Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Bir arkadaşımın dediğine göre ankarada kolera salgını varmış sanırım. Ama bunun suyla ilgisi olduğu için her gelen vakaya ishal yazıp yolluyorlarmış. Dünya sağlık bıdısının kriterlerine göre karantinaya alınmalıymış şehir felan dedi. Bunun doğru olma ihtimali var mı ? Artık bırakın içmeyi felan, yüz yıkanamaz hala geldi musluk sularıyla. Yakında banyoyuda damacanadan yapar hale gelicez :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 dddoru bence cunku tanıdıgım bi cok kişi de ishal teshişi var kolera olmasa bile ishal salgini kesinlikle suyla ilgili ama yapıcaK biişi yok yani bulasıgı o suyla yıkıyosun yedigin meyveyi o suyla yıkıyosun ne biliym dusu alıyosun yapıcak bişşi yok dunya saglık bidisi ne yapcak ki bişi yapamazlar bide her doktorun kolera yı ishal yazması da zor gibi bea ne bilem bana oyle geliyo herlde yada ama en azında suda ishal yapan bişi var ve bu guzel bişi deil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 valla ben kimsede ishal görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 görmüyorsun zaten tuvalete sçıyor insanlar ev için uygun fiyatlara su filtreleme sistemleri var ultraviole ile sudaki bakterileri öldüren, edinmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 o ultraviole yalandı be chem. değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Melih imdat ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Kolera değil o ya. Gastroenterit salgını var. Zehirlenme gibi bir şey, aşırı derece ishal kusma vb zehirlenme belirtileri. Sulardan evet, örneğin odtüde tavuk eti yasaklandı bi süre için bir sürü öğrenci hastanelik olunca. Dışarıda yememeye dikkat edin. Yakalanırsanız gidin serumla ilaç versinler, çünkü alacağınız ilaç sindirilmeden tahliye oluyor acıyla kıvranıyorsunz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 -------------FEDE------------- immune ishal, immune kolera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Açıkcası son 2 haftada bir sürü tanıdığım şiddetli ishal ve ateş rahatsızlığı yaşadı yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 bok muhabbeti yapmak istemiyorum ama 2 haftadır bendede ishal tersi bir durum mevcut. kayısı kurusu yiyorum deli gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ankara berbat bir yer zaten. belediye işçileri bayrama çıkmış diye su verilmiyecekmiş, belediyenin parası bitmiş diye metro tamamlanmayacakmış, belediyenin parası arttı diye yeni havuz yapılacakmış, belediye sıkıldı diye eskişehir yolu yeniden kazılacakmış, belediye televizyona çıkmak için elektrikleri kesecekmiş, belediye... eh yeter be. sıktı melih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 mış miş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Elimde bir kılıç var +3 okuyorum abi: Plus damage to AKP Member Plus damage to Melih Holy Sword Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Patch Notes: fixed a minor spelling on a sword it now reads plus damage to İ. Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Viktor ankaraya gelsene sen. Melih'e karşı Chosen One seçelim seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ula ankaraya gelmeyi düşünüyodum, kalsın o zaman şimdilik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 bende ayni anlatilan durumu yasadim(kolera degil :) ). 3 gün yataktan cikamadim(karnimin agrimasi felan, biraz da ates), sonraki 1-2 günde ise ayakta fazla durunca midem bulaniyodu. Sonra ardindan gelen bitkinligide sayarsak daha yeni kendime geldim diyebilirim, aman dikkat edin. Ayrica o Holy Sword dan bulursaniz bi tanede bana lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 kal vas atsak...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Chosen One seöilmez doğulur. Ankara'da İstanbul'da özellikle varoşlarda kolera endemiktir. Kaçtı 1970 küsürlerde geldi yerleşti diyorlar. Çıkmaz diyorlar, oraları sevdi. Suyu klorlayın öyle için. Kireç kaymağı iyidir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 50k, vendorumda bulabilirsiniz. Brit moongate yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar