Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Şişli de yırtılmış diyolar nedir ne değildir bu ölçüsüzlük timsali gören var mı?[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 puhuahuaha eğer gerçekse ölürüm gülmekten[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 ay demin burdan (osmanbey) yemek yemeye çıkmış arkadaşım dediydi, bayrağı taşıyan 3-5 kişi kalmış, zorlanıyorlarmış yürüyün gidip biz taşıyalım, iş başa düştü diye, demek yırttılar da sonunda ha? hay allah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 memleketımın guzel ınsanları[hline]Llama'nın annesi:Bir İnsanı tanımak için onunla yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Bir sistemi sadece sembollerle ayakta tutmaya çalışırsan sonu budur, yırtılır. Önemli olan o ruhu yaşatmaktır. Gerekirse elde 3.5 cm lik bayraklar olur hatta hiç olmaz ama kalplerde cumhuriyet kazanımları varsa ve kökleşmişse zaten kalplerdeki 3500 metreli bayrak hiç yırtılmaz. Dün bir emekli askerin ödül törenindeki konuşması çok güzeldi. "Bana Atatürk ilkelerini savunmamdaki başarımdan dol bu ödülü veriyorsunuz ama bunu bu ülkede hakeden ben dahil kimse yok. Zaten cumhuriyetin ilk 15 yılından bir arpa boyu yol bile ileri gidemedik" şeklinde bir şeyler söylemişti.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 gazetede (akşam) ".....bayrağı taşıyan bir kaç meraklının kafasını çıkarma isteği...." nedeniyle yırtıldığı söyleniyor :)[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Elbet o bayrağı taşıyanlar veya yırtanlar arasında Türkiye düşmanları da vardır yani herşeyi merakli Türk insanı diye düşünmeyin. Şahsen ben de gereksiz bir hareket olarak görüyorum o kadar uzun bayrağı. Onun yerine o parayla birçok yerde Cumhuriyet iftar yemeği yapsalar daha iyi olurdu bence.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar