ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 said: Street Fighter 4 Development has just begun and the release of the game is more than a year away. No platforms are yet confirmed - a highly stylised animated concept trailer of Ryu and Ken fighting was shown, but no game footage. Trailer : http://www.evilavatar.com/forums/showthread.php?t=37910 Kaynak : Evilavatar Son zamanlarda aldığım benim için en güzel oyun haberi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 oha izleyeyim yorum yapıcam hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 hadouuuken! *havaya sıçrar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Bu arada oyunun platformu yazmıyordu haberde.Hani PC'ye çıkmayabilir hatta PC'ye çıkmaz gibi geliyor bana. Bu arada Trailer'ı şimdi bitirdim çok güzel olmuş.Hani Trailerdakine benzer bir oyun yaratabilirlerse renk/grafik olarak çok güzel olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 oyun ps3 e kesin çıkıyor diğerlerine ne olur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 trailer çok çılgın da pc'ye çıkarmazlarsa neyleyelim.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Evilavatar'da Gamesradar'dan almış haberi.Linkde vermişler sitenin X360 kısmına gönderiyor fakat haber silinmiş.İlginç.İnşallah 360'a çıkar da rahatça oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 capcom zaten konsollara ve arcade e oyun yapan bi firma. pc ye cikmasini beklemek cok mantikli değil. ya port ederler biraz para girsin kasaya diye (ki cok başarili olmuyor capcom portlari bknz resident evil 4) ya da cikiştan bi kac sene sonra emülatör le mümkün olabilir belki :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 sf3 serısı 4 senedemı emule edildi 3 senedemi öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 off harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 capcom önceden ps3 ile yollarını ayırmamamışlar mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 yok öyle bişi nerden çıktı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Street Fighter dediğin zaten konsola çıkmalı pc ye çıkması yanlış birşey :P, snes te sf2 oynadıgım zamanları hep özlemişimdir olsada yine oynasam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 pc ye çıkmaz yaw ps3 e çıkar sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 hayalim eve arcade makine almak. 6 dugmeli soyle of :) belki 2.el filan eski bisiler ucuzdur ama onlarda sf3 sf4 kaldirmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 arcade makine dizaynında joypad vardı. marka model bilmiyorum. fuarın tekinde görmüştüm. eski bir icat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 playstation 3 için öyle bi aparat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Bence oyun bütün next-gen consolelara çıkcak.Fakat daha 1 senesi var diyorlar.İnşallah yakın bir zaman içinde ingame SS'ler çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 uuuuf. izledim şimdi. uuuuuuuf. okami gibi demiş bi eleman , benzettim ben de biraz ama alakası yok aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 açılmıyor bende bu site açılırsa da mükemmel yavaş ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 http://www.gametrailers.com/player/26535.html Burayı dene birde istersen. Direct Download da var burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 youtube varken böyle dandik sitelerden video izlemiyorum ben prensip olarak :P açtım nitekim baktım, yavaş yine ancak en azından yüklüyor. efsane olmuş video bu arada ağzımın suyu aktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 peki kenle ryu'nun alıp veremediği ne var? ben bunu merak etmişimdir . Bu olayın hikayesi ne yani? Tamam street fighter filminde var bi hikayede orda ken ve ryu kenk ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ken ve ryu hep kenk. sık sık kumite yapıyolar. eski alışkanlık. ryu önde bu arada. ama bazılarının zannettiği gibi hep yeniyor değil. şu hadoken olayına kıl oluyorum ben. shinkuu hadoken bile iki gıdım enerji götürüyo yaptıı artisliğe değmez. ama güzel görünüyo. ex serisi gibi pis 3d olmasın da yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 evet işte o olay var, hiç bi halta yaramazken adukete bel bağlamış ryu nasıl oluyoda tekme tokat girişen ken'i dövüyor. ayıp yanı, bide ben blanka istiyorum dalhsim istiyorum 3. de yokrular üzülmüştüm cok trailerde ağır 2d vardı ama, daha trailerı cata cuta yapamıyokeni ingame'ı nasıl böle yapabilirlerki [ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 04:49 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar