Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yasaklı Kurtlar Ekranda...

by_hacker_warwas

Öne çıkan mesajlar

Tepkiler yüzünden yayından kaldırılan Kurtlar Vadisi Terör dizisi yeniden ekrana dönüyor. Dizinin yayını sırasında alınacak tüm reklamların geliri şehit ailelerine verilecek.

Kurtlar Vadisi Terör'ün yasaklı olan ikinci bölümü perşembe gecesi ekranda olacak. Dizinin yayını sırasında SMS kampanyası düzenlenecek. Bu kampanyadan elde edilecek tüm gelir şehit ailelerine bırakılacak.

Reyting rekorları kıran dizinin perşembe gecesi elde edeceği reklam geliri de yine şehit ailelerine gidecek. Kurtlar Vadisi şu anda ekranlarda en çok reklam alan dizi olarak biliniyor.

Kaynak
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=108851
Sosyal ağlarda paylaş

Kurtlar Vadisi Terörün sansür nedeniyle yayınlanamayan 2. bölümü, terör mağdurlarına yardım amacıyla ilk ve son kez 18 Ekim Perşembe gecesi Show TV ekranında yayınlanacak.

Kurtlar Vadisi Terörün yapımcı firması Pana Film dizinin yayını için kanaldan hiçbir ücret talep etmeyecek.

Show TV, dizinin yayını süresince elde edilen reklam gelirinin tamamını, terör mağdurlarına bağışlayacak.

Kurtlar Vadisi Terörün yayını süresince verilecek özel numaralara SMS gönderen izleyiciler de, yardımlarıyla kampanyaya destek olabilecekler.

Kurtlar Vadisi Terör, yasaklı bölümüyle, ilk ve son kez 18 Ekim Perşembe gecesi 21.45te Show TVde

not: yani sanırsam terör serisi devam etmicek. bi seferlik 2. bölümü yayınlayıp gaz yapcaklar :)

ek bilgi:

Kurtlar Vadisi terör 1. Bölüm İçeriği:
[spo]Polat Alemdar, kendisinden yardım isteyen bir annenin gözyaşlarına kayıtsız kalamaz. Bir evladı askerde şehit olan, diğerini dağda terörister arasında yitiren annenin hikayesi, 30 yıllık bir yangının hikayesidir. Ömer Baba`nında deyişiyle, her yangında olduğu gibi bu terör yangınında da bir tek analar çocuklarının derdine düşmüştür. Bu yangın elbet bir gün sönecektir. Hiçbir şeyle değilse, anaların gözünden akan yaşla sönecektir. Vadi; teröre karşı kayıtsız olanlar ve terörden beslenenlerle, "Terörle yaşamak istemiyorum" diye haykıranlar arasında kıyasıya bir mücadeleye gebedir...

Polat Alemdar ve arkadaşları, yine kendilerini, bu karanlık ve puslu vadinin ortasında bulur. Artık Vadi; teröre yüksek sesle "hayır" diyenlerin buluşacağı bir yerdir.[/spo]

Kurtlar Vadisi terör 2. (yeni) Bölüm İçeriği:

[spo]Kurtlar Vadisi Terör, 15 Şubat Perşembe akşamı ikinci bölümüyle ekranda olacak. Nefeslerin tutulduğu bir final sahnesiyle biten birinci bölümün ardından, Polat Alemdar ve arkadaşlarını neler bekliyor.

Refika Anaya yardım etmeye çalışırken, Seherin silahının namlusuyla burun buruna gelen Polat Alemdar, zor bir karar verecek: Seher ne olacak?
Refika Ana ve Polat Alemdarın konuşmaları, Seheri örgütten koparmaya ikna edebilecek mi? Sehere o silahı verenler kimler ve kimlerden yardım alıyorlar? Polat Alemdar bu soruların yanıtlarını ararken, kendisini terör ağının tam ortasında bulur. Emir en yukarıdan geliyordur: KGT (Kamu Güvenlik Teşkilatı) bir antiterör timi olarak devlet denetiminde faaliyete başlayacaktır. Polat Alemdar ve arkadaşları için, artık düşmanı tanımanın, tanımlamanın zamanı gelmiştir...[/spo]

oley ^^

[ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 18:34 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya sorma ben de baya bi üzüldüm aslında. Ama, Pusu'nun ilk bölümümde Polat başkana, "Teröre el atiim dedim izin vermediniz" dedi ya (laf arası gerçekte de devlete bi sokuşturdular lafı dizide hehe).. o yüzden terör vevam etmez :(

ya etseydi falan, haftada 2 KV günümüz olurdu, terörde polatın 3 yıl önceki icraatlarını pusuda da şimdiki icraatlarını izlemiş olurduk hesabı :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...