Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dirty Sexy Money

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xaenin said:
fenris
yanlış bilmiyorsam imdb de sürmekte olan dizilere oy veremiyosun.dizi bitince not veriliyo.

Bu ne madem?.Geç oldu bariz de ,olsun .

bilmem...demişim zaten "yanlış bilmiyosam" diye.peki nasıl oluyomuş bu oy verme işleri?
Mesaj tarihi:
1. bölümü izledim baya iyiydi. Diğerlerini de izliycektim de bulamadım paylaşımda. Yarın bitiririm çıkanları overall bir yorum yaparım ama ilk bölüm kendine sardırdı baya. Hani keşke az daha devam etse şu bölüm dersiniz ya, öyle.
Mesaj tarihi:
Bence diziler için senelere göre puan verilse daha güzel olurdu . Dizi olayı film'den farklı oluyor.Sezona göre kadrolar,Teknik ekip vs... değişebiliyor. Bir sezon güzel iken bir sonraki sezon çok berbat bir dizi olabiliyor. Prison Break'e 9.2 ne ya. İlk sezonu bu puana değer belki ama sonraki sezonlarıda ele alırsak hayatta verilmez bir puan vermişler.
Mesaj tarihi:
Masticore said:
Bence diziler için senelere göre puan verilse daha güzel olurdu . Dizi olayı film'den farklı oluyor.Sezona göre kadrolar,Teknik ekip vs... değişebiliyor. Bir sezon güzel iken bir sonraki sezon çok berbat bir dizi olabiliyor. Prison Break'e 9.2 ne ya. İlk sezonu bu puana değer belki ama sonraki sezonlarıda ele alırsak hayatta verilmez bir puan vermişler.

3 iyi plx =/
  • 10 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
2. sezon baya kaliteli başladı beklediğim gibi. Bekletiyodum ama 3 bölüm bekletebildim anca. İlk bölümde 5 kere falan HASSSS dedim, son sahnelerde tamamlayabildim küfürümü.
Mesaj tarihi:
Bu arada dizinin 3 saniyelik jeneriğinde çalan şarkı Saliva - Ladies & Gentlemen. Şarkının orijinali dizinin konseptine çok daha uygun bence ama biraz daha hafifini seçmişler orada. Dinleyin ama baya iyi şarkıdır.
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...