Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarın alacağım parçalar hakkında yardım

DoruK

Öne çıkan mesajlar

şu parçalarla yeni bir bilgisayar toplayacağım yorumlarınız nelerdir acaba:

AMD ATHLON 64 X2 4600+ AM2 2.4GHZ 1024K BOX 103$+kdv
ASUS M2A-MVP AM480XCF anakart 95$+kdv
TWINMOS DDR2 1024MB 800MHZ 39$+kdv
GIGABYTE 8600GT 2560MB 180ytl civarı
ASUS 400W KASA

ekran kartı gigabyte seçmemin nedeni bir tek o markayı alabilecek olmam alacağım yerdeki stoklar sebebiyle.

ayrıca bir soru: amd 4400+ ile 4600+ çok farkeder mi? biri 2.3 biri 2.4.

teşekkürler.

edit: kasa

[ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 23:13 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 23:16 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ekledim

yav pati kapanmadan birileri bişiler sölesin :( alıcam yarın parçaları yoksa.

bir de amd 4400+ 99$ 4600+ 103$ fiyat farkı yok ama stokta olmadığı için 4400 alıcam sanırım çok şey farkeder mi 100 mhz? üzülür müyüm?

[ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 23:22 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

aslında ben şöyle bir sistem önerecektim ancak sanıyorum biraz daha tuzlu oluyor

intel c2duo e6550 lga 775 199$
intel dg33 buc-s (lan,sata, vga ) 114$
twinmos ddr-2 800mhz 39$

+istersen daha sonra ekran kartını yenileyebilirsin.. bi de KDV'ler eklenecek tabii üzerine

tabii bu biraz daha saçma oldu..
|=(
Sosyal ağlarda paylaş

topladığım sistem recommended system requirementslere bakınca son oyunlarda falan iş yapar gibi, tabi 2-3 ay sonra ne olur bilemem çok da zorlamaz beni orası önemli değil. tabii ufak fiyat farklarına ufak değişiklikler gibi öneriler arıyorum yani ben de bilgim kadarınca topladım bu parçaları pek bilgili de değilim :)

onun dışında bilgisayarı en çok zorlayacağım şey dreamweaver+photoshop+paintshop+winamp+mozilla+utorrent aynı anda açmak olacak sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

şey aldım sistemi 4800+ ram kingston falan biraz değişiklik oldu neyse bir sorum olacak,

şimdi ekran kartı silent pipe pasif soğutmalı fan yok yani biraz oc yaptım en sıcak hali 57 derece gördüm tehlikeli midir fazla yükseltemedim bilmediğimden en çok kastırdığımda bile 57 nin üzerine hiç çıkmadı iyi midir bu sıcaklık?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...