toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 e tabi ki kariyerdir amac. ama bir türkün hisleri ile yabancının hisleri elbetteki farklı olacaktır. bu da milli takıma verdiği önemi etkiler bana gore. ama neyi tartısıyoruz ki, zaten aurello girmiş bu takıma. lincoln gibi bir beyne, wederson gibi bir sol bek e ihtiyacımız var mı? var. e gelsinler o zaman kabul ederlerse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Kendi milli takımından çağrılsa da hayır ben Türk milli takımında ıynamak istiyorum dese biri bir nebze. Ama ömür billah kendi takımına çağrılmayacak birisi, daha ülkeme geleli bir yıl olmadan milli takımıma girecekse ben o takıma milli demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 http://www.milliyet.com.tr/2007/10/18/son/sonspo26.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 isim değiştirmek zorunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 valla aurelionun oynamasını da lincolnün oynamasını da istemiyorum ama bir gerçek var aurelio çok başarılı ve eminim lincoln de çok başarılı olur. benim anlamadığım lincoln nasıl hiç oynamamış milli takımında? adam süper yahu. 1 maç bile oynatılmaz mı? açıkçası aurelio oynuyorsa lincoln de oynasın diye düşünüyorum ama lincolnün de daha 1. senesi. önce bir ülkeye alışsın türkiyeyi sevsin yahu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Yahu şimdi nerden çıakrdılar bunu? Bu adam mı kurtaracak bizi? Hiç kurtaermasın daha iyi. Bi spor yazarı da demin tutturdu Fatih terimin yerine Kalli mili takıma gelsin diyo. Oldu olacak forvete nonda'yı, sola daTello'yu koyalım. Türkiye karması olsun. Nerde bu takımın milliliği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 nonda yı bilmem de tello milli olmuş. o olmaz, başka sol kaanat lazım. yoksa o mantıkla carlos u getiririz, biz ne de olsa sol kanat çıkaramayacağımızdan 20-25 yıl daha oynardı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 bugüne kadar devşirme haltercilerimiz madalya alıyor sürekli zaten isterse 11 oyuncu da yabancı uyruklu türkiye vatandaşı olsun ne fark eder türklüğün rengi, boyutu olmaz hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 italya-arjantin , portekiz-brezilyayla, fransayla, ingiltereyle türkiyeye kıyaslayan kıt zihniyettenmisin be azmo sende.. klüp takımı mı bu transfer mi yapılır milli takıma.. Aurelio kim ya? karısı arkadasları mehmet mi diyo buna marco mu.. reklamlara cıkıp cuvalla parayla istiklal marşı okumakla türk olunmuyo. Aurelio gene en iyisi, uzun süredir türkiyede oturuyo da lincoln fln abartmışlar. Adam daha geleli 3 ay oldu türk yapıp milli takıma mı alıcaz. Fatih Terim oyuncu baksın o zmn güney amerikadan, afrikadan fln. İhtiyacım var şu adama desin parası neyse federasyon verir 2. lig de bi takıma alır hibe eder. Türk yapıp milli takıma koyarız 2 güne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 o zman almanyadan da oyuncu getirmeyelim bizle bir alakaları yok ki, almanya da yetişiyolar biz beleşten kapıyoruz gerçi alman milli takımına giremedikleri için geliyolar ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 almanyadan gelen oyuncular da türk, kacırdınıgnız nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Bu ne hız'ya . Peki soruyorum bu adam yarın öbür gün Sıkıldım Türkiyeden avrupada oynamak istiyorum derse ne olucak. Gene gelicekmi Milli takıma . Gelmesse rezil bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 said: klüp takımı mı bu transfer mi yapılır milli takıma.. niye yapılamasın ki arkadaşım,arkadaş türkiye cumhuriyeti kimliğini taşımayı ve vatandaşlığın mesuliyetlerini kabul etmişse onunda bizim oynamaya hakkımız olduğu kadar hakkı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 olsun türkiyede yaşamamış adama ben türk demem çayırında piknik yapcak, denizinde yüzcek, dağına tırmancak türk asıllı olmasının dışında, başka bir ülkeden gelen yabancı oyuncudan farkları yok ki, hafif esmer yabancı olunca da direk sür piyasa, aurelio gibi belli de etmez renginden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 türkiye'de yaşamamış adama türk demessin, türk oyuncusu olmayan takıma türk milli takımı dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 milli takımda yabancı oynadı mı kolpa türk milli takımımı oluyor derim ne var yani, yeter ki adam gibi top oynayan olsun hatta oynaması için extardan para bile verilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 said: olsun türkiyede yaşamamış adama ben türk demem çayırında piknik yapcak, denizinde yüzcek, dağına tırmancak türk asıllı olmasının dışında, başka bir ülkeden gelen yabancı oyuncudan farkları yok ki, hafif esmer yabancı olunca da direk sür piyasa, aurelio gibi belli de etmez renginden :) güzel söylemişsin. ama yasalar öyle dağa tırmanmış olmak, piknik yapmak gibi gereklilikleri öngörmüyor, gerçi bende yasalar gibi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 milli takıma yabancı sınırlaması koyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 türk olmak için türkiyede doğmuş olmak gerekmiyor. türküm diye herkes türktür :) ha hadi adamda türkiye için hiç bir duygu yok sadece spor için türk oldu diyelim. ne farkeder, bi başarı kazanılsa 5 sene sonra kimse takımda yabancı olup olmadığından bahsetmeyecek ama o başarı sonsuza kadar kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 said: olsun türkiyede yaşamamış adama ben türk demem çayırında piknik yapcak, denizinde yüzcek, dağına tırmancak türk asıllı olmasının dışında, başka bir ülkeden gelen yabancı oyuncudan farkları yok ki, hafif esmer yabancı olunca da direk sür piyasa, aurelio gibi belli de etmez renginden hayatimin 95% ini yurt disinda yasayarak gecirdim, Turklugumu tartistirmam bile ;) [ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 02:22 tarihinde, Azmodai tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 yeni zelanda maorisidir kendileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 tmm. roberto yu, dayvidi, lugano yu falanda türk yapalım biz. appiah ı falan. nereye gidicek bu yarış ben onu anlamaıdm ya. nedir bu kıskançlık galatasaray daki? biz yaptık ilk. adam çoğu zamanı yılalrdır burda gçeirmiş. istiklal marşını ezbere okuyor her ma. Ne mutlu türküm diyor. ama elin herifi gelip 2 ayda türk oluyor. yok öyle yağma kardeşim. İnsan olun biraz ya. Bokunu çıakrdınız iyice. Lincoln türk olamaz. ne türklüğü hissediyor nede başka birşey. vergisinden parasından prestijinden yararlanmak için böyle bir kanunsuzluk yapılamaz ya. hayır başlıkda milli takımda lincoln rüyası.. te alalhım ya ne diyim ki ben. yediremyiolar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 alex türk olursa, roberto türk olursa yada appiah falan. milli takım fenerbahçe olur çıkar. dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 said: nedir bu kıskançlık galatasaray daki? biz yaptık ilk. ayrı bir yaşam formusun zydar. eahuaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 said: adam çoğu zamanı yılalrdır burda gçeirmiş. istiklal marşını ezbere okuyor her ma. Ne mutlu türküm diyor Hakikaten sen yazınca fark ettim; Aurelio harbici türkmüş, bu gidişle yakında miliyetçi olup çıkar ülkü ocaklarına takılmaya başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar