Darksun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Yarından itibaen halloween başlıyor, ve level 70 elite olan headless horseman ile Scarlet Monastery mezarlığında kapışabileceğiz. Söylenene göre daily quest olacak ve şu epic itemları düşürecek =P [spo] [/spo] Taktikler ve gerekli bilgiler bu sayfadan edinilebiliyor,http://www.wowwiki.com/Headless_Horseman İyi avlar herkeze =D [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 16:28 tarihinde, Darksun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 sm graveyard raid mi olacak simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Yok, group questi ve instance içinde. Scarlet monastery graveyard (ilk instance) En soldaki kapı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ee süpermiş de benim guild bulmam lazım shamana o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 lvl 70 mi olcak bu sm nin içinde neiş bi mage le sonuna kadar gideriz aoe ile sonra bunu mu keseriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Tek binişlik olması uyuzmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 he ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Yanlış yazıyormuş orada, tek binişlik değil ama 14 günlük bir süresi olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Evet patch 2.3 de düzeltildi o. 14 gün boyu kullanilabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 diger itemlar da mı 15 günlük, helm, ring falan var? onlar kalır herelde yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Yok , onlar kalıcı =P abartmamışlar okadarda hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Helm süper ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 güzel olcak ama o mountların 14 günle sınırlı olmasına üzüldüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 dandik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 mountlar sınırlı olmalı cunku wow a uygun değiller yani, alt tarafı cadılar bayramında biraz eglence işte. iyi etmişler. de benim aklım engineer mountunda simdi. engineerın da warrior a bi yararı dokunur mu bilmiyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 o magtheridon kıvamında droplar da buharlaşır umarım, scarlet monastery'den raid drop almak hayli komedi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Ben raid yapmıyorum =) tam bana göre amcam =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 sam bayram hediyesi işte nie bayramda çocuklara bagaran huysuz amca modeline büründün:D sewinsin işte millet:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 wowa dönme arifesindeyim, acabalarımı yaşıyorum, o yüzden okumaya başladım yine buraları ancak yazacak birşeyim yok yine de şuna lol patlatmadan geçemedim said: bayramda çocuklara bagaran huysuz amca modeli ahah lol sam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 zamane gençleri ekmek elden su scarlet'ten, bizim zamanımızda öyle miydi. ter akıtırdık raidde teey.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Nefr gel horde aç bizim serverda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 questi nereden alacaz summon icin bulamadimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 geldimiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 15 dakika önce geldi. Bi quest yaptım yangın söndürme ile ilgili, ama daha fazlasını hiç araştıramıycam zira çok uykum var. Öyle çevrede Headless Horsemann için bi quest veren obje yada npc göremedim. Belki ordadır ama gözüm yarı kapalı olduğu için farkedememişimdir. Bu akşam bakarız artık, neyse.. Happy Hollow's End diyelim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 başladı.. sm graveyarda giriyorsun. herkes bir kere summon edebiliyor bossu. kesmesi kolay. 3 phase var. süpürge düşürüyor paso. önemli sayılacak drop sadece buvar düşerse ne yapıp edip kapın.. bu..http://www.wowhead.com/?item=33292 [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 06:57 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar