hitler- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Arkadaşlar bir kullanıcının kablosuz ağını 1 haftadır kullanıyorum.Bugün ne olduysa giriyorum "sorunu tanıla"diye birşey çıkıyor tıklıyorum hiçbirşey olmuyor sonuçta girilmiyor o kullanıcı ile.Birde kullanıcının karşısında çarpı işareti var ve böyle yazıyor : bu bilgisayarda ağ için kaydedilen ayarlar ağın gereksinimleriyle eşleşmiyor.. Sorun nedir , bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.. Saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 cok beles kullanmısın git adsl baglat diyo sana pc... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 grev var.bugün bağlanması lazım dı aradım adamı . o da grev var diyo bu aralar böyle diyo ama not aldım santral e ulaştıracağım dedi.Bekliyorum bende öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 sana vista xp çakışması topiğinde de yazdık..donanım yazılım var oraya açıcaksın bu başlıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 adolfcum yeri ayri bunlarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 özür dilerim.. kusura bakmayın arkadaşlar , çok iyi bilmiyorum nereye nasıl açılacağını.. evet benim ki vista , ama önceden 1 hafta kullandım , ne oldu da şimdi böyle oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 ezmeyin adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Bi deneyeyim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar