HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Spirit_Healer said: http://img214.imageshack.us/img214/6162/paticik2003rf9.jpg ahehe ayıp bi foto olmuş, arkada bi olaylar oluyo. :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 mexinth said: Sam'in istanbul ziyareti hatırladığım akdarıyla soldan 2.dela 3.sam 4.axedice 5.prawler 6.mexinth 7.arcane (ne biçim gülmüşsün adam!) 9.blackrose 10.horace 12.ben 13.cüce geri kalanları hatırlamıyorum bilenler yazsın :) o kadar çok insan aynı masaya oturunca zaten gelenlerin ancak yarısıyla doğru düzgün konuşma şansım oldu. (:P) arcane'in ve benim nüfuz alanlarımız şeklinde ikiye ayrılmıştı buluşma eheh çok güzeldi ama ya, bayağı eğlenmiştim şahsen. geçenlerde yad ediyordum hatta. ileride bir gün tekrarlarız inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 sam argümanlarını da getirmişti yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Horrible gibi bişeyi mi kaybetti bu forum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 lol cuce de yıllardan bari en ufak bir degisiklik yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Röh Be Koca Adam Olmuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 nesi degisicek abi, boyu uzadi desek adam zaten cuce, boyu uzamiyo, saci/sakali degisiyo anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 valla ben uzamadım (malesef) ama saçlar bele geldi surat değişti böyle büyüdüm =P Hakkaten ya güneşe(spidee) levente(griswold) uluca(kenshin) bakınca eski resimlere (sadece onların az çok son hallerini bildiğimden (o da tee kaç ay öncesi) anlayabiliyorum ne kadar değiştiklerini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 aksam bonepartla fedaykin in yiyistigi fotoyu koyiyim o zaman vakti gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Ahahhahaa bunu yapamazsın ya Paticik böyle açılımlara hazır değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bende kalan bazi resimler (spoiler moiler kasamayacam ayri ayri ama dikkat edin COOOOK fazla resim var): 2004: Meshur Eshreff Ankara cikarmasi: Esh, Azmo, Benim Arkadas karisik bi resim Motorcu azmo Esh 2004: 2007: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 onu bunu bilmem anlamam. bonepart ile fedaykin in yakınlaştığı ogece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 arkada selvi boylum al yazmalim caliyo o pozda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 DasherSW said: ulan tuna :) benim ulan o hatırlayamadığın, armağan be, ayıp :) efsaneymiş bu arada fotoğraf ya :) amma gençmişiz :) ahaha olur mu abi unutur muyum seni. seni yazmayı unutmuşum, yanındaki elemanı da yanlışlıkla 2 kere yazmışım. ardeth ile senin arandaki kişinin nickini unuttum. şimdi yine zorladım, hatırlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 elaidi said: lan parti vardı, ben dota'da bi hero olmuştum. Çok ölmüştüm. çok küfür etmiştim. yanımda da hmm kim oturuyodu rewendor vardı sanırım. diğer yanımda da penth vardı sanırım. DAHA DYNAMICK ILK OYUNUNU OYNUYORDU O KADAR ESKI. çıkışta metrekare başına saniyede 100000 damla yağmur düşüyordu bi de ruh hastası gibi 101031002 poz resim çektirmiştik. Sonra taksime gidip istiklalde heba olmuştuk simit sarayında çay içmiştik falan. BAya keyifliydi. O hero sanırım Sven'di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Zegna'nın gözleri senelerdir düzelemedi ben buna şaşırıyorum. Yıllar evvel kuşadasına gitmişlerdi, orda bile kıpkırmızıydı adamın gözler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 O LAN Party de en guzel LAN Party'ydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar