Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Takım'da Lincoln Rüyası

sg-1

Öne çıkan mesajlar

e tabi ki kariyerdir amac. ama bir türkün hisleri ile yabancının hisleri elbetteki farklı olacaktır. bu da milli takıma verdiği önemi etkiler bana gore.

ama neyi tartısıyoruz ki, zaten aurello girmiş bu takıma. lincoln gibi bir beyne, wederson gibi bir sol bek e ihtiyacımız var mı? var. e gelsinler o zaman kabul ederlerse tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

valla aurelionun oynamasını da lincolnün oynamasını da istemiyorum

ama bir gerçek var aurelio çok başarılı ve eminim lincoln de çok başarılı olur. benim anlamadığım lincoln nasıl hiç oynamamış milli takımında? adam süper yahu. 1 maç bile oynatılmaz mı?

açıkçası aurelio oynuyorsa lincoln de oynasın diye düşünüyorum ama lincolnün de daha 1. senesi. önce bir ülkeye alışsın türkiyeyi sevsin yahu:)
Sosyal ağlarda paylaş

italya-arjantin , portekiz-brezilyayla, fransayla, ingiltereyle türkiyeye kıyaslayan kıt zihniyettenmisin be azmo sende.. klüp takımı mı bu transfer mi yapılır milli takıma..

Aurelio kim ya? karısı arkadasları mehmet mi diyo buna marco mu.. reklamlara cıkıp cuvalla parayla istiklal marşı okumakla türk olunmuyo. Aurelio gene en iyisi, uzun süredir türkiyede oturuyo da lincoln fln abartmışlar. Adam daha geleli 3 ay oldu türk yapıp milli takıma mı alıcaz.

Fatih Terim oyuncu baksın o zmn güney amerikadan, afrikadan fln. İhtiyacım var şu adama desin parası neyse federasyon verir 2. lig de bi takıma alır hibe eder. Türk yapıp milli takıma koyarız 2 güne.
Sosyal ağlarda paylaş

olsun türkiyede yaşamamış adama ben türk demem
çayırında piknik yapcak, denizinde yüzcek, dağına tırmancak
türk asıllı olmasının dışında, başka bir ülkeden gelen yabancı oyuncudan farkları yok ki, hafif esmer yabancı olunca da direk sür piyasa, aurelio gibi belli de etmez renginden
Sosyal ağlarda paylaş

said:
türk asıllı olmasının dışında, başka bir ülkeden gelen yabancı oyuncudan farkları yok ki, hafif esmer yabancı olunca da direk sür piyasa, aurelio gibi belli de etmez renginden

:) güzel söylemişsin.
ama yasalar öyle dağa tırmanmış olmak, piknik yapmak gibi gereklilikleri öngörmüyor, gerçi bende yasalar gibi düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

türk olmak için türkiyede doğmuş olmak gerekmiyor. türküm diye herkes türktür :)
ha hadi adamda türkiye için hiç bir duygu yok sadece spor için türk oldu diyelim. ne farkeder, bi başarı kazanılsa 5 sene sonra kimse takımda yabancı olup olmadığından bahsetmeyecek ama o başarı sonsuza kadar kalacak.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

hayatimin 95% ini yurt disinda yasayarak gecirdim, Turklugumu tartistirmam bile ;)

[ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 02:22 tarihinde, Azmodai tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

tmm. roberto yu, dayvidi, lugano yu falanda türk yapalım biz. appiah ı falan. nereye gidicek bu yarış ben onu anlamaıdm ya. nedir bu kıskançlık galatasaray daki? biz yaptık ilk. adam çoğu zamanı yılalrdır burda gçeirmiş. istiklal marşını ezbere okuyor her ma. Ne mutlu türküm diyor. ama elin herifi gelip 2 ayda türk oluyor.

yok öyle yağma kardeşim. İnsan olun biraz ya. Bokunu çıakrdınız iyice. Lincoln türk olamaz. ne türklüğü hissediyor nede başka birşey. vergisinden parasından prestijinden yararlanmak için böyle bir kanunsuzluk yapılamaz ya.

hayır başlıkda milli takımda lincoln rüyası.. te alalhım ya ne diyim ki ben. yediremyiolar abi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...