Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Street Fighter 4 Weeeehhhh

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Street Fighter 4
Development has just begun and the release of the game is more than a year away. No platforms are yet confirmed - a highly stylised animated concept trailer of Ryu and Ken fighting was shown, but no game footage.

Trailer : http://www.evilavatar.com/forums/showthread.php?t=37910

Kaynak : Evilavatar

Son zamanlarda aldığım benim için en güzel oyun haberi.
Mesaj tarihi:
Bu arada oyunun platformu yazmıyordu haberde.Hani PC'ye çıkmayabilir hatta PC'ye çıkmaz gibi geliyor bana.

Bu arada Trailer'ı şimdi bitirdim çok güzel olmuş.Hani Trailerdakine benzer bir oyun yaratabilirlerse renk/grafik olarak çok güzel olur bence.
Mesaj tarihi:
capcom zaten konsollara ve arcade e oyun yapan bi firma. pc ye cikmasini beklemek cok mantikli değil. ya port ederler biraz para girsin kasaya diye (ki cok başarili olmuyor capcom portlari bknz resident evil 4) ya da cikiştan bi kac sene sonra emülatör le mümkün olabilir belki :P.
Mesaj tarihi:
Street Fighter dediğin zaten konsola çıkmalı pc ye çıkması yanlış birşey :P, snes te sf2 oynadıgım zamanları hep özlemişimdir olsada yine oynasam...
Mesaj tarihi:
youtube varken böyle dandik sitelerden video izlemiyorum ben prensip olarak :P açtım nitekim baktım, yavaş yine ancak en azından yüklüyor. efsane olmuş video bu arada ağzımın suyu aktı.
Mesaj tarihi:
peki kenle ryu'nun alıp veremediği ne var? ben bunu merak etmişimdir . Bu olayın hikayesi ne yani? Tamam street fighter filminde var bi hikayede orda ken ve ryu kenk ler
Mesaj tarihi:
ken ve ryu hep kenk. sık sık kumite yapıyolar. eski alışkanlık. ryu önde bu arada. ama bazılarının zannettiği gibi hep yeniyor değil.

şu hadoken olayına kıl oluyorum ben. shinkuu hadoken bile iki gıdım enerji götürüyo yaptıı artisliğe değmez.

ama güzel görünüyo. ex serisi gibi pis 3d olmasın da yeter.
Mesaj tarihi:
evet işte o olay var, hiç bi halta yaramazken adukete bel bağlamış ryu nasıl oluyoda tekme tokat girişen ken'i dövüyor.

ayıp yanı, bide ben blanka istiyorum dalhsim istiyorum 3. de yokrular üzülmüştüm cok

trailerde ağır 2d vardı ama, daha trailerı cata cuta yapamıyokeni ingame'ı nasıl böle yapabilirlerki

[ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 04:49 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...