Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Lan ne sapık milletimiz var ha ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 nedne loo??[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Ne bileyim tek işimiz gücümüz kadınlar işte :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 geçen pazartesi izledim diziyi. kızlar şirindi. ama yıldızı pek gözüm tutmadı. çok bi sap (odun, kazık anlamında) durmuş dizide. perran'ın tiplemesine hasta oldum. özellikle böyle psikopat tarzından dolayı. ama bir hata yapmış. hoca: 1- müslümanların din görevlisi 2- öğüt veren kimse 3- öğretmen açtım baktım sözlüğe aynen böyle yazıyor. pikaçunun da özgüveni müthiş. keşke ben de öyle olsam. Ama alo, şşt tarzı konuşmasını sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Eheh yarın yine var sanıyorum?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Bizim dershanenin (kavram) Türkçe "hocası" da aynı şekilde "hoca camiide, ben öğretmenim" diyordu, hala da diyor.[hline]- The banker has made a mistake, in our favor. - Ohahahahuahuamu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Bugun başını kaçırdım taş olayı güzeldi böbrek taşıda :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 faklir oldukları nerede irdeleniyor? bu arada bugün öğrendim benim eski mahalle arkadaşım da oynuyormuş dizide ama daha adam gib izlemediğim için göremedim :)[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Valla günümüzün ilkokullarına fakir diyorlarda vallahi bir cocugun ayagında devlet okulunda havusun boru ayakabısını gördüm... :) Cep telefonlarıda kazıkmış :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Şu birtane çocuk var adı neydi hatırlamıyorum hani maskara iki çocuktan biri uyuz oluyorum ona biraz :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Yıldız Asyalı'nın karakteri ilerki bölümlerde daha çok giricek, 2. bölümde ev sahibi hikayelerini de anlattı, kız evdeyken annesi aradı beni arama diye kapattı, bence o konuya eğilim olucak bayaa. Benim anlamadığım esas oğlanımız Kerem normal boylu lmasına rağmen herkes bodur diyo, Ortega değil de öbür tip ondan daha kısa :) İğne sahnesi güzeldi ama apartmanın dışından kamera ve çığlık :) Ben asıl şu Şevket Altuğ ile Metin şentürk'ün oynadığı diziyi bekliyorum. Ha bi de en tuttuğum espri: IQun yokki ICQ kullanasın[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 bide su var :) -Allah zihin acikligi versin abla -Sanada zihin versin eheh[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Eheh :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Yeni bölüm yaklaşıyor bakalım ne olacak :-)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Diziyi izlerken gulmekten yerlere yatmistim birde burda bunlari ukuyunca ... Hoca camide ... Hoca camide ... ..... - İğneyi baban mi yapacak? -Evet -Eli hafifmidir bari? -*Düsünür* Evet -Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 dün tekrar izleyince senin iq n yok ki icq n olsun esprisi manyak geldi :) ilkinde kaçırmıştım da orayı eheh[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Ben o missisipi muhabbetini sevdim(okulda deneyeckseniz filmi izlememiş bir adm bulun.Çok eğlenceli oluo herifler hakkaten yedi bütün sınıof yerde.AMa pazartesi gelip esti biraz adam.Kızı izletmiş:D)İq icq oalydıa çok geyikti.Babamı keklediğimm sürece oturur izlerim(abi ben şu iddiacı herifi çok sevdim ya.Nası gaza getiriolar.Adam gidip klimayı bozdu.Hasat oldum ona)[hline]Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.Tam kurtuldum diey sevinirken evin kedisi fareyi yemiş(neymiş?sıran geldiyse ölüceksin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Umarım espirileri Gani Müjde yazmamıştır. Eğer o yazdıysa bunu ona yakıştıramadım. Hocaya 12 kere Misisipi dedirtme olayı Rıfat Ilgaz tarafından Hababam Sınıfı nda Mahmut Hoca ya 12 kere eşek dedirtme çalışması olarak yazılmıştı. Yani daha önce aynı türden bir senaryoya konu olan bi espiriyi tekrar kullanmışlar.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Ehe süper :) Yarın olacak :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 bugun super olcak yani:D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 yoo var reklamini gordum hatta[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 baktim saat 21:20 deymis[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Ehehe prenalar falan iyiydi :) Arabamın lastikleri,lambası,eksoz ii olaydı ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 çocuğun kız için yapmadığı şebeklik kalmadı. hatta sonunda karizmayı çizdirdi. ben olsam bi daha kızın yüzüne bakamam. gamze güzel kız ama yahu.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 gamze dediğin şu salak olan mı .. şu bufalo giyen hani ? oysa eğer tiki diye salak demiyorum görüyonus yane pikaçu ya yaptıklarını[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar