Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulağımdaki suyu terkedemiyorum

nedanko

Öne çıkan mesajlar

Patiler yardım, platonik aşkı olan bi su kütlesi 2 gün önceki deniz maceramdan beri kulağımın içinde. Sol kulağımda sürekli bir inilti (seni seviyorum diyo galiba) ve tıkanıklık var. İltihap yaparsa yanarım, olmadı doktora gideceğim..

Zıplamalar, headbang yapmalar yaramıyor. Kulağa giren su sendromundan (kulakuska aqua syndrome) kurtulmak için başka bir taktiği olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

huni şekli yapabilceğin 1 gazete parçası alıyorsun
çok küçük olmamalı ,A4 kağıdından büyük olmalı en azndan uzunca bir huni yapabilcek bişi olsn,gazetenin 1 sayfası fln olblr yada yarısı neyse

önce onu huni yapıyorsun,ucunu çok sivri yapma ,hafifçe kulağının içine sokuyor arkadaşın yada neyse işte herhangi biri, sen yan yat ,çok sokmasın da az da sokmasın ,sonra ucunu yakıyor,burda birz ustalık gerekli ama ona göre birine yaptır işte

ucunu yakıyorsun o dibine kdr geliyor yanarken kontrol etsin tbi arkadaşın işte saçın kafan yada elleri yanmadanda alın ama bir süre yansın öyle

edit:aslnda çok basit birşey ama burdan anlatması birz zor oldu
çok etkili bir yöntemdir o ayrı,garip bişi görünebilir ama

[ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 00:01 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sorun send edeğil bende de,

bu işe yaramazsa azını kapatıp "hhmmmpppppffffffff" diye azını havala doldurup basıncı arttır, bu onu korkutucaktır ve gitmesine sebep olucaktır,

buda olmadı cocuk gibi debelen, senın evliliğe uygun olmadığını cocuk gibi olduğunu düşünüp gidicektir
Sosyal ağlarda paylaş

ben her dalışta çekeriyorum aynı sıkıntıyı, üstelik yaz başında başlarsa nasıl olsa yine olcak diye 3 ay dokunmuyorum.

İlk önce eczaneden gliserin al, günde 2 defa 5 er damla damlatıp ters kulağının üzerine yat, bir kaç gün sonra geçmemiş olursa doktora git, hemen alırlar, muhtemelen kulak kirleri şişmiştir.

not: sakın bişey sokma kulağına.
Sosyal ağlarda paylaş

Saat 8 sularında Bostancı'dan 2 numaralı iett otosübüsüne bin.. Minibüs caddesinde trafikte biraz sıkılabilirsin no problem..

Ama minibüs caddesindeki trafikten bunalan iett şöförü çevreyoluna çıktığı zaman öyle bir basıyor ki resmen G kuvveti yiyorsun, kulaklar şöyle bir kendine geliyor.. Hem sevgili iett şöförlerimiz debriyajı kullanmaya gerek görmedikleri için vites değiştirirken çıkan GAARRRRÇÇ sesinin yarattığı titreşim, kulağındaki suyun kendini dışarı atıp bir an önce buharlaşma isteği yaratmasını sağlayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

aynisi basima 1-2 ay once geldiginden eksin konusucam

devamli suya giricne olmiyan biseyse bir kerede olduysa hic huniyle gliserinle kulak cubuguyla vb vb ugrasma
yarardan cok zarari var

icindeki kir sismis tikamistir ters takla+parande atsan cikmiyor

gunelrce kurcaladim onu soktum bunu soktum banamisin demedi glsierindi filan ihh onalrda fayda etmedi
direk kulak burun bogazciya
bi makinayla temizledi 1-2 dakikada

o kadar kurcaliyip bisiler soktugum icin 1 hafta agridi sizladi muzi kdinliyemedim

o yzuden evde hic ugrasma direk doktora git
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...