Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Survivor cyprus

Madcat

Öne çıkan mesajlar

şş moral bozmayın :)
güzel geçiyordur günler umarım. İlk bir ay nerede olsan zorlanırsın eğer zorlanıyorsan dert etme.

Güzel günler göreceğiz çocuklaar diye kendi kendine söylenebilirsin canın sıkılınca. ( ben yapıyordum ilk hafta yurt krizi esnasında :P)

mutlu mesut olman dileğiyle...
Sosyal ağlarda paylaş

Oncelik sirasina gore yazmiyorum

1-Ulasim diye birsey yok.Taksiye mahkumsun,arada araba kiralayabilirsin gunde 50 milyona ama herzaman olmuyor,sikinti.Lefkosadan magosaya gidis donus en az 100 milyon,gece katlaniyor,okulun servisleri allahlik.

2-Ambargo yuzunden herseyin kolpasi cakmasi falan var ya adamlar KFC'i Kermiya Fried Chicken diye kolpalamislar amblemindeki kentuckyli dedeyi cikarmis herif kendi resmini koymus..Adam gibi yemek yencek biyer yok.Giysi de yok adam gibi.

3-Yerlilerin %75'i gicik ve ogrencilerden askerlerden nefret ediyorlar.Tavirlari bir garip ayrica dediklerinden bisey anlamiyorum(agir kibris aksani)ama iclerinde super tipler de var onlara lafim yok.

4-Okullar rezalet,yurtlar rezalet ve serefsizler yonetiyor genellikle.Egitim yok,hocalarin cogu ing. konusamiyor ve derslerin hepsi full ing.Felsefe hocasi soru sormustu cevapladim herif 5 saniye yuzume bakti..eeoo BBC spikeri gibi konusuyosun hicbisey anlamadim ehiehe dedi.

5-Ogrencilerin cogu hiyar,seviyesiz,cahil.Bizim okulda hergun kavga vardi boktan sebeplerle.FB-GS maci izledigimiz yeri tasladilar neden yokken mesela.Hayatimda gormedigim igrenclikte tipler cikti karsima orda.

Daha cok var aklima gelince anlatirim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...