Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Bir ağa dizisinin bir aşiret dizisinin böyle bir senaryonun böyle bir yapımın bu kadar tutması beni benliğimden utandırıyor ne diyim. Bunun hollywood özentiliğiyle ne alakası var onu da anlayamadım. Aferin hep böyle devam edin sizinle gurur duyuyoruz mu demem gerekiyodu ?[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 tam olarak kabadayı sayılmaz. silahlı fotoğrafçı daha çok :)[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 evet ya feodal duzenden kalan bi mevzuyu resmen romantize ediyorlar.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 erk..[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 kız arkadaş baskısı ile :) filme gittim... diziyi nadiren de olsa seyrediyordum ama film rezalet olmuş. Konu çok yavan ve saçma Aptal aptal Türkler Amerikada esprileri işlenmiş. Sırf komik olsun diye Hot Dog=Sıcak Köpek geyiği bile konmuş filme. Film sırasında reklamlar gözümüze gözümüze sokuluyor. Özellikle Oyak ve Micra reklamları. Resmen irite oldum. Seymen, Bekir ve Sümbülün sesleri olmamış. Bahar'a da keşke ingilizce öğretselermiş, Me want food tarzında konuşuyor. Film çok kopuk, hoplaya zıplaya ilerliyor ama aşırı monoton. Bir sonraki sahnede ne olacağını hemencecik tahmin edebiliyorsunuz. Sonuç olarak, bu kadar tutmuş bir diziyi filmle bitirmek bence mantıklıydı, kim ne derse desin rekor bir hasılat da yapacak ancak bu kadar kötü bir film uzun zamandır görmemiştim. İzleyecek olanlara da sabır diliyorum.[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Türkiye' de özel dedeftiflik diye bir meslek var. Eğer dedektif kelimesinden bunu kastediyorsanız. Sanırım rahat bir 10 sene olmuştur onun kanunu çıkalı. Onların da bağlı olduğu bir meslek kanunu, nerelerde polise bilgi vermeleri nerelerde bilgi alabilecekleri tabii ki de kanunla çerçevelenmiş durumda. Bildiğim kadarıyla ruhsatını almak öyle çok kolay değil emniyet veriyor o yüzden de sadece emniyetten emekli olanların yaptığı bir meslek. Onlara zaten emniyetin kapıları hep açık olduğundan kimsenin "çekil ayak altından" demesi mümkün olmuyor. "Özel dedektif gördün mü?" sorusuna "Hayır İzmir' de görmedim de duymadım da" diyebilrm ama İstanbulda bayağı varmış. Onu da görmedim çeşitli zmanlarda okuduğum gazetelerin yalancısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Var , televizyonda arada bir gösterirler show haberde falan.. [Bu mesaj arcane tarafından 20 October 2003 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 siteside vardı unuttum[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Biz Türk filmlerine muhalefet değiliz ki. Ben Asmalı konak ıy türk filmi diye burun kıvırmıyorum ki. Arka arkaya tvleri işgal eden köylü aşkı- şiddeti aşiret üçgenlerinden artık gına geldi diye yeter modundyaım. İzlemedim, izleyenlere laf etmiyorum. İnsanlara belki değişik geldi, ama arkasından hemen zerda merda çıkardı diğer kanallar yani iyice bokunu çıkarttık. Hollywood hayranlığı değil ki kimin filmi hoşsa onu izleriz mantığı hakim. 28 gün hollywood muydu? mis gibi de filmdi... Malesef bize birşey tutuldu mu iyice bokunu çıkarıyoruz iyice hemde. Alın bir hazırkart reklamını, o reklamında cılkını çıkardılar, where is the telephone? diye... Pazarlasınlar para kazansınlar ama demagoji, sömürü yapmasınlar. Yerli malı yurdun malı diye bir dönem dandik doğanları ala ala bu ülke halkı teneke araba yapan Koç holding ödüllendirildi. İyi yapan ödüllendirilmeli bence o kadar. Ayrıca özcan deniz i de sevmem fazla, o şimdi asker dede maço komando yüzbaşıyı oynadı dedim başka adam mı yokt o role. O Şimdi Asker mesela çok güzeldi, severek izledik ailecek. Ali Poyrazoğlu filan koparttı. Ona kimse laf etmedi fazla neden? İyi bir film.. Umarım fikrimi açıklayabilmişimdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ben 7.5 mi,lyon veripde o filem gidenlere acıyorum :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Neden bir filme gidenlere o filme gittikleri için acıyarak hakaret ediyorsun. İnsanların zevki bu. Ayrıca Asmalı Konak dizi olarak gayet iyi bir diziydi sadece biraz fazla uzadı ve olay Yalan Rüzgarı olayına dönmek üzereydi ki bir kısım döndü bile denebilir. Sonuç olarak adam bütün diziyi beğenerek seyretmiş, son bölümü de sinemada diye seyretmeyecek mi? Ya da seyrediyor diye acıncak halde mi oluyor. Ben Türk filmlerinde biraz dikkatli takılıyorum. Filmi iyice inceliyor araştırıyor ve ondan sonra gidiyorum. Eğer film gercekten iyi olma potansiyeli taşıyorsa Sinemada, eğer orta dereceli ise TVde seyrediyorum. Kötü ise seyretmiyorum. İyi olduğunu düşündüğünüz filmlere gitmelisiniz. Ama kötü olduğunu düşündüğünüz filmlere gidenleri de aşağılamamalısınız. Sonuç olarak bence de Striptease, Daredevil, Something to Talk About filmleri dünyanın en kötü filmleridir. Benim de o filmlere gidenlere acımam mı gerek? O zman kendime de acımam gerek ki filme gitmeseydim bu kadar kötü olduğunu nerden bilecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ben kendi görüşümü söyledim hakaret mi etmiş oldum vay be[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 heralde bu bölümde film hakkında yorum yapmakta yasak galiba ben o cümleyi söylerken film hakkındaki kötü görüşümü belirttim[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Kermit, hiç polemik yaratma. Yukarıda yazdığın cümle ile aşağıdaki anlamı çıkartmak olanaksız. Ben eger filmi seyretmiş olsaydım bana da mı acıyacaktın? "Bu diziyi sevenlere hayret ediyorum" ya da "Bu filme neden gittiklerini bir türlü anlamaıyorum saçma geliyor bana" gibi cümleler yerine "filmi seyredenlere acıyorum" dersen ben de bu yazıyı yazarım doğal olarak sana. Sen yanlış kelimeler kullanmış ve bu yüzden yanlış anlaşılmaya sebep olmuş olabilirsin. Bu da bir ihtimal tabii. Bu da hepimizin başına geliyor. O zman kalkıp "Pardon şu anlamda söylemiştim yanlış anlaşılmış" demen yeterli. Kalkıp da direk taarruza geçmenin "yorum yapmak da yasak galiba" gibi olaya saçma bir yorum getirmenin ne manası var şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 .....[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku [Bu mesaj kermit_frog tarafından 21 October 2003 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Bende izlemediginiz bir film hakkinda nasil yorum yapiyorsunuz ona sasiriyorum. trailer da izleseniz, sizin gibi dusunen bir arkadasinizin soylediklerini de kafaniza yazsaniz, cok begendigniz bir elestirmen/kose yazari da bunu soylese, filmi gormediniz. Gormeden fikir beyan edip, `turkler neden film yapiyor ki?` gibi yorumlar yaparsaniz, bos konusmus olursunuz. Sizin cok begendiginiz kose yazari veya yakin arkadasiniz da filme gitmeden yorum yapiyorsa, o da bos konusuyordur. Karsilikli kotu yorumlar siralanir, iyk zaten turk filmi de bu[??] kadar olur ancak diyerek bitirilir. iki tarafta memnundur, ne gerek var ki gitmeye? zaten biz gitmiyorsak kesin gidenler acinilasi insanlardir, hehoe. Asmali konak dizisini izliyordum, sonunu gormek icin filmine de gittim. Eksileriyle artilariyla bir film iste. Hayir gittim, hic begenmedim diyen bir iki kisi, gerisi gormedim ama kesin igrenctir yorumlari. Tabiki fikirlerimizi beyan edicez, amac o zaten ama bilgili olalim, sonra yorum yapalim. Hani `frp satanizm'le baglantili`, yada `siyah giyip metal muzik dinleyen satanisttir` replikleriyle ortaya cikan konuya alakasiz sosyologlar kose yazarlari vardi ya, ben yapilis sekli olarak bu yorumlarla o yorumlar arasinda buyuk bir fark goremiyorum acikcasi..[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Dün daha yeni gitme şansım oldu. Çok beğendim hiçte beklediğim gibi kötü çıkmadı. Sürükleyici sıkmayan ve gayet güzel bir senaryosu vardı. Tek eksiği diziden biraz farklı oluşuydu onun dışında çok iyi diyebilirim.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar