz.com[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikidelikedi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Merhaba, Bahsettiginiz sitenin sahibi benim :) Bir yildan fazladir verebilecegimizin en yeterlisi ve guzelini verelim dusuncesiyle sitemiz icin hazirlik yapiyorduk. Sonunda acabildik. Gordugumuz ilgi karsisinda saskinim. Icerigi genislettikce daha cok insana ulasacagima ve "kedi" daha cok insanlara anlatacagimiza eminim. Tavsiyenin icin cok tesekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Basarılar, ınceleme fırsatım oldu gercekten hos bır sıte olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Tebrik ederim.. Çok güzel bir site. Keşke daha önce buradan duyursaydınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Evet gayet hoş bir site olmuş.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 said: Zaugna_Khaldun, 06 October 2003 13:26 tarihinde demiş ki: bir kedi forumu olarak wOoT ? :D[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 kedi forumumu burası biz yanlış geldik ozmn.[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikidelikedi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Ilginize ve yorumlariniza Tesekkur ederim :)) Sitemizi cuma gunu saat 19:30 da actik :) o gunden bu ana kadar inanilmaz tepkiler aliyoruz. Henuz forumumuzu hareketlendirmedik ama o da zaman icinde olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 etki tepkiye eşittir action makes reaction nuclear reaction atom bomb fallout dark tower pistols werewolf whitewolf warhammer .... (yok bana bugün bişiler oldu iyi değilim ateşim çıktı herhalde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikidelikedi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 peki.. "iyi" tepkiler alıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Super ...[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare [b]Ben Ve Köpeğim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 güzel site, başarılarınızın devamını dilerim. kedi dostlarının artması dileğiyle.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... [Bu mesaj karakedi tarafından 08 October 2003 02:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikidelikedi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 kedi dostlarımızın ve "tüm 2 veya 4 ayaklı kedilere faydamızın" artması dileği ile :) tek düşüncem bu. Ne kadar çok "pet kültürü "o kadar mutlu kedi ve kedi sahibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 kedi forumu kardeşim alla alla öyle koymuşum ben gayet de güzel olmuş bence çok daha beter anlam bozuklukları yapabiliyorken:) şaka bir yana site inşallah daha da büyür biz de destek olursak neden olmasın... [hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq [Bu mesaj Zaugna_Khaldun tarafından 30 October 2003 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikidelikedi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Teşekkürler tekrar desteğiniz ve iyi niyetiniz için. Sizlerden istediğim en önemli destek sitemizdeli "aile arıyorlar" başlığında yuva arayan kedi ve köpek dostlarımızın ilgili sayfalarını tüm tanıdığınız insanlara yollamanız. Gerçekten içlerinde durumu çok acil olanlar var. Ne kadar çok kişiye ulaşırlarsa o kadar çabuk yuva bulurlar. Bu arada destek verdiğimiz sahiplendirme aktivitesinde petshoplarda yuva arayan kedilerimiz de cabası. Sokakta kalan ya da aile yanında bakılan zor durumdaki yavruları alıyoruz, aşılarını yaptırıp tedavi ettikten sonra Akmerkez, Profilo ve Metrocity'deki petshoplarda bize ayrılmış vitrinlere çıkartıyoruz. Çok çabuk aile buluyorlar. İlginizi rica ediyorum. ikidelikedi www.kedilerimiz.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar