-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Wish Geof Blck Deathlord Valar kkthxnpbye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 gıratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 replay varmı wish maçlardan ? replayleri koysana yada nerden çekebiliriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 neara yapıldı gene turnuva be begenmiyorum ben adex organizasyonlarını, önceki turnuvada 10 da baslanıcak dendi izmirden gelen takım yetişemedigi icin 4-5 saat geç baslamıstı aptal organizasyon ustune bide bd kuralları belli degildi fln, bi mac yaptık karsı takım agladı yarım saat butun maclar durduruldu takım liderleri gelip kritik yaptı replay uzerinde amatorceydi, bu insallah daha prof. olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 O cok eski turnuva... Clanwars2'ydi. Tecrubesizlik vardi vb. Replayleri yarin eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Gratz. Replay'lere bakalım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 cs organizasyonuna verilen önemin %10 u yok organızasyonda o gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ss or it didnt happen! arkadaslarini topla gel, alalim boyunuzun olcusun. grats!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ben tek yenerim hepinizi clan la uğraşamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 İçinde penth ve/veya elaidi olmayan herhangi bir takım yener AS yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ben bunları penth elaidi szass allatriel ile yenerim be izledim replaylari o nasıl bir lütfiliktir yapılmayacak şeyler yapılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Diğer üçlüyü bilmem de Penth le çok zor =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ben penthle oynadım o kadar kötü deildi be bi parça var diyodu bu zamana kadar bosa yasamısım süper bi grup falan diyodu paso ölüyodu falan ama olsun dikkat çekici bi kötülüğü yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 bu şampiyonlukta bizimde payımız var. önceki akşam o kdr antreman yaptırttık adama :p . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Falkenbach falandır kesin. Adam müzikte bile lütfi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 GZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Patide upload zimbirtisi yok =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 rapidshare a edebilirsin dayı ücretsiz nede olsa rapidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Çektirtin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Şimdi izledim bitirdim . Yok böyle bir olay . Gerildim resmen . 24 gibi oyun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Deminki yarı finaldi . Bu da final buyrun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 finali izledim, rakip cok ezik =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Ben de izledim. Bu kadar kasacak olduktan sonra WoW'da arena yapmak yerine DotA boşa harcanan potansiyel gibi gözüktü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 olm finaldeki akasha nedir ya. tam nub fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar