MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 adam acmıs ne var nie sevkini kırıyosunuz ki adamın fena da deil fıkralar hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 marko paşam smirnoffun etkisiyle bunu yazdığını görüyor ve artırıyorum. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 kızılderili eczaneye girer: -var bizim büyük şef ama yok bok eczacı bir an düşünür ve şefin kabız olduğuna karar verir..hemen bir kabız sökücü müsekkin verip gönderir. kızılderili ertesi gün yine gelir: -var bizim büyük şef ama yok bok eczacı hayret eder ama biraz daha kuvvetli bir ilaç verir..ertesi gün yine aynı adam gelir: -var bizim büyük şef ama yine yok bok eczacı sinirlenip en kuvvetlisinden iki kutu verir ve "hepsini içsin" der ertesi gün kızılderili yine gelir: -var bizim büyük bok ama yok şef!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Sigaram nerede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 bizim iki lazio koyden istanbula gitmisler, masaj salonu gormusler.iç masaj 40 lira dış masaj 20 lira ytabelasını okumuşlar. "dış masaj 20 lira" daha hesaplı demişler. girmisler bakalim nedir diye, hatun gelmis bunlara masaj yapmis, sakso, body suck falan acaip mutlu cikmislar bunlar, koye gitmisler. millete anlatiyorlar, herkes deli oluyor, sonra bi daha gitmisler ayni yere, bu sefer "iç masaj 40 lira" bu daha iyi demisler girmisler, iri yarı azman herifin teki gelmis bunlara masaj yapmis bi de zikmis gondermis. bizimkiler disari cikmis demiski biri otekine, la temel habuni gidup koyde anlatmayasun, bizim koyli milleti cahildur, ic masajdan anlamazlar, bizi zikulduk sanarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Aga adam makroya takmış , laf tutmuyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Bunlar çok kalitesiz fıkralar yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 temel askerdedir. ilk gün komutan gelir ve: -benim adım ali kırç. unutmayın kırç, arada r var. soyadımı yanlış söyleyen veya dalga geçen olursa yakarım. komutan ara sıra askerlere kendi soyadını sorar. en sonunda sıra temel'e gelir. -temel söyle bakalım benim adım ne? temel düşünür ama bi türlü hatırlayamaz. o sırada arkadaşı kopya verir: -temel olum unutma arada r var. -haah hatırladım komutanım. ali gört!!! diyor ve aranızdan ayrılıyorum ii geceler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 said: heracles1986 üye § 22 Ekim 2007, Pazartesi - 23:46 [ özel msj ] @Asteroth zavallı?? memnun oldum bende heracles oha bu moda 4 sene önce bitmemişmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 herıld yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 merhaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 japon ne demiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Bu rezil fıkraların içinde cinsellik öğeleri ve küfür olması malesef 18+ olmalarını sağlamıyor yannız.. Daha çok veletler için bu fıkralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Evet , "hihihi ne dedi ihihihi" olur küçük arkadaşlarımız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 seni bu dünyaya şaka olsun diyemi getirdiler kardeş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 pek dandikti gerçekten. buna gülecek insanlara direk, çük pipi filan deseniz de gülerler. ben denedim. gülüyorlar gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Bir de osuruk. Osuruk deyince de gülüyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 adamın biri yolda gidiyomuş gülmeyen o... desem herkes yarılır halbuki bu ne ya hiçmi utanmıyosun kardeş ne bu fıkralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 sonuncu iyiydi lanc pisliği gfvx =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 said: başlık aldatıcı, aslında mizah anlayışı olarak 18 yaş altı hedef alınmış arcane lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar