WindShade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 bi ara icq listemi yuttu 400 kisi falan icq listemi nasi geri alabilrim 2003a kullanmaktayim[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 My Icq --> Save Load Contact List --> Load Contact List den karşına 12345678 October 28, 2003, 12 02 28 - Auto Save.clb benzeri dosya isimleri cıkacak. Buradaki en yakın tarihli olanı seç ve Open tuşuna bas. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 30 October 2003 04:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 format atmistim da :) ben bide 4 ay once tanisitim bi kisligin icqsu cok lazim banada onunki gitti o lazim listemi 6 ay geriye aticam onun icin yani[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Eger format attıktan sonra girdiğinde liste bolumuyle boş olarak karşılaştı isen ve daha önceden listenin backupunu almadıysan bence soğuk su içmen gerekiyor. Çünkü bildiğim kadarıyla listeyi geri getirmen imkansızç. Sadece bir dönem bir kısım kullanıcının bir gunlugune listesi ucmuştu ve bir gun sonra geri geldi. Oyle bir sey olursa ancak baska yolu bildigim kadarıyla yok. Ama istersen her ihtimale karşı web icq' yu calıştırıp bir dene bakalım belki ordan listen gozukur. Mantıken o da imkansız ama benim başıma öyle bir şey gelseydi ben ordan bir denerdim. Bazen mantıksız olan bazı seyler cozum olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 benim 98 den beri sabit bir historim var :] "Oha niye ?" diyceksiniz; Nostalji bazen güzel oluyor ;] Direk klasörü kopyala..En kolayı odur eheh[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 gitti anlasilan dark venue stafifna giremiycez :([hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 peki bu icq historysini ben kaydediyormda mesaj pencersinden bakmakdan baska nerden bakabilirim ?[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 save as Txt secenegi vardı Menüden bak.. icq lite icin bilmiyorum ama... TXT metin dosyası olarak kaydedebilirsin icq menüsünden(icq kapalı,yanlış hatırlamıyorsam böyle olacaktı)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 bulamadim[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Oh be.. Dualarım kabul oldu, kurtuldum senden..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 said: bLaQ, 30 October 2003 14:48 tarihinde demiş ki: Oh be.. Dualarım kabul oldu, kurtuldum senden..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- ehhehehehe[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 WEB icq son şansın[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar