arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Ne güzel filmmiş bu, vaktinde sinemada izlemeyipte ne büyük eşeklik etmişim Nasıl bi atmosferdir, çılgın eheh :)[hline]fading away and leaving long for sleep, closer now lead the way into death
Elderon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 ben sinemada izlemiştim, ama o kadar hoşuma gitmemişti. ne bilim öle işte :p
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 sonuna kadar iyi gidiyodu da sonunda eh be demiştim[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne [b]Felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 "Tim Burton"ın yönettiği hiçbir film kaçmaz kaçmamalı.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
regulus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 heh tam cevap yazıyorum sleepy hollow ile hollow man'i karıştırdığımı fark ettim..:)[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi!
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 :) bende topici gordum acabaq hollow man mi dedim icimden[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun
eldar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 kafasız suvari miydi bu tam izlencelik bir filmdi oysa
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Guzel film fakat cocuklar korkmasın yada izleyici tırsmasın diye süzgeç edilmiş bir version bence yeniden daha gerçekçi gotik öğelerle süslenmiş olarak sunulsa...tam tadında bir film olur...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....†
Draven Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 super gothic bir filmdir. muzikleri harikadir, danny elfman nede olsa. johnny depp de cok iyi[hline]If we die, we all die together.
Faerdun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Johnny Depp in oynadıgı bütün filmler süperdir, off adami ikiye ayirma sahnesi hala gözlerimin önünde[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Çok ama çok iyi bi film bence. Atmosferi de gayet karamsar ve cansıkıcı onun yanı sıra,korkunç ve etkileyici bir film.[hline]Endoskopi sux
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 bu arada, bu gece var digiturk de yinede söleyim dedim geç olsada (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Öne çıkan mesajlar