Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Street Fighter 4 Weeeehhhh

ssj4songoku

Öne çıkan mesajlar

deadlands said:

versus modeda gamepadle 2pyi oyuna sokabilen var mı? start tuşu ayarlı gözüküyo configden ama basınca olmuyor.

optionstan içinde "1p" gecen şeyi tıklıyorsun sonra kullanacağın dier game padin herhangi bi tusuna basıosun o birinci gamepad oluyor. sonra 2 padle oynayabiliosun bizde baya kasmıstık. saçma ama böle.
Sosyal ağlarda paylaş

deadlands said:

versus modeda gamepadle 2pyi oyuna sokabilen var mı? start tuşu ayarlı gözüküyo configden ama basınca olmuyor.

Gamepad'i taktıktan sonra oyunu açarken CONTROLLER SETTINGS'e girip, tuşları ayarlamayı unutma. Biz de sıkıntı çektik arkadaşla ama sonra burdan ayar yaptık oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

Akuma'nın süperini ben de tam anlayamadım. Hızlı yapıyorum olmuyo, yavaş yapıyorum yine olmuyo nedir yani :p

akumanın süperi de ultrası da sf3ten alışanlara çok rahat. çok süper hızlı yapma işte. ama hızlı olsun, olur.

Azmodai said:

Dev said:

Sagatla oynuyorum diye küfür edecek çok adam var. Neyse ki tiger spaminden uzağım hehehehe

sen pestede paso barcelona falan seciyorsundur. hatta bu sene real madrid secersin sen sddssg.

valla sagat'ın canı da çok, damage ı da çok. yavaş ama, shoryuken işlevi gören tiger uppercut ı ve tiger clawlarıyla, gayet süper bir karakter. yıllardır akuma ile oynardım. değişikliğin iyi olduğunun farkına vardım. ne kadar noob varsa kenle geliyor, dövüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

SenariouS said:

evet abi çok saçma
birde kapmalar arasına internal cooldon lazım
kalktığım gibi yeniden kapıyor. Klavyeyi kırdım o yüzden

Yakalamadan kurtulmak çok kolay. Zıplama veya backdash (iki geri) yakalanmıyor. Yerden kalkarken yukarı tuşuna basılı tut veya hızlı şekilde devamlı geri tuşuna bas feriştahı gelse yakalayamaz.

zipzip said:

biri akumanın süper için yardımcı olsun allah aşkına

Akuma'nın süper/ultra'larının kısa yolları var.

Ultranın tam hareketi şu:
küçük yumruk, küçük yumruk, geri, küçük tekme, büyük yumruk

Daha kolay şu hareketle de yapılıyor:

küçük yumruk, küçük yumruk, geri+küçük tekme+büyük yumruk

Yani 5 hareket yerine 3 hareketle mümkün.

Süper de aynı sadece geri yerine ileri basılıyor..
Sosyal ağlarda paylaş

armagan said:

Akuma'nın süper/ultra'larının kısa yolları var.

Ultranın tam hareketi şu:
küçük yumruk, küçük yumruk, geri, küçük tekme, büyük yumruk

Daha kolay şu hareketle de yapılıyor:

küçük yumruk, küçük yumruk, geri+küçük tekme+büyük yumruk

Yani 5 hareket yerine 3 hareketle mümkün.

Süper de aynı sadece geri yerine ileri basılıyor..

üşenmedim girdim yaptım
alıştırma gerek biraz
Sosyal ağlarda paylaş

Ben onu ps3te havada zıplarken başlıyorum o yüzden karşıdaki noluyoruz demeden alıyo içine :P

Neyse very hardda bir arcade oynıyım dedim akumayla. Seth oyundan çıkarılmalı cidden adamı açtım oynadım ezmode very hardda sethe kadar 1 kere yenilerek geldim 5li roundda seth bildiğin ezdi beni bir round kazanbildim anca..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...