Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni t2 gemiler ve bonusları

Buzx

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

Peki bunla low slota armor abansan mide azıcık shield takıp o gerekli modullerı saglamaya çalışsan felan?

Asla bir gemiyi hem armor hem shield tank yapma.Ya shield yada armor yap ki tek bir yere odaklanıp daha efektif olsun.Silahlar için de aynı durum geçerli,ya hepsi long range ya hepsi short range.
Sosyal ağlarda paylaş

solo bs pvp olmaz deneyen varsa yazik olur bs genelde cok kisiden olan gangler icindir o yuzden shield gemisine warp dis takmayı deneyip 1 slot kaybetme gitsin warp dis i tacklerlar taksin gate camp yapacaksan da armor tank bsler taksınlar bs yide gozunde cok buyutme 1 frigate seni oyundan dusurur kimseye 1 sille vuramadan patlarsın muhim olan gereken gemiyi gereken yerde kullanmak ama shield tanklar armordan daha etkili bana gore..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
son bi kac gundur heavydictorlerle beraber gang yapıyorum karsımıza henuz yeni t2 gemilerden biri cıkmadıgı icin tankları konusunda bisey diyemiyecem ama dpsleri muhtesem ozellikle caldari onyx cidden cerberusun tahtını sallar biraz pahalı olsalarda bazı hacler bundan sonra daha az populer olacak gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Patch sonrası uzun uzun yeni gemilerle beraber gang'e filan katıldım,süperler :).Özellikle heavy dictorların tankları muhteşem.4-5 güne alıyorum ben de bir tane.EW frigler biraz kağıttan olsa da özellikleri güzel fiyatlarına göre.Black ops ve Maruader'la uçan pek olmadı,zaten aşırı pahalılar şu an için.Dün sadece 1 tane gördüm 0.0 da TS de herkes çılgına döndü Widow patlatacağız diye ama adam çok hızlı kaçtı :).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...