Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 mclaren mercedes o yanlış olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Benim arkadaş Bulgar Olmuş facebook bombasın, adam Hüseyin Bozkurt tu Yuliyan Hadziyev olmuş. Ben onu arayıp bulamamıştım (isim değişince) o beni buldu. Stara Zagora mı ne bir yere gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Arkadaş dedi facebook var gel, dedim 2 güne corrupt olur orası çürürsünüz, sabahına kalktım sabah 1. sayfa manşet aha dedim gitti gider. Akşamına arkadaş dedi risk var lan (attack) direk üye oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ilkokul aşkımı buldum ,buluştum ,yazdım ,reddi yedim ,oturdum bile ben . yaa. süper bi şey. bu arada selin , o kız reddetti lan. kendimden nefret etmiyorum hala ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ben de kimleri kimleri buldum =))) hiç öyle demeyiniz yani beyler(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Sizleri şöyle alalım o zaman>:D<; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 surat kitabı pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 öyle deme 1.6% sı 240 milyon $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 çok tırt geliyo bana böyle oluşumlar halihazırda bi networkün olmadıktan sonra Matematik hocam sordu geçen gün bana senin feysbukun var mı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 benide ilkokul aşkım buldu.. manken olmuş resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 tarihler beni yanılttı... N-c 'de kamp arkadaşlarımı gördüm. Meğer ortak arkadaşlarımızmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Bi ben kimseyi bulamadım galiba :P yada aramıyorum ki bulayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 teufel said: Bi ben kimseyi bulamadım galiba :P yada aramıyorum ki bulayım aynen zaten soyadlarını hatırlamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ben de yarısını hatırlamıyodum ya. bir iki tane hatırlayın yetiyo. gerisi zincirleme geliyo direkt. ilkokul aşkım dediğim kızın soyadını unutmuştum ben de nası bi unutma isteğiyse artık... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar