Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankarada Kolera Salgını ???

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

Bir arkadaşımın dediğine göre ankarada kolera salgını varmış sanırım. Ama bunun suyla ilgisi olduğu için her gelen vakaya ishal yazıp yolluyorlarmış. Dünya sağlık bıdısının kriterlerine göre karantinaya alınmalıymış şehir felan dedi.

Bunun doğru olma ihtimali var mı ? Artık bırakın içmeyi felan, yüz yıkanamaz hala geldi musluk sularıyla. Yakında banyoyuda damacanadan yapar hale gelicez :/
Sosyal ağlarda paylaş

dddoru bence cunku tanıdıgım bi cok kişi de ishal teshişi var kolera olmasa bile ishal salgini kesinlikle suyla ilgili ama yapıcaK biişi yok yani bulasıgı o suyla yıkıyosun yedigin meyveyi o suyla yıkıyosun ne biliym dusu alıyosun yapıcak bişşi yok dunya saglık bidisi ne yapcak ki bişi yapamazlar bide her doktorun kolera yı ishal yazması da zor gibi bea ne bilem bana oyle geliyo herlde yada ama en azında suda ishal yapan bişi var ve bu guzel bişi deil...
Sosyal ağlarda paylaş

Kolera değil o ya. Gastroenterit salgını var. Zehirlenme gibi bir şey, aşırı derece ishal kusma vb zehirlenme belirtileri.

Sulardan evet, örneğin odtüde tavuk eti yasaklandı bi süre için bir sürü öğrenci hastanelik olunca. Dışarıda yememeye dikkat edin. Yakalanırsanız gidin serumla ilaç versinler, çünkü alacağınız ilaç sindirilmeden tahliye oluyor acıyla kıvranıyorsunz.
Sosyal ağlarda paylaş

ankara berbat bir yer zaten.
belediye işçileri bayrama çıkmış diye su verilmiyecekmiş,
belediyenin parası bitmiş diye metro tamamlanmayacakmış,
belediyenin parası arttı diye yeni havuz yapılacakmış,
belediye sıkıldı diye eskişehir yolu yeniden kazılacakmış,
belediye televizyona çıkmak için elektrikleri kesecekmiş,
belediye...

eh yeter be.
sıktı melih.
Sosyal ağlarda paylaş

bende ayni anlatilan durumu yasadim(kolera degil :) ). 3 gün yataktan cikamadim(karnimin agrimasi felan, biraz da ates), sonraki 1-2 günde ise ayakta fazla durunca midem bulaniyodu. Sonra ardindan gelen bitkinligide sayarsak daha yeni kendime geldim diyebilirim, aman dikkat edin. Ayrica o Holy Sword dan bulursaniz bi tanede bana lutfen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...