Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 her arkadaş kendi programına özel başlık açıyor, aslında karışıklık olmasın diye tek başlık altında toplanmak daha mantıklı bence.. birazdan yayına gireceğim, beklettiğim için özür dilerim.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 tam bağlanacakken bir arkadaş girdi yayına, kendisini de tanımıyorum, lütfen benimle irtibata geçsin özel mesajdan..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 LoL Thunderstruck parçasında başladım dinlemeye. İyi gidiyor dur bakalım. Buraya bakacaksan istek filan da yaparız.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 yayındayım, mesajlarınız bekliyorum arkadaşlar. isteğiniz de varsa tercihen tür veya grup/şarkıcı olarak belirtirseniz çıkma ihtimali daha yüksekolur. ayrıca metal hiç bulunmuyor belirteyim.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 tüm WJ'lerde mi var bu bilmiyorum ama arkada söz yoksa melodi varsa konuşuyorlar. Buradan yetkililere sesleniyorum! Melodileri parçalamayan WJ istiyoruz! :P
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Bakalım birde konuşma içerikli bir program dinleyelim. Belki daha fazla eğlenir, güler çoşarız. Bendenizden ilk istek: Sting - Englishman in New York (bu arada Melanie C var mı?)
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 dance e-jay'i hatırladım. Hatta onun daha sonra birçok ek paketi çıkmıştı (uzay sesleri, insan konuşmaları vs). Güzel uymuş ritmler (clubber değilim).
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 bu arada yarın resmi tatil değil mi? Rahat ol geç çal şu club'ları. (son 15dakika filan)
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Hoş şarkıymış. Kendimi Hawaii ortamında hissettim bi anda. Aloha! I wana fall in love...
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 insaf ve gaz konusundaki yorumum şudur; ne kadar kaliteli şarkı o kadar insaf :) Ne kadar club şarkısı o kadar insafsızlık :) önyargılıyım club'a karşı, beni böyle büyüdüm, benim çocukluğum kötü geçti... Metal sofralarında saçım kısa olduğundan head bang yapamazdım.... ühü ühü
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Bu arada oh yeah Enter Sandman! Buna karşılık insaf katsayımız noluyor, artıyor aynen :) (bu arada club şarkılarında insanları bateriye özendirmek dedi Sam, sesleniyorum o arkadaşlara. O club şarkılarındaki ritmler drumbox denilen şeyler ile hzırlanıyor, yada özel programlar ile. Kanmayın (bu ilticacılara :P )! Onları normal bir insanın çalması çok zor. Mike Portnoy üstü varlıklar çalabilir herhalde. Hayır baterist değilim ama 2 arkadaşım var bateri çalan.) [Bu mesaj Befounder tarafından 29 October 2003 00:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 yok kesinlikle alınmıyorum. Şurada ne güzel konuşuyoruz (aslında ben yazıyorum, Sam konuşuyor. Ya acep diyorum bir ilk olabilir mi? Bir telefon bağlantısı filan mı alsan?). Güzel gidiyor yayın. Slow havamdayım sadece, ondan tersoluğum tuttu. [Bu mesaj Befounder tarafından 29 October 2003 00:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Bu arada Sam, paticik aile albümündeki fotoğrafını aldım karşıma. Ona bakarak dinliyorum, resmen canlı yayın gibi oldu valla.
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Shake your tailfeather????? Bunun ayrıca Bad Boys 2'nun soundtrack'indaki bir şarkı olduğunu biliyor muydunuz? Ama tamamen tanınmaz bir şekilde. Sadece ad benzerliği var. Shake Your Tailfeather ft P. Diddy and Murphy Lee (zavallı memur modeli)
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 befounder çok mu heyecanlsıın yada post mu kasıyosun üst üste 5 tane de helal valla :) :)[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 *çayını yudumlar* yok abi ne post kasması. Sam radyoda çalıyor. Ben ona burdan mesaj yolluyorum. O da bana cevap yolluyor radyodan. Telefon ile canlı yayına bağlanma yok, bizde böyle bağlanıyoruz. Frank Sinatra - New York alabilir miyiz bi ara?
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 dur bende dinleyeyim bi link verebilirmisiniz?[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 İsteyebileceğin tüm bilgiler [Bu mesaj Befounder tarafından 29 October 2003 00:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 önemli değil, New York olmayıversin. Yalnız son şarkı kapanış şarkısıysa, güzel durdu. Hani televizyonda bir program biterken böyle bol aksiyonlu bir kapanış videosu olur, aynen onun müziği gibi atmosfer yarattı :) Oh Yeah Dude :P
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Amanın Honour! SNN horselords! Hatta buna misilleme olarak mehanix bir türkü yazmıştı. [Bu mesaj Befounder tarafından 29 October 2003 01:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 işin yoksa ve senden sonra çalacak adam yoksa buyur çal dinliyorum ben :) ekleme: var mı böle bişi tam mesajlarını kontrol ederken attım bende mesajı :) [Bu mesaj Befounder tarafından 29 October 2003 01:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 çok sağol ama ben de azat olayım sen de azat ol, haftaya beklerim gene.. :) bütün dinleyenlere tekrar teşekkürler..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Öne çıkan mesajlar