LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 said: Dela üye § 22 Ekim 2007, Pazartesi - 22:14 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- ezmode, benim de sulaleni alicak param var ama gorgusuzluge giriyor sanirim bunlar degil mi? yaw be yavrum benim madem o kadar paran var o parayı kıvırman dileği ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 said: ezmode, benim de sulaleni alicak param var ama gorgusuzluge giriyor sanirim bunlar degil mi? bu adam neden hala banlanmadi ? cok parasi var diyemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 dela fenerbahçe'yi bilmem ama sen şova dökmüşsün işi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ben inanmıyorum fenerin konseri iptal ettiğine beyonce korkmuşta gelmemiş gibi geldi bana.. yada inanmak istemiorumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 beyoncenn açklaması fenerbahce düşmanlarına KAPAK oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 alışık onlar kapağa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 beyoncenin acıklamasını yazabilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 dela sustu smdi konusamıyo heralde yazk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Açıklamayı koysan, biz de okusak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 beyonce'un resmi sitesine gittim. malezya konserini iptal etmek zorunda kaldik cunku ayni tarihte baska bir konserimiz var demisler, baska da iptal haberi yok. icinde turkiye gecen tek duyuru hindistan ve etiopya galiba ve turkiyedeki aclar icin yemek bagisi duyurusu. + her duyduguna inanma =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Açıklama falan yok ki . Koy açıklamayı da okuyalım anlayalım ne olmuş . Atıp tutuyorsun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 kendisi ropartaj srasnda söyledi acılarına ortak olmak istiyorum konser kasımda olsn türk halkknn acısını dünyaya duyurmak istiyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar