circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 tek gitarlık bildğiniz parçaları yazarsanız cok sevinirm arkadaslar ayrıca guitar pro için tab siteleri söylertseniz cok sevinirim.
noxite Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Tek gitar derken gitar+ diğer ensturmanlar mı yoksa solo gitar mı?
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ultimate-guitar.com john petrucci,steve vai,tony macalpine,satriani şarkılarını deneyebilirsin. the raven - macalpine petrucci -glasgow kiss steve vai - aching hunger satriani - ceremony vinnie moore var thinking machine çalabilirsin falan falan
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Arkadaşlar daha çok akustik ve klasikle çalınaiblen parçalar aramaktayım.Bu tür verebileceğiniz tek gitarlı bir şarkı var seviye farketmeksizin,güzel bir parça olması dolayıyla verirseniz sevinirim.
Leath Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 "oturur calisirim diyorsan" ritchie blackmore'nin herhangi bir parcasini onerebilirim, ozellikle de "blackmore's kingdom" albumunden. cogu klasik muzige ait besteyi gitarda yorumlamis iste, oldukca hoslar. her ne kadar o albumden olmasa da, Minstrel Hall adli parcayi calmaya calisabilirsin, eminim dinleyenler kadar sen de seversin :), sessiz, kendince atesin veya sominenin yaninda oturmus gitariyla ortama bir melodi katan minstrel havasi sarabilir seni calarken :)
bya Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 greensleeves var hem basit hem melodik. şarkı değil tabi-müzik sadece. netekim cannon in d de öyle. hatta bunun elektro gitar versiyonları da var ve gerçekten inanılmaz güzel.
Slat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 One man, One guitar isimli albümü çek kimindi hatırlamıyorum ama hoş :)
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Evet arkadaşlar tek gitarlık akustik yada klasik önerilerinizi bekliyorum.Hadi sevindirin şu garibi
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 rainbow un bi şarkısı vardı neydi adı :P anybody there imiş Bu da Link
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 estudio die bi parça var bulabilirsen çok güzel bir de soleares die bi parça çok güseldir bu ikisi
proggorp Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 the nightwatchman (tom morello) keyifli olur çalması...
Eskizci Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Arkadaşlar yanlış anlamışsınız hepiniz... Arkadaşın istediği akustik gitarla çalınıp söylenebilecek parçalar. Çok uyduruğa kaçmadan yazayım birkaç tane Pinhani - Beni al Pinhani - Dön bak dünyaya Pinhani - Hele bi gel Pinhani - Yıldızlar Pinhani - Ben nasıl büyük adam olacğaım Pinhani - unutuldular Pinhani - Gözler anlatır Pinhani - İstanbul'da Pinhani - Bir anda Radiohead - Creep The Connells - 74,75 Travis - Love will come through Travis - Sing Travis - My Eyes Travs - Why does it always rain on me Kargo - Renklerin içinde Kargo - Farklı rüyalar Bülent Ortaçgil - Benimle oynar mısın Styx - Boat on the river Starsailor - Poor misguided fool Peyk - Suluşaka Opeth - Harvest (bunu çalarsan kimse bi halt anlamaz) Badem - Sen Ağlama Incubus - Drive Howie Day - Collide Howie Day - She says David Grey - This year's love Coldplay - Don't panic The Beatles - I'm only Sleeping Asfalt Dünya - Beni severmiş o 6.Cadde - Dönersen Eric Clapton - Wonderful Tonight Eric Clapton - Tears in heaven The Cure - Love song The Decemberists - we both go down together
Eskizci Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Bu arada rush'ın tears isimli parçasını bilmiyordum,rush dinlerim ama rastlamamışım hayret. Tek akustik ile çalınabilecek en iyi şarkılardan biri bence,ekledim repartuara :) Ama vokalde tecrübeli değilsen izleyici karşısında rezil olabilirsin çok yüksek yeri var.
nuki Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 beatles yesterday'ın tek gitarlık versyonları var başarılı bir şekilde calina bilen.
Nexus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Staind - Everything Changes Staind - Zoe Jane Daughtry - Home
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 said: eric clapton - wonderful tonightbunu çal yeter :p
idilik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Soldat-5'Nizza A Ribbon-Devendra Banhart
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Üstteki 2 şarkı çok güzel gerçekten tek gitar için. (tu)
Öne çıkan mesajlar