Mirage Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Geçen Dr. Oetker'in hazır kazandibisinden yaptım. Çok güzel oldu. Altını tam homojen olarak yakamadım ama tadı harikaydı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 kazandibini bilmem de ben bu muhallebi nickli patiyi gördükçe canım çok fena tavuk göğsü cekiyor cok seviyorum kendisinin nickini e tabi tavukgöğsü kazandibide çok güzel olur bide yanına vanilyalı dondurma olucak yazın aah ah!!! gitmeli almalı yemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Bavyera suflesi döver hepsini. İçinde çikolata kreması ohhş. Mudanya ya yakın olan varsa gelsin ısmarliyim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Sakızlı muhallebi yargılıyo lan bence asıl.Veya güllaç abi ama güllaç ın fazlası biraz bayıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ısrar ediyorum , inat yaptım illede KAZANDİBİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 yeni bi tatlı keşfettim dondurmalı künefe iskenderden sonra iyi gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 HELALİMSİN ORÇUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: oper 20 Ekim 2007, Cumartesi - 00:00 tarihinde demis ki: bozuldun mu? said: diablotg 20 Ekim 2007, Cumartesi - 00:22 tarihinde demis ki: yok daha kızım koyim de bozul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 diye iğrenç bi espri vardı zamanında vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 diktiririm ki hıh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 oho cılkı çıktı iğrençleşme.diktir git o zmn napim ohooooo oooooooooo yapmayın ya ooogfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ne diyon la kendi kendine ahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Ben sakizli muhallebiye bayiliyorum,diger bütün tatlilar yalan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 sakızlı oldumu olmuo ya normal muhallebi küçükken yediğimizden o süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 diablotg son durumunu merak ediyorum hala hayattan soyutlanmış gözlerin bozuk olduğu halde yuvarlak gözlük takmış ve kendini bilime adamış durumda mısın sdfsdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 aynen hiç değişmedim bilkent fizikteyim şu an kasıyoruz o biçim ama harbi kazık soruolar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 o gözlükleride takmıyorum ya 2 taktık sarmadı ):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 calculustan 22 alarak batırmış ve bunun üzerine daıtmış durumdayım curve 35 çıktı ben bittim ya ne hayallerle geldik aldığımız notlara bak depresyon mode = on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar