Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Ama benim takıldığım konu bu değil =) Google Blog'a bakıyordum da.. Ne göreyim; said: Turkish fans can also search local stars from galatasaray or beşiktaş. fenerbahçe'yi ezmişler =) said: Look up your favorite singers שלמה ארצי in Israel, and Ibrahim Tatlises in Turkey. İbrahim Tatlıses ne huleyn! Başka adam mı bulamadın? İşte burada Sonra merak ettim, acaba İbrahim Tatlıses çok mu aranmış diye ama Eylül ayına baktığımızda sıralamada yok: http://www.google.com/press/intl-zeitgeist.html#tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 mırç ne ya? bu arada o tavsiye olayi sufer birseydi, turkaye'de de olmasi cok sufer. did you mean: turkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 haha fener yalan olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ayrica simdi test ettim, sebnem ferah icin de duzeltme onerdi. icime soguk sular serpildi... sebenem ferah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Google sagolsun, biz de kullaniyoruz bunu yeni sistemde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ibrahim tatlıses -> galatasaray, beşiktaş seviyelere göre yazmış, fenerbahçe'yi o seviyeye dahil etimyor, evet daha yüksek seviye evet ben de çok seviyesizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Queen de güzel bir noktadan yakalamış =P (seviyesizlik diz boyu!) Google Türkiye, dil bilimci arıyordu en son.. Güzel gelişmeler olabilir daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 said: ibrahim tatlıses -> galatasaray, beşiktaş seviyelere göre yazmış, fenerbahçe'yi o seviyeye dahil etimyor AHHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 tam olarak ne yapıyo bu servis? nasıl tavsiye veriyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Sen yanlış aradın falan typodur bilmiyorsundur. sana öneriyr arama sayısını çokluğuna göre sanıyorum. Mesela ben kapça (güvenlik yazılı resim) naasıl yazılır halen bilmiyorum hep öneriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 bunu mu dmeek istediniz Zbelle yazıyor mesela.. müm çemberin linkine bas ordan göreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 hıı tamam. ben bunu biliyodum ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Ooo BonePART'a özel sistem geliştirmiş google, adam artık aradıklarını bulur xD . Eğer nedanko'nun dediği doğruysa BonePART yeni sistemde diğer userlardan ayırtedilemiycek asdasfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ya peki ben google da ingilizce arapça ibranice ne aratırsam aratayım ilk sayfa genellikle saçma sapan türk sitelerinden sonuçlarla dolu oluyor. bunların çoğu da sırf o site google da çıksın diye yaratılmış sahte sayfalar oluyor. bunun ayarı yok mudur 1-2 sene önceki google ımı istiyorum ben suyu çıktı yahu. türk siteleri sadece türkiyeden sayfaları işaretlediğimde çıksın istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 google.com.tr ile girdiğinden öyle oluyordur. google.com'u dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 google'ın yerelleştirme hizmeti o.. şöyle ki google sonuç çevirirken kullanıcının ip'sine, diline (ve kayıtlı kullanıcı ise arama geçmişine) bakarak en ilgili sonucu çevirmeye çalışıyor. google.com.tr ise genel olarak türkiye'yi daha çok ilgilendiren sonuçları çevirir. google.com ise eskiden amerika için yerelleştirme hizmeti verirken, yaklaşık 6 aydır falan global hizmet veriyor. bence en iyisi ihtiyacına göre seçip, arama yapmak. şuradan değiştirebilirsin: @eternalus; senin bilmediğin muhtemelen "türkiye'ye de suggestion hizmetine başlamış olduğu" idi ;) bu arada başka bir şeyi farkettim, "google translate" hizmetine yeni BETA diller eklenmiş.. hani google türkiye de dilbilimci arıyor demiştim.. belki google translate'e türkçe'yi eklerler yakın zamanda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar