noxite Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 spompas yazanları okudun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 evet okudum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 hesap vermek zorunda diilim biraz mantıgını calıstırsan ne dediigimi anlarsin... 1. ukyu hormonlarla fakat hormonu beyin salgılıyor hangisi salgılıyor?2. dolaşım sistemleri tekmi? sen okudunmu benim yazdiklarimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 O eli bi indir. Ağır ol. said: biri içki içse ikisinde kafasi güzel mi oluyo said: iki omurgaları varmış pelviste birleşiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 2 omurga 2 sistem sayılır akciger nasil acaba el mi indirdim abi pardon cok ozur dilerim sana bolyle artislik yaptıım icin ne olur kusura bakma affet beni ühee LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Affettim. Bi dahakine düşünmeden yazma. Hadi iygeceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 kavga. hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 said: noxite 0 Ekim 2007, Cumartesi - 22:38 tarihinde demis ki: Affettim.Bi dahakine düşünmeden yazma.Hadi iygeceler. komiksin [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 22:39 tarihinde, spompas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 höt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Çok düşüncesiz mesaj yazanlar var. Yakışmıyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 biri nefes alırken diğeri vermek isterse? [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 23:22 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 herkes ogre magi demiş de, bildiğin ettin bunlar yav. siamese twins mi deniyordu bunlara? yoksa siamese olmak için illa tamamen iki ayrı vücut, ama tek bir bağ mı olması gerekiyordu? yazık valla, böyle bir duruma düşmek istemezdim. işkence gibi bişi. eskiden natural selection yüzünden bu tip zayıf kişiler ölürdü. şimdi sosyal hayatın da getirdiği etken yüzünden bu tip kişiler hayatta kalmaya devam ediyor. kim bilir, belki gelecekte herkes böyle olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 yazılanları okudun mu bakim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 O değil de şeyi merak ettim ben, Yasal kürtaj süresi dolmadan bu bebeğin böyle olacağı görülüp alınamıyor mu yani? Eğer görülebiliyorsa nasıl bi sorumsuzluktur ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 yazılanları okudun mu sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Aferin akıllısın çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 okudun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 yazılanları okudun mu sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Anladığım kadarıyla akciğerleri tek.2 soluk borusu mu bağlı acaba yoksa biri mi nefes alıyor merak ettim. Dolaşım sistemleri de aynı olduğuna göre hormonal sistemde feedback mekanizması sorun yaratmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ama ne güzel lan mutlular baksana aileleride mutlu heralde ingilizcem yok anlamadım da böyle arkadaşları var felan gülüp eğleniyolar süper lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: dogal seleksiyon senin gib zayif bireylerin es bulamayarak soyunu devam ettirememesi sonucu elenmesi, bu genetik mutasyon. sanssiz herhangi bir ciftin cocugu boyle olabilir. ama tabii yukarda yazilanlari okuyunca insan yetistirmektense bir hayvani insan adi altinda besleyip buyutmek daha talihsiz gibi duruyor. kendini benle karıştırma delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 öncelikle okduğum kadarını aktarayım yine, benim çok ilgimi çekti çünkü. ailesi istememiş ayrılmalarını. organ listesi de şöyle, kendi bilgimle birleştirip çevireyim ingilizce bilmeyenler için, abigail ve brittanynin ortak organlarının çoğu bel hizasından aşağıda. * 2 baş * 2 kol—aslında 3, ama iki başın arasındaki kısa ve özürlü gelişmiş 3. kol ameliyatla alınmış. * 2 omurga- hangisi belirtilmemiş ama birinin skolyozu ameliyatla düzeltilmiş. skolyoz da omurga eğriliği oluyor, herhangi bi bozuklukla oluşan türleri ilerlemeye meyilli. S şeklinde bi omurga oluyor, bu da akciğerleri sıkarak nefes almayı zorlaştırıyor. * 3 buçuk akciğer. (tek bi kısmı yalnız, öyle iki tarafı lob halinde değil bu sayı)— * 2 göğüs(göğüsten kasıt meme de olabilir bilemen) * ortak dolaşım sistemli iki kalp. * 1 karaciğer * 2 mide * 3 böbrek * 2 safra kesesi * 1 mesane * 1 göğüs kafesi * 1 kalın bağırsak * 1 üreme sistemi * 2 bacaklı bi pelvis. ama hala merak ettiğim bişey var. şöyle diyo wiki; Each of the twins manages one side of their conjoined body, controlling her own arm and leg, and receives no sensation from the other side. ortak olan kısımlardan, üreme sistemi ortakmış mesela, diyelim ki tam ortadan, göbek deliği ya da vajina çevresinden bi uyarı geldi. hangisi hissediyor? lan ne garipmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 yazılanları okudun mu sen? Ben de diyeyim dedim, herkes demiş. Bu arada Allah sabır versin bu insanlara... Ama normal yaşama alışmışlar, ne kadar güzel. Türkiye'de olsalar biz hayatı zindan ederdik kızlara. [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 19:21 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ya fake olmadığından emin misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Sawer tum yazılanları okudum ve fake değil dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar