Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Helikopterler nasıl uçar?

Othranx

Öne çıkan mesajlar

alla alla ramazan diye illa durmadan ramazanınız mübarek olsun topici mi açıcam?o zaman paticik forum olmasın bayramların kutlandığı bi yer olsun isteğinize göre ha?[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

[Bu mesaj Othranx tarafından 28 October 2003 17:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

othranx naaptın be:) adam böyle bi şey dememişki ne alaka :) sakin biraz daha.[hline]
...Me
DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
* Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.

[Bu mesaj Numb tarafından 28 October 2003 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aaaa otranxh cım kızma kızmak sana yaklışmıo beni hoş karşıla açlık başıma vurdu :) ama efect kıyaktı. Lemmmmm burası pide kokuo :) ühühüühühüh[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır....
Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ?
Sosyal ağlarda paylaş

efendim pervanelerin calisma prensibi ucak kanadi ile aynidir. sekli itibari ile pervanenin uzerindeki hava altindakinden daha hizli hareket eder ve yukardaki hava basinci duser. boylece helikopter havalanir. ileri gitmesi icin ise burnu hafif one verilir. boylece yukari iten gucun bir kismi ileri gitmek icin kullanilir. bu arada rotor denen daha kucuk pervane ise helikopterin kendi etrafinda donmesini engeller.
Sosyal ağlarda paylaş

milleti güldürmek icin tabiki ; Sonrada millete fırça kayar allam yaw. Heyyy ben şimdilik kacıyorum. İftar vakti geldi. Yemekler beni beklio.

Geliyorum Kokooooooooooooooooreççç !! :-D[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır....
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca rusların urettikleri çift pervaneli helikopter modelinde rotor(arkadaki pervane) bulunmamaktadır,alt alta duran pervanelerden biri diğerinin aksi istikametinde dönmektedir.Bu helikopterin daha dar yerler girmesini ve arka tarafına dogru uzamamasını sağlar.
İlk önce bu tekniğin uygulanmayıp ta rotor olayının bulunması şaşırtıcıdır tabi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
amarcord, 28 October 2003 18:00 tarihinde demiş ki:
heyyyy allahım akşam akşam koptum yaws . zuahauhauhauhauahuahauhauhauhauahuahuahauhauahuahauhauhauahuahuahuahauha :)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır....

şimdi nesi bu kadar komik bunun 2 satır zemehuehueu yazcağına google dan fln aratsaydın helicopter die :)[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...