kfg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 biz arkadasla ortak rapidshare premium almaya karar verdik, genellikle dizi ve hd videolar indiricez, ama rapidshare.de mi rapidshare.com'mu cozemedik ? ben sanki ilk .de cıktı diye hatırlıyorum o yuzden .de daha iyidir diye dusundum ama pek de bilgim yok hangisine daha cok upload yapılıyor diye... bunlardan hangisi daha iyi icerige sahiptir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 .com iyi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 usenet kullanmayı düşündünüz mü peki? o da farklı bi seçenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 rapid alcaksan .com al .de pek kalmadı artık ilk başlarda .de den .com a geçerken fln neyse de şimdi .de alınmaz bence ben nerdeyse hiç karşılaşmıyorum .de linklerle fln bende .com var :F usenet fln nasıl tam olarak bilmiyorum yani aylık kaça gelio kaç gb limit fln bilmiyorum bilen varsa yazarsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 de bitti artık. forever com. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Ben .com kullanıyorum. Mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 hmm, o zaman .de'yi eledik, .com alıcaz buyuk ihtimalle, yalnız usenet'i de hic bilmiyorum, simdi wiki'ye baktım usenet olarak direk ama dogru seye mi baktım anlamadım feci karısık geldi =)... bu da rapid gibi bir upload sitesi mi oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 de kalmadı.. ben 6 aylık com aldım, baya memnunum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 .com bundan sonra. .de devri kapandı ;) usenet in olayı saçma geldi, verdikleri kota çok az. Ayrıca, rapidshare daha yaygın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 usenet çok pahalıya geliyor. .com en iyisi :P ama internete düşen her şey ilk usenet'e düşer o da var :) [ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 08:06 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 com com kom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar