Zopik Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Selam, Dün ÖSS kitaplarına bi baktımda, bırakın el yakmasını, insanın kendisini direk güneş üstünde hissettiriyor. Yeni sisteme uyarlanmış ve artık ihtiyaç duyulmayan, verebileceğiniz kitaplarınız var mı ? Şimdikine denk bir üniversite bulup bu şehirden ve okuldan kurtulup başka bir yerde devam etmek istiyorum da ... edit : sayısalcıyım bu arada ... [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 14:20 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 abi sehiri soylersen bi kac bişey verebilirim aksam girerim ben ankaradan ayarlayabilirm. pm at istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 bir sürü kitabım ve konu anlatımlı dergim vardı yarısı çözülmüş yarısı bomboş olan. (malesef sayısal kısımlardan çözülmüşlerin oranı daha yüksek) yanımda değiller ama 26 sı gibi ankaraya uğrayacağım adres madres verirsen annemler de ihtiyacı olan başka birine yollamamışsa yollamaya çalışırım kargoyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ben 80 ytlye satmıştım be..sözde 2.eldi koca setten 2 kitap 1 dergi çözülmüştü..ehah ne yemiştim o parayı yav bak geldi gene aklıma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 keşke 2-3 gün önce gönderseydin bunu. hepsini yolladım. hiç çözülmemiş sayısal bir dergi seti bile vardı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 abi bi ton dergi, kitap, fln vardı kime verelim diyoduk. 1 hafta filan önce yazsan verirdim. sanırım annem verdi onları birisine. gene de bir sorarım ama sanmıyorum ki kalsın. temizledi dolabımı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 up hup hap hop ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 efem ben de fizik guvende konu anlatimli 1-2 var bi de bi kaç bişeler var ama onlari karistirmam lazim bursadalar lakin. fizik kitabim fazla olmasa da hor kullanilmistir diyebiliriz. sifir gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 geldim ankaraya da yollamışlar kusura bakma : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 hangi şehir bi ben mi anlayamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Kargo denen bişey var haberin yok mu ? :P Çanakkale'deyim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 yok. ya sabır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar