sabonis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Fin said: ebay yada torrent ya saçma sapan aptallarla uğraşılmaz amazon+shipping³ fiyatlar tr'ye gelince lol. bide justice league tamamlayayım dedim 30-100$ olan figürler direk 700 lira falan tr'de bide superman ve batman bulabildim sadece lol. >NVM baya boş bir bok atımı olmuş manga'dan bahsediyorken. figürler kazık, ona yapacak bir şey yok. ama gon'da manga fiyatları direk amazon fiyatları, hatta şöyle diyeyim bir kere ben alırken amazon'da daha yüksekti manganın fiyatı gon'a göre... en azından full metal alchemist için bunu söyleyebilirim. kendiniz gümrükle uğraşmayın sonra geldi gelmedi ne zaman gelecek, takılacak mı vs sıkıntısına değmez. söyleyin adamlara getirsinler bence en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 yok bok atma amacım yok ben de gidip alıyorum gondan arada ama genelde dediğim gibi online torrent okuyorum çok fazla takip ediyorum hepsine para baysam falan filan hani seri olarak ebay daha cazip %discount falan filan oluyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Ya ben de hep scanleri okuyorum manga okurken de benim derdim böyle bitmiş bir seriyi 0 dan alayım atıyorum 20 volumunu, mis gibi okuyayım orada burada. Hatta Japonca olsa en güzeli olur. Elimde Psyren var 7 volume japonca, ilk 4 volumeunu ingilizce okuyup hoşuma gidince almıştım. 5den itibiaren japonca okumaya başladım ama çok baydı konu sonradan. Hiç o ilk heyecanı kalmadı bitiremedim yatio evde. güzel olduğunu bildiğim bir seriyi full alam ideali bu lanet olsun japonyada olmak vardı şimdi. Şu aralar işe gidip gelirken, Iphoneumda okuyorum manga ama gözüm kör olacak zahmetli yani sürekli zoomla et. Ipadim de yok ki. onun için de ipad almak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 metrobüste pek rahat olmuyor ipad ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Manga ve cizgiroman icin en rahati 10" tabletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 bugun gon a gittim. ya cıkan cıkmaya devam eden serilerden okuduklarım para yetiscek gibi degil tanesi 20 liradan 80 er volume en az her biri. o yuzden almadan cıktım ama guzel mekan sevdim yani. Bi de keske eski mangalara ulasımım olabilse. Bir Slam Dunk almak isterim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar