Madcat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ek kontenjan hedesiyle gidiyorum kendize iyi bakın bi süre görüşemicez heralde.. hepinizi seviyorum canlarıms mujkas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 hayırlı olsun. hangi bölüm kaç sene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 doğu akdeniz bilgisayar mühendisliği 4 sene. saolasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ehe kıbrısa gelirsek kalıcak yer ayarlarsın : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 geçmiş olsun =) ben de odtüdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 hahua niye geçmiş olsun diosunuz hepiniz bişi olmaz alışırım ben. D: yurtta kalıyorum yaw buyrun gelin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 çabuk git çabuk gel lan,özletme kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 niye görüşemiyoruz anlamadım :) TRNC de internet mi yok? Bu arada hayırlı olsun. Gönlünce geçer umarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Hadi hayırlısı olsun bakalım. Edit: Karnende pekiyi gelirse sana 47 mbit internet alcam. rofl. [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 16:58 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 sdfhjkbsf ok süper =) ya ne bileyim derslere sararım girmem nete falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 herşeeeyy güzeeellll olacaakkk!! yavrum benim güle güle git güle güle gel inş çok çok mutlu ol okul da iyi olsun demiştim ben sana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 survivor cyprus madcat kıbrıstan bütün pati ahalisine sevgilerini yolluyooor. özledim hepinizi yaws.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Umarım her şey yolunda gider. ps:arkadaşın abisi aynı üni aynı bölümden 8 senede mezun oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 şş moral bozmayın :) güzel geçiyordur günler umarım. İlk bir ay nerede olsan zorlanırsın eğer zorlanıyorsan dert etme. Güzel günler göreceğiz çocuklaar diye kendi kendine söylenebilirsin canın sıkılınca. ( ben yapıyordum ilk hafta yurt krizi esnasında :P) mutlu mesut olman dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 hayırlı huzurlu mutlu olsun işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 kıbrısta telefon çekmiyor galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 eheahea izmire geri döndüm 1 hafta sonra. hazırlık sınavını atlamış,okulu bi dönemliğine birazcık zorunlu da olsa dondurmuş olarak.. tekrar hoşgeldim eki eki.. :):D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 en iyisi oldu ikinci dönem daha süper olcak valla sevindim senn adına hoşdöndün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 @ captain valla 1 haftalık kıbrıs izlenimlerim sonucu salarsan cidden 8 senede bölümü bitirmen mümkün görünüyor.. insanı çeldirecek her türlü ortam mevcut.. tabi paraya bakar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Ben 2 sene orda delirdikten sonra yatay gecis yaptim Istanbula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 hayırdır niye delirdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Oncelik sirasina gore yazmiyorum 1-Ulasim diye birsey yok.Taksiye mahkumsun,arada araba kiralayabilirsin gunde 50 milyona ama herzaman olmuyor,sikinti.Lefkosadan magosaya gidis donus en az 100 milyon,gece katlaniyor,okulun servisleri allahlik. 2-Ambargo yuzunden herseyin kolpasi cakmasi falan var ya adamlar KFC'i Kermiya Fried Chicken diye kolpalamislar amblemindeki kentuckyli dedeyi cikarmis herif kendi resmini koymus..Adam gibi yemek yencek biyer yok.Giysi de yok adam gibi. 3-Yerlilerin %75'i gicik ve ogrencilerden askerlerden nefret ediyorlar.Tavirlari bir garip ayrica dediklerinden bisey anlamiyorum(agir kibris aksani)ama iclerinde super tipler de var onlara lafim yok. 4-Okullar rezalet,yurtlar rezalet ve serefsizler yonetiyor genellikle.Egitim yok,hocalarin cogu ing. konusamiyor ve derslerin hepsi full ing.Felsefe hocasi soru sormustu cevapladim herif 5 saniye yuzume bakti..eeoo BBC spikeri gibi konusuyosun hicbisey anlamadim ehiehe dedi. 5-Ogrencilerin cogu hiyar,seviyesiz,cahil.Bizim okulda hergun kavga vardi boktan sebeplerle.FB-GS maci izledigimiz yeri tasladilar neden yokken mesela.Hayatimda gormedigim igrenclikte tipler cikti karsima orda. Daha cok var aklima gelince anlatirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 valla sadece 1 hafta yaşadım okul dışında bi yurtta kaldım oradaki halktan,okuldan çok memnun kaldım valla. neyse 2.dönem gidince görücez bakalım. :D sen anlat gene aklına bişiler gelirse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 hileli zar ver bende, yollarım lazım olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Hangi okul DaU ymus lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar