Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İki Kafa tek vucut

Masticore

Öne çıkan mesajlar

herkes ogre magi demiş de, bildiğin ettin bunlar yav.

siamese twins mi deniyordu bunlara? yoksa siamese olmak için illa tamamen iki ayrı vücut, ama tek bir bağ mı olması gerekiyordu?

yazık valla, böyle bir duruma düşmek istemezdim.
işkence gibi bişi.

eskiden natural selection yüzünden bu tip zayıf kişiler ölürdü.
şimdi sosyal hayatın da getirdiği etken yüzünden bu tip kişiler hayatta kalmaya devam ediyor.
kim bilir, belki gelecekte herkes böyle olur :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dogal seleksiyon senin gib zayif bireylerin es bulamayarak soyunu devam ettirememesi sonucu elenmesi, bu genetik mutasyon. sanssiz herhangi bir ciftin cocugu boyle olabilir. ama tabii yukarda yazilanlari okuyunca insan yetistirmektense bir hayvani insan adi altinda besleyip buyutmek daha talihsiz gibi duruyor.

kendini benle karıştırma delete
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle okduğum kadarını aktarayım yine, benim çok ilgimi çekti çünkü. ailesi istememiş ayrılmalarını.

organ listesi de şöyle, kendi bilgimle birleştirip çevireyim ingilizce bilmeyenler için,

abigail ve brittanynin ortak organlarının çoğu bel hizasından aşağıda.

* 2 baş
* 2 kol—aslında 3, ama iki başın arasındaki kısa ve özürlü gelişmiş 3. kol ameliyatla alınmış.
* 2 omurga- hangisi belirtilmemiş ama birinin skolyozu ameliyatla düzeltilmiş. skolyoz da omurga eğriliği oluyor, herhangi bi bozuklukla oluşan türleri ilerlemeye meyilli. S şeklinde bi omurga oluyor, bu da akciğerleri sıkarak nefes almayı zorlaştırıyor.
* 3 buçuk akciğer. (tek bi kısmı yalnız, öyle iki tarafı lob halinde değil bu sayı)—
* 2 göğüs(göğüsten kasıt meme de olabilir bilemen)
* ortak dolaşım sistemli iki kalp.
* 1 karaciğer
* 2 mide
* 3 böbrek
* 2 safra kesesi
* 1 mesane
* 1 göğüs kafesi
* 1 kalın bağırsak
* 1 üreme sistemi
* 2 bacaklı bi pelvis.

ama hala merak ettiğim bişey var. şöyle diyo wiki;

Each of the twins manages one side of their conjoined body, controlling her own arm and leg, and receives no sensation from the other side.

ortak olan kısımlardan, üreme sistemi ortakmış mesela, diyelim ki tam ortadan, göbek deliği ya da vajina çevresinden bi uyarı geldi. hangisi hissediyor? lan ne garipmiş
Sosyal ağlarda paylaş

yazılanları okudun mu sen?

Ben de diyeyim dedim, herkes demiş.

Bu arada Allah sabır versin bu insanlara...

Ama normal yaşama alışmışlar, ne kadar güzel.
Türkiye'de olsalar biz hayatı zindan ederdik kızlara.

[ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 19:21 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...