Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

.avi 'ye nası izleme yasağı koyulur ya

Pluton

Öne çıkan mesajlar

Prison break S3E05 indirdim büyük bir merakla açtığımda koskoca bir yazı.

[spo]http://img124.imageshack.us/img124/811/adszcu2.jpg[/spo]

Bende dom player indirdim normal olarak ama salak program şunu diyo ve install olmuyo. Bu ne ya !!!

[spo]http://img502.imageshack.us/img502/4908/adszda2.jpg[/spo]

Benim bugün izlemem lazım bunu bi çözümü var mıdır ?
Sosyal ağlarda paylaş

Çok klasik bi numaradır bu yaw iyi numara filan değil ki :) Tek kelime ile "klasik" olarak tanımlanır yani :) Bakın işe yaramış Dev çekmiş adamların istediği programı. Umarım virüs koruması filan vardır çünkü genelde o programlar virüslü çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
3 Oct 17, 2007 at 16:48 by DeimonQuote Deimon
1. Mostly it is newbies who fall for it. The malware pieces-of-crab have Google Ad Word so they always shows up first in Google and since the people think that the one on top (even if it’s in green background) is the most reliable and hence, they download it. You can’t say that a newbie deserves it because of that. Just think if you were in the same position.

But I agree that anyone with more than a year knowledge should know better.

Sosyal ağlarda paylaş

Viktor LOL un ne olduğunu bilmiyosun sanırım. Release grubudur çok da kraldır. Ama bu torrentlere dizilerin yeni bölümleri çıktıktan bi süre sonra salıyolar fakeleri. Sonra 350mb lik dosyayı bi açıyosun 5 saniyelik free3w veya dom player reklamı heheh. İndiriyosun sonra virüs uyarısı yiyorsun bi güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöyle bişi var.
isohunt'ta mı ne görmüştüm.

mesela atıyorum "dungeon keeper" yazdın diyelim.
sonuçlarda üst sırada "dungeon keeper full", "dungeon keeper original", "dungeon keeper no fake" gibi linkler çıkıyor.
benzeri şey emule'de de başladı.
böyle 537230 seeder var gibi gözüküyor.
tutup da onu indirirsen, fake dosya indirmiş oluyorsun.

ilk gördüğümde anlamıştım zaten ne olduğunu.
tutup da çekmedim hiç.

şimdi indirdiğin video virüslü olabilir,
dom player dedikleri trojan olabilir.

bir kaç antivirüs ve spyware programıyla bilgisayarını taratmanı tavsiye ederim.

isohunt gibi siteleri kullanmayın.
fake sonuçlar çıkartıyor site.
gidin mininova kullanın, düzgün sonuçlar çıksın.
hatta demonoid'e üye olun, olayı kullanın.
isohunt'la felan ne işiniz var ki :)

bir de isohunt'ta indirdiğin torrent'in sayfasına bir link versene, merak ettim dediğim fake dosyalardan mı diye
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver 22 Ekim 2007, Pazartesi - 10:44 tarihinde demis ki:
5. bölüm bu gece çıkcak, hayır yani eski bir dosyanın fake ini indir anlarım da, daha çıkmamış şeyin fake i, sazanlama yani bu

Amaç o zaten. Herkes Prison Break 5. bölümü her haftaki gibi çekmeye çalışacak. Ama 5. bölüm maç nedeniyle yayınlanmadı. Fırsattan yararlanıp bizim kekçiler atıyolar s03e05'i :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...