Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Street Fighter 4 Weeeehhhh

ssj4songoku

Öne çıkan mesajlar

said:
Street Fighter 4
Development has just begun and the release of the game is more than a year away. No platforms are yet confirmed - a highly stylised animated concept trailer of Ryu and Ken fighting was shown, but no game footage.

Trailer : http://www.evilavatar.com/forums/showthread.php?t=37910

Kaynak : Evilavatar

Son zamanlarda aldığım benim için en güzel oyun haberi.
Sosyal ağlarda paylaş

capcom zaten konsollara ve arcade e oyun yapan bi firma. pc ye cikmasini beklemek cok mantikli değil. ya port ederler biraz para girsin kasaya diye (ki cok başarili olmuyor capcom portlari bknz resident evil 4) ya da cikiştan bi kac sene sonra emülatör le mümkün olabilir belki :P.
Sosyal ağlarda paylaş

ken ve ryu hep kenk. sık sık kumite yapıyolar. eski alışkanlık. ryu önde bu arada. ama bazılarının zannettiği gibi hep yeniyor değil.

şu hadoken olayına kıl oluyorum ben. shinkuu hadoken bile iki gıdım enerji götürüyo yaptıı artisliğe değmez.

ama güzel görünüyo. ex serisi gibi pis 3d olmasın da yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

evet işte o olay var, hiç bi halta yaramazken adukete bel bağlamış ryu nasıl oluyoda tekme tokat girişen ken'i dövüyor.

ayıp yanı, bide ben blanka istiyorum dalhsim istiyorum 3. de yokrular üzülmüştüm cok

trailerde ağır 2d vardı ama, daha trailerı cata cuta yapamıyokeni ingame'ı nasıl böle yapabilirlerki

[ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 04:49 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...