hozceri Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 http://www.mmo-champion.com [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 10:28 tarihinde, hozceri tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ne biçim başlık bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 wowla ilgili herseyi burdan bulabilirsiniz heyooo: http://www.google.com [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 06:17 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ana sayfaya girersen orada 2.3 itemlarını görürsün ilk sayfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 http://www.mmo-champion.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 sezon 1 arena itemler honorla verilcekmiş diyolardı bi bilgiye ulaşamadım varmı bilen arena 1 honorlamı verilcek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 http://www.mmo-champion.com/#post_aprice Linke bakmaya üşenenler için : 66k honor point, 50x arathi basin mark, 50 av mark, 30 wsg mark toplarsan sezon 1 5 parcasınıda alabilirsin. 1 hand silahlar 18k honor ve 20 eots mark, offhand ler 9k honor 20 eots mark, 2 hand silahlar 27k honor ve 40 av mark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 @porsuk Sezon 3 başlayınca, Arena 1 honerla verilecek. Bu bilgiye 2.3 patch notelarında ulaşamassın çünkü sezon 3ün 2.3 patchi ile doğrudan bir alakası yok.Yani sezon 3 , patch 2.3ün gelmesi ile başlamayacak. Bunlar 2 farklı olay. Haa sezon 3, patch 2.3 geldikten 2-3 hafta sonra geliceği için dolaylı olarak elbette birbiri ile alakalı ama patch notlarında sezon 3ile ilgili hiçbirşey görmememiz çok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 @FreEmoon Çok saol dostum bilgi için. Yukarıdaki linklere bakamıyorum hata veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 2.3 test servera girdim arena 3 itemlar vardı ama sorun su arena 1 itemları bulamadım sw ye baktım netherda zor bakılıyor bina icin full dolu horde ally dagger ve mace +247 dmg ama 1850 rating istiyor. set itemlarda ise sadece omuzlukta 2000 rating istiyor . Arena 1 itemları nerden alınacak bilen varsa yardımcı olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Honorla verilecekse Hall of legends (Ally bilmiyorum) mi neydi oradan alınır büyük bir ihtimal. [ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 12:11 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 gelsin şu 2.3 artık ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 1 ay sonra gelsin arena takımı aldı arkadaslar biraz puan kazansınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 sw de yok eleman itemları vericek olan sonramı gelicek nedir anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Arena team mi satın aldınız? <.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 millet simdi arena team kasıo sorada satıo 1500 puan lı full merci gear adamlara kaybedioruz 30 puan gitti geçen komik.. arenanın da boku cıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Feederları biliyoruz, geceleri başka takıma ratinglerini verip gold alan ama bu baya salakçaymış. Kuul olup geziyorsunuzdur herhalde satın alınmış takımın havasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 satın alınmış takımın havasından kime ne zhun millet takımın ratingine deil aldıgı puanı için satın alıyo. keza arkadaslarda öyle 2200 ratingli takım alıyolar ama yenmek için deil 10 kere yenilip ellerindeki puanla yüksek arena puanı almak için carsamba günleri. sonucta aldıkları takım 2 hafta sonra 2100 den 1600 e düşecek ne havası. boku cıkmıs işin zaten yeni arena takımı kurunca karsına full merciless takımlar geliyo ee ne anladım sıfırdan kasma işinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Puan için takım almak da komik. Direk girin abi arenaya bam güm, puanınızı hakedin. Ha istediginiz yapın, gear'ınız yoksa daha millete rating olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 millet simdi arena team kasıo sorada satıo 1500 puan lı full merci gear adamlara kaybedioruz 30 puan gitti geçen komik.. arenanın da boku cıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 xhun çok saçma söylediklerin millete yem olur üstüne birde puan alamayıp adam boşuna arena mı yapsın. 1300 ratinle alırsın 300 2k ile alırsın 900 adamın 3 hafası demek.burada paranın önemi mi var 3 haftada 5k da kasarsın,önemli olan zaman. direk giriyosun arenaya bam güm karsına cıkıyo full merciless koyuyolar kafana bam güm oluyo puanın 1200 sonra alıyon puanı hafta sonu bam güm. gear yok eve millete rating oluyolar evet ama en azından yenilselerde dipten daha fazla puan alıyorlar bu bi gerçek. bir kaç hafta sonra itemları dizince tabi bu durum deişecek ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 lol double post olmus benim yaa bide 10 dakkadan sora internet explorer sux :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Dramatize ettiginiz kadar yok o durum. Evet full merciless olup bunu yapanlar var ama öyle bir söylüyorsun ki sanki 1500 merciless dolu. Yani takım almak bilemiyorum çok ezikçe geldi. ''I kant fihgt by my onw, so i buy sum teamz lol'' Akıllı oynayıp o takımların oynamadıgı zaman falan oynayın, takım almak çok ezik, yakışmaz yani bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar