Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Dün Azmodai Bladesinger dahil olmak üzere birçok kişiye, kızılayda buluşmak için mesaj attım. Azmodai ve Blade gibi birkaç kişi cevap vermedi. (zaten azmo kız arkadaşına bile zaman ayıramıyormuş bizle mi buluşçak mış? :D) Raider McFrenzy gelemiyceğini söyledi.. Wanderer gelebilirim dedi ama sonra aradığımda telefonu kapalıydı.. Sağolsun Kharon kırmadı geldi.. Eagleeye, Konya'dan bayramda gelceğini söyledi bana.. Bayramda müsait olup buluşabilecek kimler var merak ettim.. PC bozuk okuldan bağlanabiliyorum. Kharon'dan rica etmiştim topic açması için de o da açamamış herhalde.. Rastlantısal olarak bugün kütüphaneden bağlanabildim... Paintball pek düşünmüyorum. Kızılay'da veya Bahçelievler'de yapabilecek birsürü şey var.. Ama illa "paintball" diycekseniz, uyarım.. Ama karda kışta paintball nasıl olur bilemem.. Eğer gelecek varsa önceden ayarlasın zamanını, o gün "gelmiycem" felan demesin :D Hadi iyi günler..[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 senin oldugun bulusmalara gelmeme karari aldim. ogunki hareketin cok yanlisti. ustelik sarhos olup sokakta gecenin bi yarisi 'gezerim ben tey tey' diye bagirmanda cabasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 olm issiz adam acmadilar mi bu gece sana? git yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 gram uykum yok. psde fifa oynamaktan baydim. film yok. napcam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar