sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Abiler 1.4 gb lık dosyayı 3 saatte indirdim 1mbit ile google zırank diye açılıyor falan iyi bence düzellttiler sanırım.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Yurdun bazı kesimlerinde şuanda internet kullanımı yapılamıyor.Hatta bununla ilgili sabotaj haberleri çıktı.Bu bir havuz sistemi kullanıcısı ne kadar azalırsa kullanımda o kadar rahatlamalar görülücektir diye düşünüyorum.Bence sebep budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 hızlanmadı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Peki,teşekkürler len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 1 günlüğüne hızlanır en fazla sevinme pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 o öle arada bir hızlanıyo yavaşlıyo lan bu ne heyecan lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 istanbulla imzirin kabloları makasla keselim.... o zaman hızlanır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 said: istanbulla imzirin kabloları makasla keselim.... o zaman hızlanır . Anakaralıyız galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Hala oyunlarda kotu ping alıyorum bişeyin duzeldigi, duzelecegi yok. Oyun oynamak için geceyarısını bekleyen bi tek ben değilimdir herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 şu saniye itibarı ile net öldü resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar