Killer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 hiç düşündünüz mü şu anda dünyada ne oluyo?ben bazen düşünürüm.1 2 dakikalına örnek şu anda biri doğdu biri yemek yiyor. biri bilgisayar oyunu oynuyo. biri uoda adam kesti. gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 mesela birazdan biri tuvalete giricek .. afk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ben öteki yıldızları gezegenleri de düşünürüm bide üstüne ciddiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 her saniye en az biri ölüyor her saniye bir emo doğuyor vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ben şu anda ve son bikaç aydır kabus yaşıyorum resmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 jenna jameson sex yapıyodur ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 biri asık oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ben de hep wcdeyken düşünürüm harbiden. acaba şu anda kaç kişi benle aynı anda boşaltım yapıyo falan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 mesela ben şu an düşünüyorum şu an kaç kişi burnunu karıştırıyo veya kaç kişi klavyeye bakıyo veya veya (genelde snavlarda) kaç kişi giridoru dünyada şimdi sınava ve aynı derse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 benim aklıma genelde biz burda bunları bulurken bunları bulamayanlar neler yapıyor acaba vs diye düşünür bi güzel moralimi bozarım, onlar için üzülürüm vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 ben de şeyi düşündüm hep. fm2005de resmim vardı regen olarak çıkıyodum. acaba dünyanın öbür köşesinde bi adamın takımında as oyuncu muyum veya arkadaşlarına "yav eril'i alsam bu sene kesin clde final oynarım" tarzı geyiklere başvuruyor mudur? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 kadınlar alışveriş yapıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 kaç kişi orgazm oluyo? kaç kişi osuruyo? kaç kişi a harfini çıkarıyo? kaç kişinin paraşütle atlıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar