ivy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 şimdi ben bugün masum masum okul çimlerinde oturuyordum böle elimi yere bi koydum ve bi yanma böle bi acı duygusu hissettim bi baktım elime sarı popolu o pislik katil arılardan. elimi salladım salladım gitmedi vurdum böle zar zor gitti ayy falan diye bağırdım tabi sora arkadaşlar aman alerjin olmasın çok şişer doktora gidelim dediler tabi ben de artistlik yapıcam ya ya yok bişey acımıyor nolcak hem gibi laflar ettim ve yarım saat sora bütün elim şişti. apar topar hastaneye gittim ve doktor bu ne ya yarım saatte bu kadar şişmesi çok zor alerjin olmadığına emin misin dedi. meğersem alerjim varmış iğne yaptı krem sürdü gece uyutmazsa sabah gel dedi ve ben şuan dev gibi bir elle ve süper bi zonklamayla başbaşayım ilaç dışında ağrı azaltıcak bi fikri olan var mı? resmen öldürmeye çalıştı beni o arı =( tek elle yazdım bunları kimse kusura bakmasın şimdiden diğer elimi kullanmıcakmışım kalp yukarısında tutmaya çalışıyorum ama öyle daha bi çok ağrıyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 anaa :( geçmiş olsun gizmem. aşüfte arı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 geçmiş olsun. tavsiyem alkol tabii ki. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 benide bu yaz hayvanoğlu hayvan arisi ayak parmağımın altından iğnesini döşedi gitti,acidan varya resmen yamuldum 1 dakka kalkamadim yerimden sonra doktora gittim iğne + merhem vs. verdi,ama acisi ve sızısı 4-5 gitmedi,eşşeolueşşek arisiydi hemde :),ha buarada sağlık ocağındaki doktor türbanlıdı o da dikkatimi çekmedi değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 hii, annem kıyamam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 tekrar çok geçmişler olsun. en kısa zamanda iyileşte bizi üzme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 annemde de alerji var ve hakikaten kötü yapıyor insanı. doktora gidilmezse feci sonuçları da olabilir. beni arı sokmadı daha alerjim var mı yok mu bilmiyorum :) neyse sana geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Geçmiş olsun iyi ki daha kötü bir yerden sokmamış, insanın birden birşeye alerjik olduğunu öğrenmesi kötü oluyor tırsmaya başlıyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 geçmiş olsun : (((((((:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 geçmiş olsun. benimde ayak balon olmuştu. acısı tarif edilemez. üzerine basamadım belli bi süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 popo ısırıldığını düşünsenize. oturmak yasak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 o da çok fecii de birde dili sokması var ki 1 hafta doğru dürüst konuşamadan geçen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Benim pederi de dilinden sokmuştu bi ara. Çok sakat bir şey. Dilin şişipte soluk borusunu tıkama gibi bi ihtimali var die peder sabaha kdr uyumamıştı bi şey olursa doktora giderim deyüü. Ama dedem arıcı olduğu için zaten bi ton arı sokmuş pederi o yüzden bişi olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Bende aynı dertten muzdariptim bi kere. Zaten dombili parmaklarım iyice mickey mouse eli gibi oldu. Zonkluyo falan en fenası o. Yakup hocaya gösterdim panikledi sağlık ocağına götürdü adam yazık. Uyku veren bi iğne yapmışlardı uyumuştum derste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 alerji yapmaz çok şişirir alerji yapar alerjin varsa cok şişirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Angelotti said: popo ısırıldığını düşünsenize. oturmak yasak.. aga hadi oturmayı geçtik, kalp seviyesinden daha yüksekte nasıl tutacaksın o var bir de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 can-i said: Benim pederi de dilinden sokmuştu bi ara. Çok sakat bir şey. Dilin şişipte soluk borusunu tıkama gibi bi ihtimali var die peder sabaha kdr uyumamıştı bi şey olursa doktora giderim deyüü. Ama dedem arıcı olduğu için zaten bi ton arı sokmuş pederi o yüzden bişi olmadı. ahauhauha, "dilini eşşek arısı soksun emii" deyimi gerçek olmuş desene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Bugün okulda beni soktu dersin ortasında bir tanesi... Saatim yok cep tel saatine bakayim derken eli çantaya bi attım... Ama benim ki şişmedi hemende geçti ama sokunca baya acıyor orası kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ana geçmiş olsun pamuk şeker. e gitsene hemen doktora orda artislik yapıcagına =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Eternal said: ana geçmiş olsun pamuk şeker. e gitsene hemen doktora orda artislik yapıcagına =) bu bana değil de mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 eneeem.. geçmiş olsun yaaww.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 tşk ederim herkese 3 tane iğne oldum iyiyim şimdi ağrısı kaldı bitek arııı bende baaal yoookkk çiceklerdee baal çoookkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 geçmiş olsun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 geçmiş olsun :( beni hiç arı sokmadı merak ediyorum alerjim olup olmadığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 macaulay culkin'in bi filmi vardı veletken yaptığı, sonunda arı alerjisinden ölüyodu (veya sevgilisi mi ölüyordu neydi hatırlamıyorum) o geldi aklıma, allah korusun öldürüyor herhalde gerçekten. yoksa filmin gazı mı? dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar