ulfang Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 max 800 ytl ye kadar kullanılabilecek bi gitar önerebilirmisiniz solo kasıcam üstünde söyleyimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Ibanez rg2620 var bende gayet memnunum. Orta düzey bi gitar, senin istediğin fiyat aralığında olması lazım ama emin değilim. Bi de solo kasıcam tavsiye için yeterli değil yani ne solosu kasıcaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 tarz , rock - progresif r. falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Washburn Idol'ler tekniği geliştirmek için bence çok harika gitarlar. Bazı eksik noktaları var gerçi ama uygun prosesör ve amfiyle istediğin tonu alabilirsin ve gerçekten rahat bir klavyesi var. Gerçi sanırım $1000 dolar civarıydı bendeki ama bi sürü modeli var idol un. Ama tavsiyem gitar alabileceğin müzik marketleri tek tek dolaş gözüne takılan gitarı dene , en çok sana hitap etmesi önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 abi öyle yaparsam ilk girdiğim dükkandan elime aldığımı çıkarım biraz aceleci bi insanım , ibanez almayı düşünüyorum S serisinden , ama teknik bilgim yok fazla gitar özellikleri hakkında pf napçam ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 O fiyata ibanez alma derim. İkinci alcaksan o ayrı. Türkiyede gitar satan iyi bi site vardı. Onun linkini verseniz, fiyatlara baksam.. bişeyler öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 teknik bilgiden pek bir şey anlaşılmıyo seslerini falan bilmiyosan zaten eninde sonunda denemen lazım. Ben çok fazla gitar ismin hatırlamıyorum denediklerimden. Ama sadece bende olan bu iki gitar hakkında bilgi verebilirim istersen washburn idol ve ltd alexi600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Epiphone Les Paul Studio Ibanez RG1570 Prestige 1000 YTL civarında. Para biriktirebilirsen pişman olmazsın. 2 senedir bunu kullanıyorum. İncecik neck'i var, mükemmel bir tremolosu var ve harika bir boyası var. Ses tonu da çok şık, klasik ibanez tonu. Washburn N2 Tipini sevmeyebilirsin belki. Yada tam tersi çok sevebilirsin. Ama fiyatı için çok kaliteli bir gitar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ibanezin tipi güzel duruyo washburn ü beğenmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Washburn Idol 3. gitarım ve hayatımda tuttuğum en rahat klavyeye sahip. Bleeding'in söylediği gibi 1000 dolar civarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 3 sene önce bunu alcaktım bununla başlayacaktım bende :D http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=632&gid=110 linkl [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 22:26 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Japon olmayan ibanez den uzak dur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 solo kasıcak adamsan, git dene çal hepsini bi tanesini beğen al işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 2. el temiz bi gitar al o parayla. Normal dükanlara git dene çık. Alacağın markayı belirle ikinci elini ara. Herkesin zevki farklıdır. Neck kalınlığı tonu hissi her gitarın farklı. Kafanda 2-3 tane model olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 yurtdışından sipariş versek gümrükte sorun çıkma olasılığı nedir ? (site music123.com mesela) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Çok sorun çıkıyor bildiğim kadarıyla. Ama bazı özel tatil zamanlarında (yılbaşına doğru mesela), hediye olarak gönderilen şeyler gümrüğe takılmıyor diye bir şey okumuştum turkrock.com forumlarında. Bi incele araştır istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ESP Ltd 400'lerden beyendiğin bir tanesini ikinci el al derim. EC 400 var ben de, çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 RG-350 EX kullanan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 tam modelini bilmiyorum ama Duncan Designed manyetikleri olan japon Jacksonlar var. Sert bi gitar istiyosan ondan al derim, gayet sağlam. Tonu biraz daha yumuşak bişeyler arıyosan Ibanez RG lere bakıcaksın mecbur. RG lerde de ne kadar para verirsen o kadar iyisini alırsın. O şekil kafana göre bişey bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ibanez RG 350 aldım gün itibariyle hayırlı uğurlu olsun bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 gule gule kullan, baya bi idare eder cok iyi olmasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bendede aynısı var çok seviyorum "bedri"mi ama les paul alacağım öss kazanırsam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Hayırlı olsun. Hiç denemedim ama tip olarak çok güzel, güle güle eskit. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 sağolun , tonları falan çok hoşuma gitti şimdi sıra asosyal olmaya kaldı solo kasıcaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 RG350DX iyidir, yeni başladığımda salaklık yapıp "ahanda ekstrem metal gitarı!!1!11" diye S520EX aldığıma kahrediyorum kendimi, herkes RG350DX ile başla falan demişlerdi, dinlemedim, mıçayım kafama. Güle güle kullan. O değil de, geçen eşşek gibi biriken paramın üstüne para ekleyip, türkrock'ta ilanı olan fixed bridge japon Jackson DXMGT alacaktım, 3 saat farkıyla kaçırdım, adam Eylül'de iş seyahatinde gidip almış, soloistle değişmek için satıyordu, 1300 YTL civarıydı fiyatı yanlış hatırlamıyorsam, hayvani Laylaylom 1700 euro'ya satıyor bu gitarı. Üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar