Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arı sokması ve alerji

ivy

Öne çıkan mesajlar

şimdi ben bugün masum masum okul çimlerinde oturuyordum böle elimi yere bi koydum ve bi yanma böle bi acı duygusu hissettim
bi baktım elime sarı popolu o pislik katil arılardan.
elimi salladım salladım gitmedi vurdum böle zar zor gitti
ayy falan diye bağırdım tabi
sora arkadaşlar aman alerjin olmasın çok şişer doktora gidelim dediler
tabi ben de artistlik yapıcam ya
ya yok bişey acımıyor nolcak hem gibi laflar ettim
ve
yarım saat sora bütün elim şişti.
apar topar hastaneye gittim ve doktor bu ne ya yarım saatte bu kadar şişmesi çok zor alerjin olmadığına emin misin dedi.
meğersem alerjim varmış
iğne yaptı krem sürdü
gece uyutmazsa sabah gel dedi
ve ben şuan dev gibi bir elle ve süper bi zonklamayla başbaşayım
ilaç dışında ağrı azaltıcak bi fikri olan var mı?

resmen öldürmeye çalıştı beni o arı =(
tek elle yazdım bunları kimse kusura bakmasın şimdiden
diğer elimi kullanmıcakmışım kalp yukarısında tutmaya çalışıyorum ama öyle daha bi çok ağrıyor sanki
Sosyal ağlarda paylaş

benide bu yaz hayvanoğlu hayvan arisi ayak parmağımın altından iğnesini döşedi gitti,acidan varya resmen yamuldum 1 dakka kalkamadim yerimden sonra doktora gittim iğne + merhem vs. verdi,ama acisi ve sızısı 4-5 gitmedi,eşşeolueşşek arisiydi hemde :),ha buarada sağlık ocağındaki doktor türbanlıdı o da dikkatimi çekmedi değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim pederi de dilinden sokmuştu bi ara. Çok sakat bir şey. Dilin şişipte soluk borusunu tıkama gibi bi ihtimali var die peder sabaha kdr uyumamıştı bi şey olursa doktora giderim deyüü. Ama dedem arıcı olduğu için zaten bi ton arı sokmuş pederi o yüzden bişi olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

can-i said:
Benim pederi de dilinden sokmuştu bi ara. Çok sakat bir şey. Dilin şişipte soluk borusunu tıkama gibi bi ihtimali var die peder sabaha kdr uyumamıştı bi şey olursa doktora giderim deyüü. Ama dedem arıcı olduğu için zaten bi ton arı sokmuş pederi o yüzden bişi olmadı.

ahauhauha, "dilini eşşek arısı soksun emii" deyimi gerçek olmuş desene :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...