Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Geçmişteki topiclerde aradığım bilgiye ulaştım fakat halen yapamıyorum. Trinket + spell yapmaya çalışıyorum ama beceremedim. Varmı bunun bir yöntemi? Char menüdeki trinketi hedef gösteremiyoruz sanırsam... Çantadakini de hedef gösterince her seferinde çıkarıp inventory ye geri koymak lazım. Yada 3 trinket taşıyıp sürekli her macro kullanışımızda yer değiştirticez. Varmı bu konuda bi taktik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 /use Takılı olan trinket adı /stopcasting /cast blabal aralara racial falanda koyabilirsin orcsan,troll sen falan işte. Buda altın macrolarından kalma pom-pyro macrosu. said: /cast Presence of Mind /stopcasting /cast Arcane Power /stopcasting /use Fire Ruby -> Trinket /stopcasting /cast Pyroblast(Rank 6) [ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 23:48 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 global cooldown ı tetikleyen seylerden sonra /stopcasting koyman gerekir... bi de pom/ap/trinket/pyro kombosu kosarken calısmıyo... yani sadece pyro yu atmıyo haberin olsun :) (ahh eski arena anılarım aklıma geldi :D mouse scroll up-blink mouse scroll down- CS mouse scroll click-pom/ap/trinket/pyro mouse alt sol tuş-nova mouse sag alt tus-poly :) kkthnxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 iyiymiş :) O mouselardan bende arıyorum. Ama pek üstüne düşmedim. Bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Pvp yaparken nedense bir yandan mouseun scroll tuşunu çevirdiğimden hayatta scrolla macro koymadım şimdiye kadar xD Tek macro scroll tuşuna basınca otomatik koşmaya alan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar