GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: cold_p, 29 August 2003 14:15 tarihinde demiş ki: En gicik oldugum sarkicilar ozellikle zenci kadinlar olur+ 50sentmis kim o ya godumun enteli tobe eminem ve britney utanmasa ....... yapacak unlu olmak ugruna Aha bendensin ya :)[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Burada Karpuz Var!
Pierre Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: Solufain, 25 August 2003 11:36 tarihinde demiş ki: said: Bonecrusher, 24 August 2003 14:19 tarihinde demiş ki: Technoda ve scooter severim. Blade'in şu ünlü soundtracki (neydi o confusion mı ne) gibi birbirini tekrar eden şarkılar yapmıyor. Scooter - Fire mesela çok iyidir. Mortal Combat Soundtrack'di dimi o?Güzel bir şarkıydı cidden.Scooter arada bir kliplerine denk geldiğim bir grup(Giga denen şu programda :))Hoş şarkıları oluyor(Yaa Giga denen şu lanet program içinde yayınlanan bir klip var.Kadının üzerine tüm polisler lazerlerini doğrultmuşlar kadın hala şarkı söylüyor.Bilen yokmu şu şarkının adını??(hiç sevmezdim öyle müzikleri ama bu şarkı çok güzel adını bulamıyorum))[hline]I don't know how it is but she has the power She can make me laugh when I wanna cry (oh yeah) She tells me that I'm in control but I know it's just a lie Scooter Grup ? Dj abi o adam alman dj Kazaa dan arat scooter-nessaja diye bi dinle Opethi ben sevmedim abi okuz gibi boguruyo bence adam. Brutal mrutal anlamam ben. Ayrica Technoya laf atanlar Paul Van Dyke - Children(dream version) i dinlesin sonra konussun. Rap'laf atanlar Tupac-California love i Eminem - Please stand up dinlesin sonra konussun. Herneyse zevkler ve renkler tartisilmaz.[hline]
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Justin Timberlake insanına uyuz oluyorum. Mtv VMA da en iyi erkek şarkıcı seçilmiş. Mtv den zaten nefret ediyordum, artık onu da etmiyorum.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
dinin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 cold play gibi iğrenç bi grup söyleyin bana... Ama Nightwish gibi baba bi grupda yoktur...
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 valla emineden o şaklabandan tutun britney spears cıkın t.a.t.u skin shakira kylie minogue blue ricky martin daha cok yaz yaz bimez bence tek müzik metal müzik tir abi[hline]ŞEREFİM YAŞAMIMDIR
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: SouLForGeD, 25 August 2003 17:29 tarihinde demiş ki: Bütün türk pop müzisyenlerine ve onları sanatçı yapan beyinsiz medyaya Eminem e Backstreet boys ve türevlerine Ya kısaca klasik müzik,jazz,blues,metal dışındaki bütün müzik türlerine gıcık oluyorum(1 kaç istisna hariç) türk pop müzisyenleri derken herhalde mfö, sertap erener, kıraçı eklememişsindir araya.. ayrıca rock ve türk halk müziği eklememişsin listeye... :)[hline]Yaşa Urza Yaşa
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 tek müzik? metal müzik? valla gözünüzü metal hırsı bürümüş ne diyim? en hardını, en brutalini, en deathini dinlemek bir güç sembolu müdür acaba merak ediyorum.. Opeth'i ve Cradle of filth'e berbat demedim. Ama sevmedim. Nedenini de yazdım. Brutal seversiniz o ayrı. Ama adamların bu kadar iki farklı ses kullanması beni rahatsız ediyor. Dediğim gibi, Opeth'in yumuşak kısmını, Cradle'ın sert kısmı çok hoşuma gidiyor. Linkin-park kötü değil. Rap sux değil. Tamam Miss Elliot çok itici müzik yapıyor, ama insanın ara sıra death metaldan başka birşeyleri de dinlemesi gerekiyor.. Shakira ve kylie minogue da kötü müzik yapmıyor bence. Kendinizi çok kapattığınız için kötü geliyor olabilir mi?[hline]Yaşa Urza Yaşa
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 linkin park,korn ve tüm rapperlardan nefret ediorum dinlediğim sanatçılar ise guns n' roses,alice cooper,metallica,Iron maiden,cradle of filth ve pentagram. adam gibi metal dinleyeylim.rock geleneğine sadık kalalım... [Bu mesaj Norton_Antor tarafından 30 August 2003 02:58 tarihinde değiştirilmiştir]
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: Norton_Antor, 30 August 2003 02:55 tarihinde demiş ki: linkin park,korn ve tüm rapperlardan nefret ediorum dinlediğim sanatçılar ise guns n' roses,alice cooper,metallica,Iron maiden,cradle of filth ve pentagram. adam gibi metal dinleyeylim.rock geleneğine sadık kalalım... [Bu mesaj Norton_Antor tarafından 30 August 2003 02:58 tarihinde değiştirilmiştir] Haydaaa. Korn'u neden katıyorsun anlamadım valla hadi Linkin park gerçekten çok salak bi grup hardrockcıyız diye geçinen salak mtv şebekleride,Korn bu işi hakkıyla yapan çok az gruptan biri.[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Justin Timberlake(Buna ayrı kılım zaten), bütün boyband ler, türkçe popçuların çoğu özellikle Emre Altuğ, Mustafa Sandal. Petek Dinçöz de sesi kısıp klibi izliyorum daha bir anlamlı oluyor. Avril i sevmiyorum, bu kadar ilgi görmesi de saçma geliyor. Shaggy yi sevmiyorum, adamın tek başına şarkı söylediğine henüz rastlamadım, hep yanındakiler kurtarıyor. Number One a kılım özellikle albumlerinin satmasını istediklerinin parçalarını yayınlıyorlar. Busta Rymes ve Mariah Carey den baydım, "baby if you give it to me, i give to you" yeter imdat!! diye haykırasım geliyor. Missy Elliot halen anlamış değilim, başkalarının parçalarına dalıp "Haloooo!!" diye bağıran biri olarak aklımda. Şahsen X-Box ın taraftarı gözüyle bakıyorum. Britney Spears ilk başlarda eh fena değil falan diyordum, şimdi bütün söylediklerimi geri alıyorum. O da Justin nini alsım bu devr-i diyarı terk etsin. Birde black metal sevmem nedenini bilmiyorum.
Maverick Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 sum41, blink 182, avril lavigne pop/punk yapıp punk'ın adını kötüledikleri için halbuki önlerinde bi offspring, bir nirvana bir greenday örneği olduğu halde kendi yaptılarına "punk" dedikleri için müzik yapan tüm zencilere (bi kaç istisna var) (hayır faşist diilim sadece zencilerin müzik olayını beceremediklerini düşünüorum) latin rüzgarınada uyuz olurum iki kıvır saçma bi loop alsana müzik şarkıcı olmasada no1 ve mtv çalışanlarınada kılım sabahtan akşama kadar bu tarz müzik yayını yaptıkları için rap hiphop zart zurt ingilizce türkçe farketmez beterler (türkçesi daha bi kötü tabi) rashit'te bu tanıma girebilir hrr gider bu daha[hline]Sic vic pacem, para bellum.
Maverick Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 gider dedim gidio daha boybandler girlbandler brutal vokalli metal grupları (gıcık demiimde hoşlaşmam pek) eet son sölediimden sonra dayak yeme vaktim yaklaşıo sanki... :)
MoLoKo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 grup adrenalin allahım o da nea...nedir yane bi eşiti yok iğrenç ötesi...[hline]..:_ )(ol_ol(o _:..
Satyr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Cradle of Filth Dani Filth Cradle of Filth coverlayıp/dinleyip black çaldığını/dinlediğini sana insanlar kendilerine infected diyen ama asıl infectedın zıçtıı bok bile olamayacak grup yaptığı müziğe hip-hop diyen insanlar(hip hop kültürün adıdır rap ise müziğin) Pink Floydun Breaking the wallunu techno coverlayan kişi veya kişiler Nirvana'yı diğer salak punk gruplarıyla aynı keseye koyanlar bilimum techno backgroun üzerine pop yapanlar bahsi geçen müziği r&B soul diyerek sanki çok daha müzikal birşeymiş gibi gözümüze sokanlar Aynı konserde Marduk ve arkasından KoRN çalan(korn severim ama marduktan sonra çalınmamalı) alman cover grubu... sıkıldım[hline]I feel a change Back to a better day Hair stands on the back of my neck The wildness is the preservation of the world So seek the wolf in thyself
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 pardon ama can lol[hline]bornozlu canavar
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Petek dinçöz ibo davut güloğlu ve benzeri türk şarkıcılar j.lo britney justin nelly delirtenler beni[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 bide şu üç manken varya adrenalinmidir nedir birbirlerine girmişler zaten 3 spastik[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 said: Loserandlost, 22 August 2003 17:43 tarihinde demiş ki: Metallica-korn Dreamtheater Joe satriani yngwie malmsteen radiohead pink floyd.. Anathema bunların alayından nefret ediyorum yaşasın enrique iglesias ve türevleri. Hadi LEnnN... diorum sadece bende petek ve nEz...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
someone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 snoop dogg ve backstreet boystaki nick midir nedir onu sokakta görürsem dalcam 50centteki tipe de çelme takıp kaçarım, yakalarsa öper[hline]Lifestyle C&C
Numb Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 niye hade len diosunki bir adam gıcık olamazmı bu gruplara?[hline] Faster than light. ...And me DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 TaTu irennnnnnnnnnnnnnnç bi grup Sadece ketenden gölün içinde'den de nefret ederim (Justin Timberlake)[hline]Benim uğurlu sayım 1453,bir artı dört artı beş artı üç , Onüçü uğursuz sayan batılılara OSMANLIDAN HEDIYE OLSUN SONSUZA!!!
MoLoKo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 türevleri mi??[hline]..:_ )(ol_ol(o _:..
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 vay vay vay biraz geç kalmışım da sonuna kadar okudum Topici Valla çok ilginç kişiler varmış aramızda kornu rapçilerle aynı kefeye koyanlar , Enrique'ciler. Heh! tamam zevkler ve renkler herzaman ayrıdır. Ama yinede tartışılcak konular olabiliyor. Benim kıl olduklarım ise Fred Durst:Bir zamanlar hayranıydım (ilk 2 albümleri) Sonra İşi para kazanmaya dönüştürdü mahfetti bitirdi kendini. Mtv Zibidisi oldu çıktı. Biliumum Boyband&girlband grupları 50 cent türevi hip hopcılar. Türklerden hiç bahsetmiyorum bile. Ama son olarak Slipknot'a gıcık olanlarada bi anlam veremedim. Tamam sevmiyebilrsin ama bukadar güzel bi müzik yapan gruba gıcık olmak niyedir nedendir? Peh![hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------
-Legendary- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Adam toplayıp justin Timberlake'i dövdürelim bence[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control?
can Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Justin, britney, kayli, agilera, back street boys n'sync fln bunlar bi tür, gicigim rap'in alayindan nefret ederim eminem'e kil olurum, elli sent'e biterim. ve bunlardan daha da sevmedigim sinir oldugum tarz:nu-metal korn, deftones, mudvayve, LIMP BIZKIT, linkin park vs vs(feci kilim) punk'in hastasiyim, blink yüzseksenikiye ölürüm avril için bayilirim o kadar yani ne varsa jazz+rock lan o kadar bi de nikelback e sinir kaparim neden bilmiom[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Öne çıkan mesajlar