nedanko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Patiler yardım, platonik aşkı olan bi su kütlesi 2 gün önceki deniz maceramdan beri kulağımın içinde. Sol kulağımda sürekli bir inilti (seni seviyorum diyo galiba) ve tıkanıklık var. İltihap yaparsa yanarım, olmadı doktora gideceğim.. Zıplamalar, headbang yapmalar yaramıyor. Kulağa giren su sendromundan (kulakuska aqua syndrome) kurtulmak için başka bir taktiği olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Ben olsam 2 günde delirirdim kulağıma suyla . Amuda falan kalkardım , bir öyle dene . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 huni şekli yapabilceğin 1 gazete parçası alıyorsun çok küçük olmamalı ,A4 kağıdından büyük olmalı en azndan uzunca bir huni yapabilcek bişi olsn,gazetenin 1 sayfası fln olblr yada yarısı neyse önce onu huni yapıyorsun,ucunu çok sivri yapma ,hafifçe kulağının içine sokuyor arkadaşın yada neyse işte herhangi biri, sen yan yat ,çok sokmasın da az da sokmasın ,sonra ucunu yakıyor,burda birz ustalık gerekli ama ona göre birine yaptır işte ucunu yakıyorsun o dibine kdr geliyor yanarken kontrol etsin tbi arkadaşın işte saçın kafan yada elleri yanmadanda alın ama bir süre yansın öyle edit:aslnda çok basit birşey ama burdan anlatması birz zor oldu çok etkili bir yöntemdir o ayrı,garip bişi görünebilir ama [ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 00:01 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Oha videoya çeksenize . Kesin yanacaksın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Hayatıma kastın mı var Yapma böyle gözün sevem Saçlarıma ateş mi yağsın Yapma böyle gözün sevem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ahaha ben anladım yöntemi. gerçekten süper ama dikkat etmek gerek. amaç sıcak havanın kulağa gidip ordaki suyu buharlaştırarak sorundan kurtulmak galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 sorun send edeğil bende de, bu işe yaramazsa azını kapatıp "hhmmmpppppffffffff" diye azını havala doldurup basıncı arttır, bu onu korkutucaktır ve gitmesine sebep olucaktır, buda olmadı cocuk gibi debelen, senın evliliğe uygun olmadığını cocuk gibi olduğunu düşünüp gidicektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 şimdi 3 tane körüklü püpet al kulağından ağzına bi köprü kur ve yawaşça hüplet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 bi muddet sırf o kulagının ustunde yat gerci yatmıssındır ama bidaha dene genelde cıkıyo oyle ypıncaA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Ben şöyle yapmıştım. Baloncuk olabilir kulakta. sert düz ve ince bi cisim alıyoruz. maksat titreşim yaratmak. metal plaka işlevi görücek bişiyi kulağa dayayığ ÇINNNN diye çınlatıyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 off kulak ağrısı kadar irenç bişey yoktur şu dünyada.. geçmiş olsun valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Zıplamalar işe yaramıo demişsin ama nasıl zıplıosun orası önemli. Mesela sol kulağındaysa kafanı sol kulağın yere paralel olacak şekilde yatır ve ole zıpla. Bende hep işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 lavobo aç işini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 biraz daha su kaçır kulağına, sonra çok olduğu için hepsi birden çıkar fsdsddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ben her dalışta çekeriyorum aynı sıkıntıyı, üstelik yaz başında başlarsa nasıl olsa yine olcak diye 3 ay dokunmuyorum. İlk önce eczaneden gliserin al, günde 2 defa 5 er damla damlatıp ters kulağının üzerine yat, bir kaç gün sonra geçmemiş olursa doktora git, hemen alırlar, muhtemelen kulak kirleri şişmiştir. not: sakın bişey sokma kulağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 musluk pompası denedinmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Yeni sistemi bekle. keh keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 enfeksiyon da olabilir. en son kulağıma su kaçtı geçer ehe ehe dediğimde 4 ay sağ kulağım sağır gezmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 dreaglothun önerisi benim de önerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 said: Asteroth üye [Sehitlerimizin Anisina...] [şikayet et] § 23 Ekim 2007, Salı - 01:37 [ özel msj ] Yeni sistemi bekle. keh keh keh +1 rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 dynunun önerisi kesin çözüm. tiz ses çıkarmak lazım. bi taşı kulağa sokmak sonra da diğer bi taşla vurmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Saat 8 sularında Bostancı'dan 2 numaralı iett otosübüsüne bin.. Minibüs caddesinde trafikte biraz sıkılabilirsin no problem.. Ama minibüs caddesindeki trafikten bunalan iett şöförü çevreyoluna çıktığı zaman öyle bir basıyor ki resmen G kuvveti yiyorsun, kulaklar şöyle bir kendine geliyor.. Hem sevgili iett şöförlerimiz debriyajı kullanmaya gerek görmedikleri için vites değiştirirken çıkan GAARRRRÇÇ sesinin yarattığı titreşim, kulağındaki suyun kendini dışarı atıp bir an önce buharlaşma isteği yaratmasını sağlayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 o kagit yakma olayini sigarayla yapiyolar, sigarayi yak, sok kulagina, pofur pofur icsin. gliserin de temizleme amacli iyidir, ama suya faydasi olur mu bilmem. o da degil de bu silaga su kacma olayi surekli olan bisey, neden bunun kesin bi caresi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 aynisi basima 1-2 ay once geldiginden eksin konusucam devamli suya giricne olmiyan biseyse bir kerede olduysa hic huniyle gliserinle kulak cubuguyla vb vb ugrasma yarardan cok zarari var icindeki kir sismis tikamistir ters takla+parande atsan cikmiyor gunelrce kurcaladim onu soktum bunu soktum banamisin demedi glsierindi filan ihh onalrda fayda etmedi direk kulak burun bogazciya bi makinayla temizledi 1-2 dakikada o kadar kurcaliyip bisiler soktugum icin 1 hafta agridi sizladi muzi kdinliyemedim o yzuden evde hic ugrasma direk doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 aradan denedim bir iki tane ama bana misin demedi.. oneriler icin tesekkurler arkadaslar, doktora gidicem heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar