Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 alala :) kendi bilgisayarım değildi zaten kurcalamadım fazla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 bende de 12mb yiyo şu an. bu evillyrics'te türkçe şarkılar da var mı? gerçi türkçe şarkılara gerek yok pek, ing olanlar olsa yeter. deneyelim bakalım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 evillyrics'in kendi db'si yok..netten bulup indiriyor hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 miniliyricsteki gibi takip ediyomu şarkı devam ettikçe ? söylenen sözün rengi değişiyo mesela mini de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ayrıca bu ve buna bakabilirsin. ayrıca karaoke var evet,ama her şarkıda yok tabi i mini'de olduğu gibi.. [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 14:48 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 yok abi ya, ben leos lyrics istiyorum. sade, sadece lyrics i gösterecek. sanki karaoke mi yapıyorum. hiç gereği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 tamam da evil'de karaoke tşuna basmazsan karaoke çalışmıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 biliyom da, sevmedim. kendine ait bi penceresi var, winampa yapışmadı. yapışsa da dandik bi görünüm veriyor. leos lyrics kullandığın skine uyum sağlıyodu ne güzeldi o. böhühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 media library gelişmiş mi bari? itunes'tan kurtulsam süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 zaten vardı ki winamp'ta media library :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 vardı da itunes gibi rahat değildi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 valla şu an ne kadar rahat bilemem, daha önce çok kullanmadım library'sini. yeni yeni kullanıyorum... kur bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Library denince itunes derim,geçer giderim bu topikten... [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 19:21 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 iTunes library çok yavaş çalışıyor bende. iPod'a şarkıları seçmek bile işkenceyid. Scroll yapcam derken ölüyor makine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 şu anki haliyle daha kolay kullanımda library..ama gene de züübberr değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 bu winamp5.5 de şarkı değişince hani sağ altta çıkıyo ya bişi onu nasıl kaptıcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 bildiin winamp.play'e basınca çalmaya başlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 auto tag cok yalan dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 [offtopic]guzel bi skin istiyorum lakin bulamadim oneri lütfen[/offtopic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 kermit, ayarlarda var onu kapatma olayı. options-notifications da. neveer show dersin olur. ya da ne istiyosan artık. ben bugüne kadar hep klasik skin kullandım. ama bento hoşuma gitti. onla kullanıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 eywallah oper :) güzel görünüm hoşuma gitti ya kullanmazdım ben winamp normalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Aga şarkı dinleceksem winamp 3 te olur 7 de olur playe basıyom çalıyo c ye basıyom duruyo b ile parça atlıyo bana yetiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 opera mı ff mi kavgası yapıp yapıp sonra playe basıyorum çalıyor diyenlere de hastayım he =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 O zaman bilgisayara ne gerek var radyo al bitane. Mis gibi böyle uzat antenini filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ipod desteğini kullanan var mı? send to ipod diyorum winamp yalan oluyo, göçüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar