Alcadras Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Kulağın içinde çıkar mı hiç lan? Hay bünyeme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 kıçında bile çıkar allah göstermesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 benim çıkıo kulağımın içinde irenç ağrio falna ama tam içinde değil o kapakçı kgibi yerin üstünde . ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 yüz hariç her tarafında sivilce çıkaran bi benim heralde. kulak,kıç,burnumun içi, sırt, kafamın üstü(5 tane saydıgımı bilirim). anormalmiyim neyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 kulağının içine sivilce çıkıyor ıyyy, sdfsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 bu topicte sivilce konumlarını paylaşan arkadaşlara tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Ay hiç sivilcem çıkmadı, bu yaştan sonrada çıkmaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 tüysüzsündür kesin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 CİLLOP GİBİ YAFRUM İKSUN ;);))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Ben çok çukulata yiyince çıkıyodu bisürü, 2 haftadır filan yemiyodum ama bayram gelince ve kutular dolusu çukulatayla becelleşince kötü oldu bayağı kulağımda da bi kızarıklık var, ama sivrisinek ısırığı mı yoksa sivilcemi henüz emin değilim, bi süre geçsin, ona göre sivrisinek topiğine mi buraya mı yazıcağım belli olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 benim içinde cıkıyo aga ve inanılmaz bi agrı veriyo değersen.ve sürekli iltihap olup kanar .kulak cok illet:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Hafif köselik var evet. *facepalm* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 bir de çıkamayıp bulunduğu yerde şişkinlik yapan sivilceler var. az çekmedim. bi de alnımda çıkıyodu. boynuz gibi mübarek. çok da pis ağrırdı. uzun zamandır çıkmaz oldu. ana harbi lan, bayagıdır sivilcem çıkmıyo, yeni farkettim yazınca O.o [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 17:51 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Çukulata değil çikolata o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 çikilota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar