knoxville Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 merabalar. ati1950pro almaya karar verdim de agp modeli hic bi yerde yok. sapphire'in sitesinden online satis yapan bi kac site buldum da turkiyeye yollarken sorun cikarir falan guvenemedim. sizin bildiginiz site var mi donanim alabilecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Turk sitelerine baksan? mavibilgisayar, gigatek, eksa, vatan, vs. edit: agp arıyormuşsun kesin yoktur evet pardon... [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 15:40 tarihinde, AutolycuS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 maalesef hic birinde yok :/ mplex.com rlsupplies.co.uk atelco.de gibi siteler kaldi elimde nedir ne degildir bilmiyorum da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 tamamen tahmin üzerine konuşuyorum ama, o agp ekran kartını yurtdışından getirirken yapacağın masraf ile anakart ve pci bir ekran kartı alma masrafı aynı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 hmm dogru olabilir su elimdeki sitelere bi bakayim kargo falan ne kadar tutuyor. bildiginiz site var mi donanim yollayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Ben daha önce gigatek ve mavibilgisayardan alışveriş yaptım herhangi bi sorun yaşamadım http://www.gigatek.com.tr/ http://www.mavibilgisayar.com Bunların dışında Gold bilgisayar, Vatan Bilgisayar, Exa ve Eksen'e de bakabilirsin edit: EkoPC'yi de ekleyeyim [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 16:55 tarihinde, AutolycuS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 http://www.sanalmarketim.com buraya bak bide,eski eternal bilgisayar,hızlısistem vs.Güvenilir yani. [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 17:46 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 sanal marketimde 1950gt agp var 260'a.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 bence ona o kadar vereceğine bide bulmanda zor olur board + ekran kartı al yani biraz daha para verebilirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 abi öyle diyosunuz da adam diyelim amd 3800 soket 939 kullanıyor soket 939 pci-e kart bulmak çok zor hadi buldu diyelim ramleri ddr2 olmayabilir o da ayrı bir problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 yeni board almak yeni pc almak demek nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 pci-x slot yok anakartta. pci-x almaya kalksam board deişecek, ramlerim deişecek, işlemci deişecek. e yeni bilgisayar zaten... şimdi gecube bi x1950 çıkarmış nerden bulurum ya : ( olmadı gt alıcaz mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar