Baluu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Bir arkadasimin ricasi uzerine koyuyorum, bir ev bulmak istiyorlar ona. :D Adi mustafa. Sahibi Istanbul - Bogazici Universitesi ogrencisi ve durum acil. :D Sorusu olan ya da ilgilenen valla, telefondan ya da mailden ( bkz : resim ) ulasirsa ii olur, sahsen benim onlara ulasmam daha zor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ahahah mustafa süpermiş uymuş ismi sdfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 forumda yavru kedi arayan biri vardı.. ahanda almadıysa temasa geçiniz falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 dasaaa eywallah aga, hemen bi om seettirdim, umarim almamiştir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 abi adam kiz arkadasina alicakmis, kiz arkadasindan ayrilmis galiba, gunluge ogle yazmis ii mi :D Bende bu sans varken... teey yawrum teeyy !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar