circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 tek gitarlık bildğiniz parçaları yazarsanız cok sevinirm arkadaslar ayrıca guitar pro için tab siteleri söylertseniz cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Tek gitar derken gitar+ diğer ensturmanlar mı yoksa solo gitar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 911tabs.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ultimate-guitar.com john petrucci,steve vai,tony macalpine,satriani şarkılarını deneyebilirsin. the raven - macalpine petrucci -glasgow kiss steve vai - aching hunger satriani - ceremony vinnie moore var thinking machine çalabilirsin falan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Seviyen nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Arkadaşlar daha çok akustik ve klasikle çalınaiblen parçalar aramaktayım.Bu tür verebileceğiniz tek gitarlı bir şarkı var seviye farketmeksizin,güzel bir parça olması dolayıyla verirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 "oturur calisirim diyorsan" ritchie blackmore'nin herhangi bir parcasini onerebilirim, ozellikle de "blackmore's kingdom" albumunden. cogu klasik muzige ait besteyi gitarda yorumlamis iste, oldukca hoslar. her ne kadar o albumden olmasa da, Minstrel Hall adli parcayi calmaya calisabilirsin, eminim dinleyenler kadar sen de seversin :), sessiz, kendince atesin veya sominenin yaninda oturmus gitariyla ortama bir melodi katan minstrel havasi sarabilir seni calarken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Andy mckee dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 greensleeves var hem basit hem melodik. şarkı değil tabi-müzik sadece. netekim cannon in d de öyle. hatta bunun elektro gitar versiyonları da var ve gerçekten inanılmaz güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 One man, One guitar isimli albümü çek kimindi hatırlamıyorum ama hoş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 yaşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Evet arkadaşlar tek gitarlık akustik yada klasik önerilerinizi bekliyorum.Hadi sevindirin şu garibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 rainbow un bi şarkısı vardı neydi adı :P anybody there imiş Bu da Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 estudio die bi parça var bulabilirsen çok güzel bir de soleares die bi parça çok güseldir bu ikisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Rush - Tears olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 the nightwatchman (tom morello) keyifli olur çalması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Arkadaşlar yanlış anlamışsınız hepiniz... Arkadaşın istediği akustik gitarla çalınıp söylenebilecek parçalar. Çok uyduruğa kaçmadan yazayım birkaç tane Pinhani - Beni al Pinhani - Dön bak dünyaya Pinhani - Hele bi gel Pinhani - Yıldızlar Pinhani - Ben nasıl büyük adam olacğaım Pinhani - unutuldular Pinhani - Gözler anlatır Pinhani - İstanbul'da Pinhani - Bir anda Radiohead - Creep The Connells - 74,75 Travis - Love will come through Travis - Sing Travis - My Eyes Travs - Why does it always rain on me Kargo - Renklerin içinde Kargo - Farklı rüyalar Bülent Ortaçgil - Benimle oynar mısın Styx - Boat on the river Starsailor - Poor misguided fool Peyk - Suluşaka Opeth - Harvest (bunu çalarsan kimse bi halt anlamaz) Badem - Sen Ağlama Incubus - Drive Howie Day - Collide Howie Day - She says David Grey - This year's love Coldplay - Don't panic The Beatles - I'm only Sleeping Asfalt Dünya - Beni severmiş o 6.Cadde - Dönersen Eric Clapton - Wonderful Tonight Eric Clapton - Tears in heaven The Cure - Love song The Decemberists - we both go down together Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Bu arada rush'ın tears isimli parçasını bilmiyordum,rush dinlerim ama rastlamamışım hayret. Tek akustik ile çalınabilecek en iyi şarkılardan biri bence,ekledim repartuara :) Ama vokalde tecrübeli değilsen izleyici karşısında rezil olabilirsin çok yüksek yeri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 beatles yesterday'ın tek gitarlık versyonları var başarılı bir şekilde calina bilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Travisleri öneriyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Staind - Everything Changes Staind - Zoe Jane Daughtry - Home Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 said: eric clapton - wonderful tonightbunu çal yeter :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Soldat-5'Nizza A Ribbon-Devendra Banhart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Üstteki 2 şarkı çok güzel gerçekten tek gitar için. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar