Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 evet sizce şu sıralar bilgisayar alınmalımı beklemelimi :) hem ben soruyorum hemde sanırım bazılarının yakında soracaklarını düşünerekten soruyorum :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 yahu işine gerekiyosa alırsın .. teknolojiyi beklemeye gelmiyo ,az bekliyim iyi bişiy çıksın diyosun fiyatları uçmuş oluyo ... hem dolarda artıyo bak .. 1.550 lere dayanacak yakındır ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Türkiyede teknolojiden çok fiyata bakıldığı için teknolojiyi beklemek zaten olmuo. Bilgisayar alma zamanı geçti malesef. 1, 1 buçuk ay önce daha ucuza alabilirdin. Şimdi alırsın daha pahalıya gelir. Dolar yılsonuna doğru çıkar o yüzden eylül sonu kasım başına kalmadan almak lazm.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 hmm aldım zatende iptalmi etsem diye düşündüm :) hazırlanıyor.. :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 beklersen en asagi 6 ay beklemelisin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onuray Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Şu sıralar takip ediyorum piyasayı,bence almanın zamanıdır.. Çünkü şu anda alacağın p4lü geoforcelu bi bilgisayar ile rahat 3 yıl geçinirsin.Teknolojiyi takip etmenin olanağı yok bu yüzden beklemenin de anlamı yok,neyi bekleyeceksin yani?![hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 hmm doğru 3 yıl götürürmü sizce?[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 hayır[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Dolar daha fazla artmadan bence hemen bilgisayarini almali ya da upgrade ettirmelisin.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 en iyi parçalar kullanılırsa 3 yıl götürür, 95'ten bu yana 4 pc aldık, 3'ü böyleydi ve 3'ü de 3 yıl götürdü. orta karar aldığımız 2-2,5 yıl götürdü. götürmekten kasıt 3 yıl sonraki oyunu herşeyi kökelnmiş, çözünürlüğü abartılmış olarak oynamak saymamak gerek, 3 yıl sonra çıkacak oyunu da oynarsın. 2000 baharında aldığımız makine (sadece işlemcisi 1 model düşüktü en iyiden) bu yılın oyunlarını da çıkardı ama gelecek yılın oyunlarını çıkaramayacak. 166 mhz döneminden bu yana bir farklılık göremiyorum ben, moore yasası halen işliyor..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 1-2-4-8'de katlanıyor, 1-2-16-256'da 'biraz' abartı sözkonusu, o kadar da uzaklaşmadım piyasadan.. :) ben zaten 'herşeyi köklenmeden oyunu oynatır' demişim yukarıda, herşeyini köklersen bugün aldığın makine bile dayanmayabilir çünkü kullanımı çok sınırlı olan özellikler çıkarıyorlar her yıl fsaa gibi. tamam çok güzelleştiriyor da oynayamıyorsun ki bugün çıkan oyunu bile 300$'lık kart almadan, saçma yani..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 bundan sonra bilgisayarin islemcisi cok buyuk farklar yaratmiyacak cunku 1-2 oyun haric cogunluk p3 1000 ile bile calistirilabiliyor, hl 2 ve bunun gibi oyunlari simdi alicaginiz p4 2.4 veya barton 2500 ve 512 ram ile sadece ekran kartini degistirerek 4-5 sene oyun oyniyabilirsiniz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 bende aynı görüşteyim.iyi bir işlemci v e anakart alınırsa ufak upgradelerle(ekran kartı da ne kadar ufak bilemem artık:)) uzun süre gider sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Birde bilgisayarla ne yapacağın önemli, mesela ben evde sadece internet ve film izleme amaçlı kullanıyorum bilgisayarı ve cel 566 bana fazla fazla yetiyor.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 çalıştırabilmek ile 'forza oynamak' arasında devasa bir fark var zaten silthanas, eskiden de benzerdi durum. athlon 600 iledeneyin bakalım ut2003'de takılma olmadan yüzünüzü döndürebiliyor musunuz en düşük ayarlarda.. :) 1 ghz olsa çok farkeder çünkü yapay zeka ve grafik dışı hesaplamalar da çok fazla güç istiyor, civ 3'de turn arası yemek yemek ile su içmek kadar süre fark ettiriyorsa herşey önemli demek ki..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar