fenris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Xaenin said: fenris yanlış bilmiyorsam imdb de sürmekte olan dizilere oy veremiyosun.dizi bitince not veriliyo. Bu ne madem?.Geç oldu bariz de ,olsun . bilmem...demişim zaten "yanlış bilmiyosam" diye.peki nasıl oluyomuş bu oy verme işleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 imdb rating i kaç bunun :) ark dan aldım diziyi ama izlemek için motivasyonum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 1. bölümü izledim baya iyiydi. Diğerlerini de izliycektim de bulamadım paylaşımda. Yarın bitiririm çıkanları overall bir yorum yaparım ama ilk bölüm kendine sardırdı baya. Hani keşke az daha devam etse şu bölüm dersiniz ya, öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Çok çok çok çok güzel bir dizi. Çok değişik ve güzel bir havası var, doktordan tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Bence diziler için senelere göre puan verilse daha güzel olurdu . Dizi olayı film'den farklı oluyor.Sezona göre kadrolar,Teknik ekip vs... değişebiliyor. Bir sezon güzel iken bir sonraki sezon çok berbat bir dizi olabiliyor. Prison Break'e 9.2 ne ya. İlk sezonu bu puana değer belki ama sonraki sezonlarıda ele alırsak hayatta verilmez bir puan vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Asteroth said: Oy verelim evet! Forward mail ogogog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Masticore said: Bence diziler için senelere göre puan verilse daha güzel olurdu . Dizi olayı film'den farklı oluyor.Sezona göre kadrolar,Teknik ekip vs... değişebiliyor. Bir sezon güzel iken bir sonraki sezon çok berbat bir dizi olabiliyor. Prison Break'e 9.2 ne ya. İlk sezonu bu puana değer belki ama sonraki sezonlarıda ele alırsak hayatta verilmez bir puan vermişler. 3 iyi plx =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 9. bölümün sonunda gözlerimin bayağı dolduğunu itiraf ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 2. sezon baya kaliteli başladı beklediğim gibi. Bekletiyodum ama 3 bölüm bekletebildim anca. İlk bölümde 5 kere falan HASSSS dedim, son sahnelerde tamamlayabildim küfürümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 imdb ratingi önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ben israrla beklemekteyim, biriktirip izleyecem bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bu arada nick'in karisi lisa COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK Guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Evet baya efsane bir bayan o, ileri derecede hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 yalan, imbd imageleri tersini söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 forgiver said: yalan, imbd imageleri tersini söylüyor IMDB yalan söylüyor, diziyi seyret anlarsın demek istediğimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 omfg abi deli misiniz, sunun guzelligine bakar misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Bu arada dizinin 3 saniyelik jeneriğinde çalan şarkı Saliva - Ladies & Gentlemen. Şarkının orijinali dizinin konseptine çok daha uygun bence ama biraz daha hafifini seçmişler orada. Dinleyin ama baya iyi şarkıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Abla çok güzel. Fırsatçı ceremi çatır çatır yedi ablamızı bu bölümde ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 abi ne zevksiz insalarsınız ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Dizi patladı siz hala baldır's gate, gidiyor Lisa alo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Çilekeş baba ve onun OÇ dizisi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 arcane said: Dizi patladı siz hala baldır's gate, gidiyor Lisa alo :P dizi nerde patlamis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 iptal edildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 yapma yahu. ne zaman edildi :( poff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ABC supurdu bir kac diziyi gecen hafta, eldeki bolumleri yayinlayip bitirecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar