crepuscolo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 elimde parça parça mpeg dosyaları var ve ben onları birleştirip tek bir mpeg uzantılı dosya yapmak istiyorum hangi programı kullanmalıyım tavsiye istiyorum...[hline]icq 41556020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 pek bişey bilmiyorumda sanki böle programlara rastladım bi bak yinede ================ bilmediğim için hiç huyum değildir ama up[hline]K.O.C Age 2 4300 kişilik ordumu resetledim yeni çağa başladım... Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 programa ihtiyacin yok.parca parca mpegleri birlestirmek icin(bazen ise yaramiyo nedeni sanirim mpegten kaynaklaniyo) su dos komutunu kullanabilirsin: (dos a cik) dosyalarin oldugu klasore gel ve su komutu yaz copy /b ilkfilminadi.mpg+2.filminadi.mpeg+....+n.filminadi.mpg yaratmakistediginfilminadi.mpg anlamadigin bisi varsa yardim ederim ama gayet acik sanirim.. mpeg disindaki dosyalari da birlestirebilirsin bunun disinda..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Slackers unite!! Tomorrow.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 yaratmakistediginfilm ile son kucuk parca arasinda bir bosluk olucak..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Slackers unite!! Tomorrow.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ben parçalamak , bölmek , divx e çevirmek vsvs... için virtual dub kullaniom .. ama birleştirmeye hiç uğraşmamiştim ... belğkii işine yarar[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 İstersen VirtualDub ile de istediğini yapabileceğin gibi Filmleri çok daha kolay bir şekilde Boilsoft Splitter ile bölebilir ve Boilsoft Joiner ile de birleştirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Neymiş bakalım bu mpeg dosyları hehe ;-)[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 benim de aklima geldi de yeri diil diye soylemedim hehehe bnm teknigim en iyisidir hard diskte hic yer kaplamaz ona gore :)..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Slackers unite!! Tomorrow.. [Bu mesaj green_martian tarafından 26 October 2003 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagildo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 xp de movie maker işini görür(toplamak için) bir de virtual dub diye bir program var ben onu kullanıyorum[hline]i am blind, not dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Virtualdub her zaman mpeglerde iyi sonuç vermez. Mpeg uzmanı TMPGenc dir :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Benimde herhangi bir video formatını, başka formata dönüştüren bir program lazım. Virtual Dup'a baktım, .mov yada .asf'yi falan açamıyor bile. Mesela yapmak istediğim .mov yada diğer formattaki videoları g3pp formatına çevirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 teşekkürler bu programları bi deneyeyim olmazsa yine sorarım saolun:)[hline]icq 41556020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 boilsoftu indirdim lakin fps leri uymayınca birleştirmiyo fpsleri hangi programla aynı yapabiliriz bide buna el atıverin :)[hline]icq 41556020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar