Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski buluşma resimlerini halen saklıyan var mı?

Bone

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
mexinth said:

Sam'in istanbul ziyareti hatırladığım akdarıyla soldan 2.dela 3.sam 4.axedice 5.prawler 6.mexinth 7.arcane (ne biçim gülmüşsün adam!) 9.blackrose 10.horace 12.ben 13.cüce geri kalanları hatırlamıyorum bilenler yazsın :)

o kadar çok insan aynı masaya oturunca zaten gelenlerin ancak yarısıyla doğru düzgün konuşma şansım oldu. (:P) arcane'in ve benim nüfuz alanlarımız şeklinde ikiye ayrılmıştı buluşma eheh

çok güzeldi ama ya, bayağı eğlenmiştim şahsen. geçenlerde yad ediyordum hatta. ileride bir gün tekrarlarız inşallah.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
valla ben uzamadım (malesef) ama saçlar bele geldi surat değişti böyle büyüdüm =P

Hakkaten ya güneşe(spidee) levente(griswold) uluca(kenshin) bakınca eski resimlere (sadece onların az çok son hallerini bildiğimden (o da tee kaç ay öncesi) anlayabiliyorum ne kadar değiştiklerini :D
Sosyal ağlarda paylaş

DasherSW said:
ulan tuna :) benim ulan o hatırlayamadığın, armağan be, ayıp :) efsaneymiş bu arada fotoğraf ya :) amma gençmişiz :)

ahaha olur mu abi unutur muyum seni. seni yazmayı unutmuşum, yanındaki elemanı da yanlışlıkla 2 kere yazmışım. ardeth ile senin arandaki kişinin nickini unuttum. şimdi yine zorladım, hatırlayamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
elaidi said:
lan parti vardı, ben dota'da bi hero olmuştum. Çok ölmüştüm. çok küfür etmiştim. yanımda da hmm kim oturuyodu rewendor vardı sanırım. diğer yanımda da penth vardı sanırım.

DAHA DYNAMICK ILK OYUNUNU OYNUYORDU O KADAR ESKI. çıkışta metrekare başına saniyede 100000 damla yağmur düşüyordu bi de ruh hastası gibi 101031002 poz resim çektirmiştik. Sonra taksime gidip istiklalde heba olmuştuk simit sarayında çay içmiştik falan. BAya keyifliydi.

O hero sanırım Sven'di.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...