CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Akumayla o guile videosundan daha iyi combo yapıyorum =P gerçi ps3te tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Dev said: Sagatla oynuyorum diye küfür edecek çok adam var. Neyse ki tiger spaminden uzağım hehehehe sen pestede paso barcelona falan seciyorsundur. hatta bu sene real madrid secersin sen sddssg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 O Guile videosu ne öyle ya, adam ne ara geri-ileri yapıyo anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadlands Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 versus modeda gamepadle 2pyi oyuna sokabilen var mı? start tuşu ayarlı gözüküyo configden ama basınca olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Bugün oynadık biz 1v1. Birimiz gamepad birimiz klavye ile oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 biri akumanın süper için yardımcı olsun allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ahanda ciktimi pc icinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Çıktı çıktı çok iyi oldu çıkmasıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 yahu ben hayatımda oynamadım bunu ama çok acaip reflex istio ya 14 yasında bi cocuk bu gun geldi beni yendi. gelen gecen yeniyor beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 deadlands said: versus modeda gamepadle 2pyi oyuna sokabilen var mı? start tuşu ayarlı gözüküyo configden ama basınca olmuyor. optionstan içinde "1p" gecen şeyi tıklıyorsun sonra kullanacağın dier game padin herhangi bi tusuna basıosun o birinci gamepad oluyor. sonra 2 padle oynayabiliosun bizde baya kasmıstık. saçma ama böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 cenx abi 14 yaşındaki çocuğa yenilmemek için Ryu yada Ken'i al onların komboları ultraları falan kolay zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 zipzip said: biri akumanın süper için yardımcı olsun allah aşkına Ver geçiim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ryu aldım zaten adam zangiefi aldı tekme ata ata öldürdü beni deli oldum ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Asteroth said: zipzip said: biri akumanın süper için yardımcı olsun allah aşkına Ver geçiim abi ölüm kafi. zaten 1er ölüm koymuşlar sıkıyor bi yerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Akuma'nın süperini ben de tam anlayamadım. Hızlı yapıyorum olmuyo, yavaş yapıyorum yine olmuyo nedir yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 klavye ile zor bu isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 deadlands said: versus modeda gamepadle 2pyi oyuna sokabilen var mı? start tuşu ayarlı gözüküyo configden ama basınca olmuyor. Gamepad'i taktıktan sonra oyunu açarken CONTROLLER SETTINGS'e girip, tuşları ayarlamayı unutma. Biz de sıkıntı çektik arkadaşla ama sonra burdan ayar yaptık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Kojiroh said: Akuma'nın süperini ben de tam anlayamadım. Hızlı yapıyorum olmuyo, yavaş yapıyorum yine olmuyo nedir yani :p akumanın süperi de ultrası da sf3ten alışanlara çok rahat. çok süper hızlı yapma işte. ama hızlı olsun, olur. Azmodai said: Dev said: Sagatla oynuyorum diye küfür edecek çok adam var. Neyse ki tiger spaminden uzağım hehehehe sen pestede paso barcelona falan seciyorsundur. hatta bu sene real madrid secersin sen sddssg. valla sagat'ın canı da çok, damage ı da çok. yavaş ama, shoryuken işlevi gören tiger uppercut ı ve tiger clawlarıyla, gayet süper bir karakter. yıllardır akuma ile oynardım. değişikliğin iyi olduğunun farkına vardım. ne kadar noob varsa kenle geliyor, dövüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 arkadaşlar oyunu orjinal aldıysana oynayalım artık beraberce. zaman belirleyelim girelim dövüşelim. microsoft game idyide yazın f liste ekleyelim kolay olur birbirimizi bulmak. id : serkanow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 triallere baktımda insanoğlunun yapacağı şeyler değil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Ps3teki tuşlarla aynı oluyor mu pcye gamepad takınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 İstediğin gibi ayarlayıp aynısını ypaabiliyosun evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 SenariouS said: evet abi çok saçma birde kapmalar arasına internal cooldon lazım kalktığım gibi yeniden kapıyor. Klavyeyi kırdım o yüzden Yakalamadan kurtulmak çok kolay. Zıplama veya backdash (iki geri) yakalanmıyor. Yerden kalkarken yukarı tuşuna basılı tut veya hızlı şekilde devamlı geri tuşuna bas feriştahı gelse yakalayamaz. zipzip said: biri akumanın süper için yardımcı olsun allah aşkına Akuma'nın süper/ultra'larının kısa yolları var. Ultranın tam hareketi şu: küçük yumruk, küçük yumruk, geri, küçük tekme, büyük yumruk Daha kolay şu hareketle de yapılıyor: küçük yumruk, küçük yumruk, geri+küçük tekme+büyük yumruk Yani 5 hareket yerine 3 hareketle mümkün. Süper de aynı sadece geri yerine ileri basılıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 armagan said: Akuma'nın süper/ultra'larının kısa yolları var. Ultranın tam hareketi şu: küçük yumruk, küçük yumruk, geri, küçük tekme, büyük yumruk Daha kolay şu hareketle de yapılıyor: küçük yumruk, küçük yumruk, geri+küçük tekme+büyük yumruk Yani 5 hareket yerine 3 hareketle mümkün. Süper de aynı sadece geri yerine ileri basılıyor.. üşenmedim girdim yaptım alıştırma gerek biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Ben onu ps3te havada zıplarken başlıyorum o yüzden karşıdaki noluyoruz demeden alıyo içine :P Neyse very hardda bir arcade oynıyım dedim akumayla. Seth oyundan çıkarılmalı cidden adamı açtım oynadım ezmode very hardda sethe kadar 1 kere yenilerek geldim 5li roundda seth bildiğin ezdi beni bir round kazanbildim anca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar