hitler- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 arkadaşlar vista kullanıyorum fakat bsplayer yukledım program vısta yı desteklemıyo.kurdum yıne de.sonra sag alt kosede renk yonetımı basic olarak değiştirildi çıktı.ondan sonra oyun oynuyorum oyun yavas fps hep 100 dü şimdi 60 yardımcı olursanız sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Yazılım donanım kısmına yazarsan daha çok yardım bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 anladım nasıl tasıcam konuyu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 sistem geri yükleme yap, vistada varsa eger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 nasıl yapılıyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 off delircem ya pc de hiçbir sorun yoktu , şimdi pc yavas calısıo oyunda problem var offf hiçbirşey yapmadım halbukı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 xp de, accesories den system tools'a giriyodun, orda system restore vardı. vistada nerde bilmiyom. varsa ordadır yine herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 tmm buldum da 3-4 defa yaptım hata veriyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 cpu kullanımı 50 lerde pc yavas neden böyle bsplayer yüklemiştim vista yı desteklemıyodu.yükledikten sonra açtım goruntu ayarı falan degıstı falan dedi. geri yükleme de yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ama en başta yaptım gerı donusum bu sabaha yaptım gerı donusumu hala bsplayer yukluymus sabah bende dün e yaptım olmadı ondan oncekı gune yaptım olmadı 4. deneyişimde yine olmadı.. sistemi geri getiremiyorum. ne lanet şey ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 o zaman format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 hatta xp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 evet format atıp xp kur. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 bill amcaya email at sana sorunu nasıl gidereceğini söyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 start - run cmd yaz enter ozur dilerim vista abi /r enter sonra bi xp cdsi tak bilgisayarın fişi çıkar tak boot edecek format at bi güzel önce sonra xp yi kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 BS player Vistaya uyumlu diil demişsin ama ben vista ile çok rahat kullanıyorum bs player'ı bence sorun başka bir şeydendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 bence de..hemen xp kur xp kur diyenler çıkmış ama bence sen önce renk ayarlarını eski haline getir sonra kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar