Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 hatta reankarnasyona inanan ünlülerin başında Tarkan Atilla Taş Hande Atayzi geliyor daha varda okuduğumdan kalan aklımda bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 imaj olsun diye inanıyodur onlar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Nostredamus said: hatta reankarnasyona inanan ünlülerin başında Tarkan Atilla Taş Hande Atayzi geliyor daha varda okuduğumdan kalan aklımda bunlar. ataizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 cıx atayzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 reankarnasyon diye bir şey varsa bile eğer,bunun böyle ben barış mançoyum ben şuyum buyum diye pek bir ortalığa malzeme olucagını düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 hiçbir mantığı yok gibi duruyor. gerçi şöyle olsaydı süper olurdu; beyinde bilinci kapsayan bir bölge var, hipotalamus gibi bir bölge. kişi ölünce toprağa karışıyor, protein, çinko falan oluyor. sonra annenin vücuduna karışıyor bu bileşikler. çocuk oluşurken falan oeeh çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 reeenkarnasyon yoktur allah vardır. :) bakın kavonozda yaşam yok yani aç bak inanmıyosan :):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 1:10 dan sonrasi yeterli ya hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 An Corp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolve_2000 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Yoktur bence... Varsa bile herkesin reenkarnasyonun ne olduğu konusundaki düşünceleri farklıdır... Zaten reenkarnasyonun var olup olmadığını ruhlar alemine geçmedikçe hiç bir şekilde anlayamayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolve_2000 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 fede said: şimdi bu barış mançoyum diyen çocuktan sonra düşündüm biraz. aslında önceden de düşünmüştüm bu konuyu. dini açıdan düşününce böyle bişey yok. din bunu açıklayamıyor da. ama bi yerde okuduğuma göre ( hatırlayamadım şimdi) gen aktarımıyla ilgili şeyler diyordu. yani insanların yaşadıklarını genlerine kaydediliyor, sonra hipnoz sırasında filan bunları anlatan insanlar filan oluyor. merak ettim siz ne düşünoyusuz diye. bi de çocuk süper ya. BENİM Bİ TEORİM VAR AY TEORİSİ Her insanın beyninde "Ay"´ın yüzeyindeki tüm kraterlerin yerleri, şekilleri, büyüklükleri, biçimleri doğuştan vardır... Her insan doğduğunda evrendeki tüm bilgilere sahiptir... Bu bilgileri ortaya çıkartmanın 2 yolu vardır... 1. Öğrenmek, gidip ayı görmek, kraterleri incelemek... 2. Metafizik, psikoloji, hipnoz gibi doğaüstü güçleri kullanarak beyinden kaçak yoldan bilgi kaçırmaktır... Ufak bir de kanıtı !!! Eğer beynimiz doğuştan evrendeki tüm bilgilere sahip olmasaydı ! Nasıl ? - Hayatımız boyunca bir benzerini bile görmediğimiz bir şeyi rüyamızda görebilirdik ! - Nostradamus mezarının ne zaman kazılacağını nereden bilebilirdir ! İnsanlar "Ay"´ın yalnızca aydınlık yüzünü görürler... Tanrı ise "Ay"´ın tamamını görebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 o senin teorin mi yoksa apriori bilgi diye ortaçağ ve antik çağ felsefecilerinin kurcaladığı bir mesele olabilir mi acaba? bi ihtimal belki d: (üçgenin iç açılarını alıp ayın yüzeyi yapınca teori değil cilalama oluyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolve_2000 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Ardeth said: o senin teorin mi yoksa apriori bilgi diye ortaçağ ve antik çağ felsefecilerinin kurcaladığı bir mesele olabilir mi acaba? bi ihtimal belki d: (üçgenin iç açılarını alıp ayın yüzeyi yapınca teori değil cilalama oluyor) cidden var mı öyle bir şey ??? aman allahım... işte bu yaaa :P bak fikirdaşlarım da varmış demekki... aklın yolu birdir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 0'a yakinsamis ama burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar