The_Cute Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ekran karti almayi düşünüyorum sapphire x1650 **AGP slot** temiz 2. el 256mb DDR3 buldum 88$'a ( fiyat hakkinda da yorum yazarsaniz sewinirim, piyasasini cok iyi bilmiyorum ) sizce onumu almaliyim yoksa 512 ddr2 dahami faydali olur ? anakartim Epox 8rda3+ pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 256 ddr3 alman daha mantıklı. yanlış bilmiyosam 128bit zaten. 512mb alsan da performansa bi etksini göremezsin. çünkü 128bit kaldırmaz o 512mb ı... bunlar hep göz boyamak için yapılan şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 peki anakartla performans acisindan sorun yaşarmiyim ? anakartim Epox 8rda3+ pro epox sitesinin suan online destek bolumu calişmiyo oradan destek alamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 anakartimin agp 8x desteklemesi yeterli mi peki DDR3 olandan yeterli performans almamda ? yada soyle soriyim anakartin ddr3 yada ddr2 destekli olmasi gibi bi durum war mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 x1650 agp olan pc (p4 3.0 ht 1gb ram )yeni nesil oyunlarda cok acı sonuçlar verdi ,aynı oyunların amd 1.8ghz pc de 6600 gt (pci-e) ile cok daha rahat calistigini düsünürsek , artik pci-e zorunlu gibi oldu , eger imkanın varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 anakartın hangi tip ekran kartını destekliyosa onu alacaksın. agp ise agp, agp slota pcı kart olmaz yani :D ram olayın gelince, anakartla alakası yok ekran kartının raminin. istersen ddr4 al ekran kartını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 x1650 upgrade olmaz A7800 GS öneriyorum 2. el bulursan 200 ytl falan fiyatı AGP'si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 upgrade derken overclock olarak mi diyosun ? açıkcasi agp slot bi karta daha fazlada vermek istemiyorum. sonucta daha sonra ekran karti alicagim zaman buyuk ihtimalle sistemi tamamiyle deiştirmem gerekicek. şimdilik beni idare etsin yeter. ps. oper imzani okudum.. koptum :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 O kart için 512mb ddr98349 olsa ne yazar? 256dan sonrasi zaten o seviye kartlarda bişey ifade etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 eet kesinlikle ddr3 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 - upgrade dediği over clock değil. grade'i up etmek. yani bilgisayarlar için konuşuyorsak, sistem parçalarını daha üst modellerle değiştirmek. - yazdıklarını okuduğumdan anladığım, donanımdan pek fazla anlamıyorsun, değil mi? - ekran kartlarında ram çok fazla fark etmez. yani 256 mb ram olmuş, 512 mb ram olmuş, ddr2 olmuş, ddr3 olmuş felan bunların direkt bir etkisi yok. çoğu kişi ucuz diye gidip en kötü kartların en yüksek remlisini alıyor. ne biliyim mesela 512mb ram'li geforce 5200, 512 mb ram'li geforce 6200 felan. ama o kartlardan adam gibi bir performans bekleyemessin. - tavsiyem, ram'den ziyade ekran kartının diğer işlem hızlarını ve gpu özelliklerini incelemen. - uzun zamandır nvidia hep ati'nin önünde oldu. halen de öyle. tavsiyem nvidia ekran kartlarına bakman olacak. - agp 8x'den pci'a geçmek için geç kalmışsın. - pci'a geçmeden önce en son 6600gt kullanmıştım, o da agp 8x idi. gayet de güzeldi. şimdi fiyatı da ucuzlamıştır epey. bulabilirsen ona bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar