Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elektro gitar tavsiyesi vol.53473436 heralde

ulfang

Öne çıkan mesajlar

Washburn Idol'ler tekniği geliştirmek için bence çok harika gitarlar. Bazı eksik noktaları var gerçi ama uygun prosesör ve amfiyle istediğin tonu alabilirsin ve gerçekten rahat bir klavyesi var. Gerçi sanırım $1000 dolar civarıydı bendeki ama bi sürü modeli var idol un.

Ama tavsiyem gitar alabileceğin müzik marketleri tek tek dolaş gözüne takılan gitarı dene , en çok sana hitap etmesi önemli
Sosyal ağlarda paylaş

Epiphone Les Paul Studio

Ibanez RG1570 Prestige
1000 YTL civarında. Para biriktirebilirsen pişman olmazsın. 2 senedir bunu kullanıyorum. İncecik neck'i var, mükemmel bir tremolosu var ve harika bir boyası var. Ses tonu da çok şık, klasik ibanez tonu.

Washburn N2
Tipini sevmeyebilirsin belki. Yada tam tersi çok sevebilirsin. Ama fiyatı için çok kaliteli bir gitar.
Sosyal ağlarda paylaş

tam modelini bilmiyorum ama Duncan Designed manyetikleri olan japon Jacksonlar var. Sert bi gitar istiyosan ondan al derim, gayet sağlam. Tonu biraz daha yumuşak bişeyler arıyosan Ibanez RG lere bakıcaksın mecbur. RG lerde de ne kadar para verirsen o kadar iyisini alırsın. O şekil kafana göre bişey bulabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

RG350DX iyidir, yeni başladığımda salaklık yapıp "ahanda ekstrem metal gitarı!!1!11" diye S520EX aldığıma kahrediyorum kendimi, herkes RG350DX ile başla falan demişlerdi, dinlemedim, mıçayım kafama. Güle güle kullan.

O değil de, geçen eşşek gibi biriken paramın üstüne para ekleyip, türkrock'ta ilanı olan fixed bridge japon Jackson DXMGT alacaktım, 3 saat farkıyla kaçırdım, adam Eylül'de iş seyahatinde gidip almış, soloistle değişmek için satıyordu, 1300 YTL civarıydı fiyatı yanlış hatırlamıyorsam, hayvani Laylaylom 1700 euro'ya satıyor bu gitarı. Üzüldüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...