Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

256 dd3 vs 512 ddr2

The_Cute

Öne çıkan mesajlar

upgrade derken overclock olarak mi diyosun ?
açıkcasi agp slot bi karta daha fazlada vermek istemiyorum.
sonucta daha sonra ekran karti alicagim zaman buyuk ihtimalle sistemi tamamiyle deiştirmem gerekicek. şimdilik beni idare etsin yeter.

ps. oper imzani okudum.. koptum :>
Sosyal ağlarda paylaş

- upgrade dediği over clock değil. grade'i up etmek. yani bilgisayarlar için konuşuyorsak, sistem parçalarını daha üst modellerle değiştirmek.

- yazdıklarını okuduğumdan anladığım, donanımdan pek fazla anlamıyorsun, değil mi?

- ekran kartlarında ram çok fazla fark etmez. yani 256 mb ram olmuş, 512 mb ram olmuş, ddr2 olmuş, ddr3 olmuş felan bunların direkt bir etkisi yok. çoğu kişi ucuz diye gidip en kötü kartların en yüksek remlisini alıyor. ne biliyim mesela 512mb ram'li geforce 5200, 512 mb ram'li geforce 6200 felan. ama o kartlardan adam gibi bir performans bekleyemessin.

- tavsiyem, ram'den ziyade ekran kartının diğer işlem hızlarını ve gpu özelliklerini incelemen.

- uzun zamandır nvidia hep ati'nin önünde oldu. halen de öyle. tavsiyem nvidia ekran kartlarına bakman olacak.

- agp 8x'den pci'a geçmek için geç kalmışsın.

- pci'a geçmeden önce en son 6600gt kullanmıştım, o da agp 8x idi. gayet de güzeldi. şimdi fiyatı da ucuzlamıştır epey. bulabilirsen ona bak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...